Dnevni horoskop za 6. juli 2022.

OVAN

Posao: Osjećate da dio kolača, koji vam pripada ne dobijate u pravom smislu riječi. Morate da budete dovoljno kritički raspoloženi za ono što vam se dešava.

Ljubav: Ukoliko ste sami možete da očekujete jako prijatno iznenađenje od osobe, koja je rođena u znaku Vodolije. Budite opušteniji i sa više optimizma.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.

BIK

Posao: Volite kada se vrte poveće svote novca i ne želite da radite za nešto sitno ovaj put. Bićete podstaknuti na jače angažovanje na ovom segmentu ovaj put.

Ljubav: Neko bi mogao da vam priđe, a to je možda partner od ranije. Poželjećete mnogo bolji ambijent za sebe pored jedne Djevice.

Zdravlje: Predio oko vrata vam je osjetljiv.

BLIZANCI

Posao: Niste sami na polju posla i imate sa kim da sarađujete. Ono što vam pričinjava veći problem jeste da ste spremni na promjene isuviše rano za vas ukus.

Ljubav: Moraćete da radite stvari koje se od vas nalažu. Neko je u vašoj blizini ali vas još ne pita ništa konkretno. Moraćete sami da nađete način da se nešto konkretno promijeni.

Zdravlje: Volite da se opuštate.

RAK

Posao: Neko bi mogao da vam pomogne na putu kojim ste krenuli. Morate da budete dovoljno otvoreni za ono što vam se sprema kao veći izazov u narednom periodu. Očekujte veći novac.

Ljubav: Ne odustajete od osobe na koju često mislite. Morate da se opustite kada je komunikacija u pitanju jer imate dovoljno otvoreno polje emocija za nešto konkretno.

Zdravlje: Glavobolja.

LAV

Posao: Ne ustručavate se da kažete svoje mišljenje ovaj put. Otvoreni ste za jaču saradnju ovaj put. Nemate namjeru da odustanete od posla kojim se bavite zbog sezonskog karaktera vašeg posla.

Ljubav: Volite svim srcem jednu osobu i to vam prija. Morate da budete dovoljno prisutni kada je zajednički život u pitanju. Pokušavate da se zadovoljite onim što imate ali vam se čini da vam treba više emocija.

Zdravlje: Srčana aritmija.

DJEVICA

Posao: Imate odlične aspekte za nešto konkretno i ne dopuštajte da vas drugi ljudi dezavuišu na čudan način. Ostanite u svom raspoloženju bez većih trzavica.

Ljubav: Pokušajte da se opustite na ovom segmentu koji vam pruža mnogo više zadovoljstva ovaj put. Na neke događaje niste mogli da računate u većoj mjeri koliko vam je određeno veće otvaranje na ovom segmentu.

Zdravlje: Povedite računa o digestivnom traktu.

VAGA

Posao: Oni koji su na funkciji, moraju da budu dovoljno otvoreni prema saradnicima što se tiče finansijske situacije koja im se pruža u narednom periodu. Ukoliko su vas neke stvari zabrinule ne očajavajte u većoj mjeri za nečim što vam ne odgovara.

Ljubav: Pokušavate da nađete određenu dozu kompromisa kada su nesuglasice u pitanju između vas i vašeg partnera. Ne želite da se upuštate u veće rasprave ovaj put.

Zdravlje: Izbjegavajte prijesnu hranu.

ŠKORPIJA

Posao: Niste spremni na veći kompromis jer smatrate da je svako kovač svoje sreće i da ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima kao što je vaša finansijska situacija koja vam pruža tek osnovne potrebe.

Ljubav: Volite otvorene veze i niko vam neće sugerisati na drugačije ponašanje. Morate da budete u jačem gokusu kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko je ovo vaših pet minuta na koje ste računali moraćete da budete dovoljno otvoreni za ono što vam se dešava. Bićete dovoljno u fokusu koji vam se otvara kao izlaz iz trenutne situacije.

Ljubav: Ukoliko ste se dovoljno upustili u avanturu nećete se okrenuti na neke segmente koji vam ne imponuju u većoj mjeri. Morate da ostanete doslijedni onome što konkretno želite da završite.

Zdravlje: Ne žalite se na nešto posebno.

JARAC

Posao: Ukoliko vam je naglašeno polje karijere ne odustajte od situacije u kojoj se nazire kraj koji vam donosi mnogo bolju satisfakciju. Pokušajte da uzmete svoj poslovni segment u svoje ruke.

Ljubav: Biće i boljih dana, kada ćete moći mnogo bolje da prođete na polju emocija nego trenutno. Neko vam još uvijek ne dozvoljava pristup za odvijanje konkretnih stvari.

Zdravlje: Imali ste i lošijih dana.

VODOLIJA

Posao: Oni koji su još pod dozom pritiska neće ostati ravnodušni pred nekim dešavanjima koja im se spremaju za naredni period. Morate da se oslobodite straha od neuspjeha.

Ljubav: Niste računali na požrtvovanost jedne Ribe koja vam otvoreno prilazi i priča svoje emocije. Neki vaš segment ne dozvoljava da ovo prihvatite bez dubljeg posmatranja.

Zdravlje: Pojačan stres.

RIBE

Posao: Volite da sarađujete sa nepoznatim ljudima i da se dajete bez rezerve. Morate da naučite da se otvoreno postavljate na ovom polju kako bi mnogo više dobili na polju finansija.

Ljubav: Vaša emotivna strana je u redu ukoliko ste zajedno već duže vrijeme sa partnerom koji vam imponuje. Budite dovoljno skoncentrisani na ono što vam se dešava na polju emocija.