Dnevni horoskop za 6. juli 2018: Bik rasplamsava rivalstvo zbog jedne simpatije, Vaga zaslužuje mnogo više, Škorpiji se smiješi poveća zarada…

Danas je petak, 6. juli/srpanj 2018. godine. Saznajte šta su vam zvijezde pripremila za današnji dan: Neko misli na Ovna, Blizanci spremni za promjene, Rak upoznaje jednog Ovna ili Jarca, Lav u blokadama, Djevici prijaju izlasci, Strijelac se zaljubljuje, Jarac detaljista, Vodolija spremna za razlaz sa voljenom osobom, Riba zlopamtilo.

OVAN
POSAO: Neko će vam sugerisati da je potrebna jača borba kada su u pitanju aktivnosti koje vam se postavljaju. Morate da budete dovoljno otvoreni za nove poslovne segmente.
LJUBAV: Neko misli dosta na vas. Ne otežavajte situaciju. Ukoliko ste sami, danas se otvorite na segmentu koji vam znači, a posebno ukoliko je u pitanju osoba koja je rođena u znaku Raka.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

BIK
POSAO: Niste sami u poslovnom segmentu. Ponajviše vam odgovara intenzivnija saradnja sa jednim Jarcem, nego samostalna poslovna zaduženja. Volite da dio posla proširite na više kolega kako bi na vrijeme završili započeto.
LJUBAV: Možda ste u pravu kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Pokušajte da se snađete u narednom periodu, jer preko puta sebe imate osobu sa rivalskim stavom. To rivalstvo traje duže vrijeme.
ZDRAVLJE: Nema većih problema.

BLIZANCI
POSAO: Danas ne odbijate saradnju sa jednom Djevicom. Smatrate da imate mnogo bolje rješenje kada su zajednička zaduženja u pitanju i ne odustajete od zacrtanog cilja.
LJUBAV: Ne želite veća otežanja na ovom polju, koliko ste možda spremni na nove promjene. Bit ćete dovoljno otvoreni na ovom segmentu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se opekotina.

RAK
POSAO: Volite da radite i neće vam teško pasti ono što trenutno obavljate u svrhu akrivnosti koje imate da završite u narednom periodu.
LJUBAV: Na neke detalje niste računali kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Upoznat ćete jednog Ovna ili Jarca.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
POSAO: Ne morate da se otvarate u komunikaciji kada su u pitanju nepoznati poslovni partneri. Imat ćete i vi po koju da dodate kada su u pitanju zajednički segmenti.
LJUBAV: Vaše želje su trenutno blokirane i neko ne želi da vam pomogne da se osjećate bolje. Pokušajte da se vedrije osjećate.
ZDRAVLJE: Malaksalost.

DJEVICA
POSAO: Niste sami na poslovnom segmemntu, jer vam se daje mnogo bolje rješenje kroz komunikaciju koja je vaše tajno oružje. Imate odličan stav.
LJUBAV: Nekome ste idealan partner, ali do vas je teško doći. Pokušajte danas da se emotivno otvorite prema jednom Ovnu. Prijaju vam izlasci.
ZDRAVLJE: Volite zdrav život.

VAGA
POSAO: Ne znate da stanete i da se odmorite. Imate dovoljno elana za posao kojim se bavite da se nećete odreći onoga što vam se pruža u narednom periodu kao dobitna kombinacija.
LJUBAV: Ukoliko ste računali na jednog Lava, pokušajte da se otvoreno postavite u emotivnom segmentu. Zaslužujete mnogo više nego što mislite.
ZDRAVLJE: Nervna napetost.

ŠKORPIJA:
POSAO: Ukoliko se bavite špekulativnim poslovima, na vama je da odlučite kako to da sprovedete u djelo kada je u pitanju poveća zarada.
LJUBAV: Više vam prija društvo osobe rođene u znaku Jarca nego Strijelca. U suštini obje osobe su vam drage, a vi ćete danas napraviti prioritet.
ZDRAVLJE: Osjetljivi zubi.

STRIJELAC
POSAO: Ne morate da se opuštate. Kada je poslovni segment u pitanju, vi morate da držite neki nivo. Budite dovoljno hrabri za nove rizike.
LJUBAV: Vi ste izuzetni u emotivnom smislu i ne želite mnogo toga da mijenjate. Budite dovoljno otvoreni i priznajte da ste se zaljubili.
ZDRAVLJE: Imate povećan holesterol.

JARAC
POSAO: Previše se zadržavate na detaljima i nikako da uzmete stvari konkretno u svoje ruke. Pokušajte da se okrenete mnogo boljim partijama.
LJUBAV: Na neke detalje niste obraćali pažnju ranije. Došlo je i do toga da morate da mislite kako da se emotivno otvorite prema nekome ko vam je izuzetno drag.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

VODOLIJA
POSAO: Skloni ste novinama i neko je u suštini mnogo bolji igrač od vas. Pazite se rivalske pozicije koja vam odvlači fokus, već podržavajte rad svojih kolega.
LJUBAV: Ne želite da se bavite emotivnim segmentom i ne dozvoljavate da vas neko nipodaštava, pa i po cijenu razlaza na koji ste spremniji nego ranije.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

RIBE
POSAO: Na neke detalje niste još uvijek zaboravili. Utisak koji ste stekli na polju posla kada je vaš nadređeni u pitanju ne mora doslovno da znači da ste okrenuli leđa svome poslodavcu.
LJUBAV: Isuviše ste impulsivni i ne dozvoljavate da se neki detalji ponavljaju u nedogled. Postavljate stvari na soje mjesto i tražite konkretne stvari od partnera.
ZDRAVLJE: Bez promjena.