Dnevni horoskop za 6. juli 2020: BIK IMA BURU MISLI, ŠKORPIJA ZATVORENA, RIBE NOSTALGIČNE

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za šesti juli 2020. godine:

OVAN
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom morate da budete spremni na veći finansijski izazov koji će vam se naravno isplatiti u neko skorije vrijeme. Pomoć saradnika je nešto na šta možete u većoj mjeri da računate.
LJUBAV: Oni koji su zauzeti neće očajavati u samoći ovaj put i biće otvoreniji prema partneru. Pokušavate da spustite ego, kada je partnerski odnos u pitanju.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

BIK
POSAO: Imate buru misli i ne želite nešto da izostavite ukoliko smatrate da je to baš bitno. Neko ne želi da vam smeta pa će se i povući na kratko. Saradnici žele duži odmor.
LJUBAV: Dovoljno ste uigrani u šemu koja vam se nudi. Budite u top formi kao i uvjek jer ste imali otežanja u prethodnom periodu koja su prošla ovaj put.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI
POSAO: Neko vam nudi proširenje saradnje pa biste mogli da se otvoreno postavite kada su poslovni segment i finansijska problematika u pitanju.
LJUBAV: Zaljubljeni ste u drugog Bika i ne morate da se stidite onoga što trenutno osjećate. Aspekti vas podržavaju u namjeri koju imate.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

RAK
POSAO: Imate odlično rješenje poslovnih problema, ali i rivale koji ne žele vaš lični uspjeh. Moraćete jedno vrijeme da se prilagođavate situaciji koja vam se postavlja u narednom periodu.
LJUBAV: Vaša senzitivna priroda je nešto što vas vuče u veću pobjedu nad sobom i imate motiv da zauzmete jači stav po pitanju nekoga od ranije.
ZDRAVLJE: Stomak vam je slaba strana.

LAV
POSAO: Ukoliko ste u privatnom poslu ne zaboravite da donesete na vrijeme pravu odluku. Vaš smisao za biznis je vaše pravo da se postavite kao lider aktivnosti koju sprovodite.
LJUBAV: Ne namjeravate da se dezavuišete partnerom koji vas ne zaslužuje u većoj mjeri. Morate da budete spremni na jaču odluku u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Srčani zalisci su vam loše postavljeni.

DJEVICA

POSAO: Imali ste namjeru da dosta toga do sada završite, ali ste polovično u tome uspjeli. Trenutno ste puni energije pa bi bilo dobro da počnete sa konkretnijim radom.
LJUBAV: Kada je u pitanju ovaj segment, ne očajavajte u samoći već se dovoljno otvoreno postavite u narednom periodu i pokušajte da za sebe napravite bolji ambijent ovaj put.
ZDRAVLJE: Pazite na izbor hrane, ovaj put.

VAGA
POSAO: Ne morate da ostajete po strani koliko ste možda sami loše raspoloženi kada je konkretno izlaganje u pitanju studije koju ste priveli kraju.
LJUBAV: Ne morate da budete doslovno otvoreni na nekom segmentu u toj mjeri koja vas stavlja u drugi red. Priznajte partneru da ipak niste savršeni.
ZDRAVLJE: Problem sa štitnom žlijezdom.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne očajavajte zbog izgubljenog vremena koje vam je bilo potrebno da završite mnogo toga iz vaše fioke. Biće vremena i za nešto konkretnije detalje.
LJUBAV: Ne volite da se miješate u tuđe emotivne veze, ali vas jedna osoba konstantno opsijeda svojim idejama. Budite otvoreniji i povucite se iz trenutne pozicije.
ZDRAVLJE: Nemate veće zdravstvene probleme danas.

STRIJELAC
POSAO: Nemate namjeru da se okrenete od konkretnih zaduženja i odete u drugu krajnost u neku vrstu letargije. Ne ustručavajte se da kažete ono što mislite.
LJUBAV: Neko je na vašoj strani i ne pokušava da vas dezavuiše u pravcu koji vam ne odgovara. Morate da budete dovoljno otvoreni za prijatni komunikaciju.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

JARAC
POSAO: Karijera koju jurite već neko vrijeme je vaša najveća satisfakcija u životu. Ne pokušavate da se opuštate trenutno u ambijentu u kome se nalazite.
LJUBAV: Budite otvoreni prema prijatelju koji je dovoljno prisutan u vašem emotivnom segmentu većoj mjeri. Slijedi vam prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je problematična.

VODOLIJA
POSAO: Polje posla je kod vas u većoj mjeri pod stresom. Ne pokušavajte da se ustrušavate od posla pa i sa ovakvim aspektima.
LJUBAV: Niste sami i na to ste već neko vrijeme računali. Nemate namjeru da se povučete iz emotivne igre i da se osjećate uskraćeno za nešto više.
ZDRAVLJE: Stres.

RIBE
POSAO: Ukoliko spadate u one Ribe, koje ne drži mjesto u matičnoj državi ne okrećite se za nekim od ranije ko vam je obećavao mnogo toga, a malo ispunio.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne očajavajte i pokušajte da se dovoljno opustite usled izazova, koji vam se protežiraju u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak.