Dnevni horoskop za 6. juni 2021: Ovnovi samopouzdani, Blizanci uživaju u ljubavnim igricama, Škorpije muči nesanica…

OVAN

POSAO
Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu.

LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.

ZDRAVLJE
Napetost.

BIK
POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procjenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.

LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba djeluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

BLIZANCI
POSAO
Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprijekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.

LJUBAV
Imate dobar emotivni predosjećaj, a ljubavna igra je najljepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se danas!

ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

RAK

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rješenje za sve tekuće probleme.

LJUBAV
Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Djelujete šarmantno i privlačno na partnera ili znate vješto da zavedete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE
Ukočenost.

LAV

POSAO
Nalazite se u dobroj psiho-fizickoj formi. Nemojte oklijevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosječna mjerila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV
Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvijek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osjećate.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 DJEVICA

POSAO
Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.

LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osjećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

VAGA

POSAO
Primjećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.

LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamjerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje rješenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbjegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.

LJUBAV
Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcjenjivati partnerove sposobnosti jer nije uvijek sve tako jednostavno.

ZDRAVLJE
Nesanica.

STRIJELAC

POSAO
Raspolažete ubjedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Zato, nemojte očekivati pretjeranu podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese.

LJUBAV
Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

JARAC

POSAO
Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste uspješni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.

LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.

ZDRAVLJE
Više šetajte.

VODOLIJA

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posjedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.

LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svijetu intime.

ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

RIBE

POSAO
Djelujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.

LJUBAV
Važno je da učinite ono što osjećate jer to će vam donijeti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

error: Content is protected !!