Dnevni horoskop za 6. juni 2018: Pred Blizancima kraći put, Lavu partner priređuje ljubomorne scene, Vaga partnmeru ne izlazi iz glave…

Danas je srijeda, 6. juni/lipanj 2018. godine. Evo šta vam predviđaju zvijezde: Solidne novčane transakcije za Ovna, Bik vrijedi mnogo više od kritika koje mu upućuje partner, Raku stižu odlične vibracije od strane Venere, Djevica na poslu pod stresom, Škorpiji se smiješi lijep provod na zabavi kod prijatelja, jedna osoba intenzivno misli na Strijelca, Jarac u vesparici, Vodolija se zaljubljuje, a Ribe muči glavobolja
OVAN
POSAO: Ukoliko ste u sferi privatnog biznisa ne morate da se spermate na nove izazove. Očekujte solidne novčane transakcije od onih akcija koje ste već imali. Budite dovoljno fokusirani na ono što trenutno radite.
LJUBAV: Ukoliko ste sami imate odlične šanse da se emotivno ispunite kada je u pitanju partner rođen u znaku Bika ili Vodolije.
ZDRAVLJE: Grlo vam je slaba tačka

BIK
POSAO: Bićete u prilici da krunišete svoj rad kada su u pitanju isplate koje očekujete. Ne zaboravite na pomoć prijatelju koji vam je bio na usluzi neko vrijeme. Namate razloga za brigu zbog novih projekata, oni donose sigurnost.
LJUBAV: Partner vas pomalo iznenađuje svojim izjavama. Ponekad ne želite da slušate ono što vam priča jer smatrate da vrijedite mnogo više od opaski i kritika koje vam se upućuju.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je loša

BLIZANCI
POSAO: Kada ste vi u pitanju I vaš poslovni karakter, kojeg karakteriše detaljisanje, danas pokušavate da se popravite; doduše sitnijim koracima. Prilagodite se savremenijim trendovima.
LJUBAV: Partnere koje birate mogu biti izuzetni. Nećete ostati sami ukoliko se odlučite na kraći put koji ne zahtijeva mnogo vremena.
ZDRAVLJE: Problemi sa bolovima u nogama.

RAK
POSAO: Možete se osloniti na klijente iz inostranstva ukoliko ste skoncentrisani na inostranu trgovinu. Iznenađenja su prisutna u većem nivou, pa se dobro spremite za novi početak.
LJUBAV: Ne morate da se sekirate ukoliko nemate nikoga pored sebe. Nebo će vam već nekoga poslati. Nadajte se odličnim vibracijama od strane Venere.
ZDRAVLJE: Odmarajte se

LAV
POSAO: Niste sami i imate dovoljno saradnika koji idu u paketu samog programa u kome ste trenutno. Neće biti problema da se zaposlite, jer nema prepreka tamo gdje ste se fokusirali.
LJUBAV: Nećete biti imuni na nečije laskanje sa strane. Imat ćete udvarače, ali isto tako i dosta ljubomornih scena od strane trenutnog partnera
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

DJEVICA
POSAO: Još uvijek vam timski rad zadaje muke i stres na polju posla. Budite dodatno skoncentrisani i ne dozvolite sebi da gubite vrijeme na aktivnosti koje vam ne donose nikakav profit.
LJUBAV: Ponašate se malo lose prema partmeru do koga vam je stalo. Budite pomalo raspoloženiji prtema svojoj polovini koja ne može ništa lose da vam uradi. Budite tolerantniji.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

VAGA
POSAO: Redukcija poslova je mnogo poželjnija nego vaše dodatno angažovanje. Pomoć šefova vam je dovoljna kada su u pitanju savjeti koje možete dobiti na polju finansija.
LJUBAV: Partner ne može da vas izbaci iz glave. Neko je ovdje pod većim pritiskom. Pokušajte kod sebe da stišate strasti.
ZDRAVLJE:Zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA:
POSAO: Ukoliko radite sa klijentima u trgovini, situacija je mnogo povoljna. Niko vam neće tražiti veće angažovanje ukoliko vi to sami niste u stanju trenutno da pružite. Volite nove izazove i na tome ostajete dosljedni.
LJUBAV: Očekujte solidan provod na koji će vas pozvati neko od vaših prijatelja. Oni koji su u braku imaju dosta materijalno nastrojenog partnera.
ZDRAVLJE: Osjećate veći pritisak.

STRIJELAC
POSAO: Kada je privatni posao u pitanju vaš poduzetnički duh vam ne pruža veliku podršku. Ne budite skloni riziku ni na koji način jer se neće isplatititi. Morate biti na visini zadatka koji trenutno imate.
LJUBAV: Osoba koja vam dolazi u susret ovih dana je neko ko na vas intenzivno misli. Možda naslućujete enrgiju ove osobe.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

JARAC
POSAO: Ne očajavajte u trenutnoj besparici jer je ona u suštini kratkog daha. Izdržite trenutni tranzitni period koji vam se postavlja kao jedna lekcija više. Ne očajavajte zbog povremenih trzavica oko kašnjena naplate.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi imat ćete dosta iskušenja. Budite mudri i ne dopuštajte sebi previse.
ZDRAVLJE: Preferirajte rad na sebi.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko trgujete na polju inostranstva imate solidnu situaciju koju možete da očekujete kada su u pitanju kontakti sa strancima. Budite dovoljno obaviješteni za ono što se trenutno zalažete.
ZDRAVLJE: Ne otežavajte sebi put ukoliko se budete u prvi mah postidili svojih osjećanja. To je u suštini znak da ste se zaljubili u pravu osobu
ZDRAVLJE: Pazite se stresa.

RIBE
POSAO: Podstičete sebe na bolje partije i tu je vaš najveći uspjeh. Kada su novčane situacije u pitanju, budite spremni na solidna finansijska dešavanja jer vi zaslužujete najbolje.
LJUBAV: Nemate namjeru da mijenjate svoje navike kada su u pitanju rutinske stvari na koje ste pomalo alergični. Po prirodi ste isuviše suptilini.
ZDRAVLJE: Povremena glavobolja.