Dnevni horoskop za 6. maj 2021: Ovnovi rasterećeni, Rakovima šansa da brzo zarade, Ribama poslovni izazovi…

OVAN
Posao: Odavno već očekujete ovakvu priliku. Trenutna finansijska situacija vas navodi da se promijenite i povinujete datom trendu kroz izuzetno dobre aspekte koje ćete da iskoristite za svoj poslovni rast.

Ljubav: Morate da budete otvoreni sa osobom koja je pored vas. Imate odlične vibracije, koje vam mogu donijeti novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Osjećate se rasterećeno.

BIK
Posao: Očekujete finansijski priliv iz nekoliko izvora. Dovoljno ste radili pa možete da očekujete solidnu finansijsku situaciju kroz koju dobijate i bonus, koji vam je zagarantovan. Možda se pomalo otvorite prema novim šansama.

Ljubav: Vaš emotivni život je u fazi statusa kvo. Imate dovoljno dobre poslovne prilike da se nećete baviti i emotivnim životom, bar ovaj put.

Zdravlje: Pomalo ste loše raspoloženi.

BLIZANCI
Posao: Ne želite da se bavite ozbiljnim temama kao nekada. Trenutno imate prioritete koje ne želite da zaobiđete u svom životu. Imate jak motiv da uspijete bez većeg guranja među prve redove.

Ljubav: Imate monogo dobar odnos sa partnerom na koga često mislite. Ovdje se uočava čak uviđajnost partnera, koji vam pruža mnogo više nego što ste navikli.

Zdravlje: Mogućnost povišene temperature.

RAK
Posao: Imate odličnu priliku da zaradite nešto bržim putem novac koji vam se dostavlja trenutno. Pokušajte da budete u dobrom fokusu.

Ljubav: Možete očekivati nove izazove na polju emocija i pokušati da se pomirite sa trenutnim partnerom, koji vam mnogo znači.

Zdravlje: Imate odličan metabolizam.

LAV
Posao: Ukoliko ste na rukovodećoj poziciji nema razloga za brigu, kada su u pitanju investicije za koje vi potpisujete da ćete ih preuzeti i raditi na njima. Saradnici vas vole i cijene. Imate odličnu organizaciju.

Ljubav: Partner vam je isuviše ljubomoran za vaš ukus. Morate da pokušate da se strpite do solidno dobrih aspekata, koji vam obećavaju nešto bolji tretman.

Zdravlje: Smanjite zalogaje.

DJEVICA
Posao: Dovoljno dobar period možete da očekujete ukoliko budete htjeli da polažete neki ispit. Odlična energija kada su studenti u pitanju. Morate da se skoncentrišete na bitne stvari i segmente u svom životu. Pokušajte da se fokusirate na trenutni problem.

Ljubav: Nemate namjeru da propustite priliku koja vam se nudi. Upoznaćete izuzetnu osobu na koju možete da računate, kada su vaše emocije u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

VAGA
Posao: Ukoliko očekujete poveću novčanu sumu morate da se strpite, jer je izvjesnije da ćete mnogo toga kroz rate dobijati. Ne paničite jer ćete svakako biti isplaćeni u cjelini. Možda budete imali pomoć prijatelja.

Ljubav: Vaša seksualnost vas podstiče na razne ludosti. Osjećate da ste isuviše jaki i da ne treba da se povlačite iz igre koja vam se nudi.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je pomalo loše postavljen.

ŠKORPIJA
Posao: Niste lijeni koliko se kod vas uviđa doza ležernosti. Pokušajte na vrijeme da se trgnete i kažete šta imate da dostavite kroz zadatke koji vam se plasiraju. Morate biti u toku, jer se kod vas osjeća doza lijenosti.

Ljubav: Neko od ranije može da vam se pojavi. Morate da se strpite i očekujete mnogo bolju situaciju kroz vrijeme. Pokušajte da se otvorite na polju emocija dovoljno, kako bi što bolje prošli na karti ljubavi.

Zdravlje: Osjetljivi su vam reproduktivni organi.

STRIJELAC
Posao: Volite da radite i da se angažujete. Morate da se privučete boljim od sebe kako bi uspjeli da se domognete boljeg statusa za neko vrijeme. Imate dobar motiv i stav, pa je uspjeh neminovan ovaj put.

Ljubav: Nemate namjeru da razvlačite vezu koja nema svrhe kada su zajednički izlasci u pitanju. Morate da osvjestite ovaj odnos i sliku onoga šta trenutno želite.

Zdravlje: Budite dovoljno fizički aktivni.

JARAC
Posao: Pomalo ste loše raspoloženi kada su pojedini poslovni segmenti u pitanju. Morate da prevaziđete stav nemarne osobe i da počnete da razmišljate dosta konstruktivnije ovaj put.

Ljubav: Niste na zavidnom nivou kada su u pitanju emocije. Vrijeme provodite isključivo sami. Morate da shvatite da mnogo toga zavisi isključivo od vas.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slabija.

VODOLIJA
Posao: Ukoliko očekujete veću novčanu sumu preko vaših mogućnosti, možete da budete u problemu. Budite skloni samokritici kako ne biste sebe doveli u zabludu koja vam ne znači ništa u ovom trenutku do jedne prepreke više kada su vaši snovi u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste sami možete da imate odličnu priliku da upoznate mnogo zanimljivu osobu rođenu u znaku Jarca. Osjećate da gubite tlo pod nogama.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

RIBE
Posao: Morate da se više družite sa uspješnim ljudima, kako bi privukli novac u svoj džep. Imaćete dosta izazovne aspekte na polju vašeg posla, pa se savjetuje da se što prije uhvatite u koštac sa svojim problemima.

Ljubav: Vaše emocije su na zavidnom nivou. Ne morate na ovom segmentu ništa da mijenjate ovaj put. Rak vas shvata ozbiljno.

Zdravlje: Bez problema.

error: Content is protected !!