Dnevni horoskop za 6. decembar 2020: BIK ZABRINUT, LAV LAKOVJERAN, VODOLIJA RADOZNALA,

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, šestog decembra 2020. godine

OVAN
POSAO: Još uvijek nije vrijeme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mjestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vrijeme će i vama donijeti šansu.
LJUBAV: Primijetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK
POSAO: Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.
LJUBAV: Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Poslovni zadaci su se nagomilali i nepovjerljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbjegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.
LJUBAV: Uznemireni ste zbog riječi i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvjesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voljeli.
ZDRAVLJE: Moguća infekcija.

RAK
POSAO: Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate ”keca u rukavu”. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obije strane. Ujedno vam može biti ”odskočna daska” za buduće radne pobjede.
LJUBAV: Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Ne treba da budete površni i lakovjerni. U ovom slučaju nečije riječi ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.
LJUBAV: Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na prijedlog osobe koju volite umjesto suvišne rasprave.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija.

DJEVICA
POSAO: Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete. Treba saslušati i viđenje situacije drukčije od vašeg.
LJUBAV: Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još bezvoljniji.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

VAGA
POSAO: Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtijevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razriješili nedoumicu. Nerazumijevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim riječima.
LJUBAV: Iskažite više saosjećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lijep dan.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

ŠKORPIJA
POSAO: Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronamjeran kolega želi da vam pomogne sugestijama.
LJUBAV: Primijetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju.
ZDRAVLJE: Odlično.

STRIJELAC
POSAO: Na pomolu su nesporazumi na radnom mjestu. Neka osoba je dobronamjerna, mada ste vi sumnjičavi i nepovjerljivi.
LJUBAV: Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumijevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogriješili. Dogovor je rješenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.
LJUBAV: Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se riješiti vremenom ako pokažete dovoljno razumijevanja.
ZDRAVLJE: Neraspoloženje.

VODOLIJA
POSAO: Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namjerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete.
LJUBAV: Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Da biste stekli povjerenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila.
LJUBAV: Na emotivnom planu očigledna je Vaša ushićenost.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.