Dnevni horoskop za 6. jun 2022.

OVAN
Možete da se nadate pozitivnim preokretima koji će vam donijeti nove poslovne prilike. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja će pokazati da želi više od prijateljstva sa vama. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

BIK
Na polju posla ćete imati neke manje probleme sa svojim saradnicima, pa povedite računa o tome. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne dileme. Moguće je da vam nije lako da donesete odluku. Čuvajte se prehlade.

BLIZANCI
Moguće je da razmišljate o tome da pokrenete sopstveni posao koji bi mogao lijepo da vam krene. Danas ste veoma emotivni i osjetljivi, pa od partnera tražite da vam posveti mnogo pažnje. Problemi sa štitnom žlijezdom.

RAK
Niste dovoljno skoncetrisani i lako griješite na poslu. Moguće je da vam je potrebno vrijeme da se uhodate. Ako vas je partner na neki način povrijedio, pokušavate da mu oprostite kako bi vam se veza nastavila. Moguća je vrtoglavica.

LAV
Imate mnogo ambicija u sebi. Spremni ste da se posvetite poslu kako bi ostvarili zacrtane ciljeve. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije sigurna u svoja osjećanja. Odnos sa njom vam loše utiče na ego. Prilično ste umorni.

DJEVICA
Pred vama je povoljan dan za posao. Očekuje vas prilika da ostvarite nove kontakte na ovom polju. Bivša ljubav želi da se vrati kod vas, ali ćete joj staviti do znanja da nemate ista osjećanja kao prije. Prijala bi vam masaža.

VAGA
Mogući su manji nesporazumi na poslu. Povedite računa da ne pravite veće greške prema klijentima. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Moguća je veza na daljinu. Posjetite stomatologa.

ŠKORPIJA
Moguće je nećete uspjeti da ostvarite sve planove na poslu. Pred vama je period koji donosi komplikacije. Niste zadovoljni samoćom. Spremni ste za novu ljubav i promjene. Smanjite unos masne hrane.

STRIJELAC
Pred vama je povoljan period da se pozabavite organizacijom poslovnih planova za budućnost. Imate probleme sa voljenom osobom i komunikacija vam je svaki dan sve više napeta. Podložni ste problemima sa zdravljem.

JARAC
Vrijeme je da se pozabavite poslovima koji čekaju na vas. Imate dosta neriješenih stvari iza sebe. Odnos sa voljenom osobom vam je nestabilan. Potrudite se da pokažete volju da poradite na problemima. Bubrezi su vam slaba tačka.

VODOLIJA
Preopterećeni ste obavezama i očekujete nečiju pomoć, ali je moguće da je danas nećete dobiti. Težak vam je period i niste zadovoljni. Usamljenost počinje sve više da vas opterećuje. Provjerite krvnu sliku.

RIBE
Ukazaće vam se mogućnost da napredujete i da ostvarite ambicije koje imate od prije. Naglo ćete doći do problema u odnosu sa bračnim partnerom koji pokazuje da je nezadovoljan u vašem odnosu. Srce bi moglo da vam bude slaba tačka.