Dnevni horoskop za 5. juni: Škorpiju prate upale, Vagu malaksalost!

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Na ljubavnom polju će biti dosta nemira i ljubomore. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom o zajedničkim problemima, jer samo tako ih možete prevazići. Nemojte se zavaravati nečijim laskavim obećanjima.
POSAO: Očekuje vas veoma perspektivna ponuda. Savjetujemo vam da je prihvatite, te da budete uporni prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza.
ZDRAVLJE: Moguće pojačane glavobolje.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Kraće putovanje će vas relaksirati. Vješto ćete izbjeći udvaranje osobe koja je s vama u nekim poslovnim odnosima. To za vas može biti samo dobro, jer sukob interesa bi bio možda i koban.
POSAO: Pred vama je dosta poslova i poslića. Savjetujemo vam da ih prihvatite i odradite, jer uopće ne iziskuju veliki napor i opterećenje.
ZDRAVLJE: Nervozu izbjegavati i više se kretati.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Brige oko posla vas potpuno zaokupljaju. Ljubav vam je totalno u drugom planu. Savjetujemo da ne preuzimate previše obaveza i na ljubavnom planu, jer reakciju razočaranog partnera ne bi voljeli doživjeti. Ustvari, pustite stvari da idu svojim tokom.
POSAO: Očekuju vas uspješni rezultati i nove mogućnosti koje zahtijevaju dodatno angažovanje. U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. Samo uhvatite i zadržite dobar ritam, pa će rezultati doći sami od sebe.
ZDRAVLJE: Vodite računa o sigurnom seksu.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Nemojte pretjerivati u izlijevanju emocija, jer to može partnera dovesti u sumnju. Jedna posjeta iz daljine će pogoršati odnos sa partnerom. Stoga, pazite! Slobodni će, pak, imati lijepe šanse za nova poznanstva i povremene izlaske sa društvom.
POSAO: Savjetujemo da preuzmete aktivniju ulogu prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza, jer većinu ciljeva možete da ostvarite na lak i uspješan način zahvaljujući upravo dobroj saradnji.
ZDRAVLJE: Problemi s probavom.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Romantika koja je nedavno pratila sve ljubavne poteze Lavova i Lavica, sada će prepustiti svoje mjesto erotici. Za one koji su u stalnim vezama to će biti nešto poput renesanse. POSAO: Dobra vijest za sve predstavnike ovog horoskopskog znaka, bilo da ste slobodni ili vezani, sretni ili nesretni na polju ljubavi, jeste da vam predstoje značajna poboljšanja u finansijskom smislu i nove ili dodatne povišice.
ZDRAVLJE: Srčane smetnje nisu isključene.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Vaši visoki kriteriji u ljubavi nekako vam onemogućuju da uživate. S druge strane, osjećate se erotizirano. Nemojte se zavaravati da je to trenutno. Vaša ljubavna frustracija i erotski izazov tek počinju.
POSAO: Potrebno je da donesete važnu odluku. Oslonite se na lično iskustvo koje posjedujete, ali i na provjerene informacije. No, nove uslove ili dugoročniji uspjeh, nije moguće ostvariti bez podrške bliskih saradnika. Budite, stoga, kolegijalni.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Pokušat ćete da taktizirate i da nadmudrite one koji imaju tendenciju da se miješaju u vaš ljubavni, ali i porodični život. Mnogo toga morate da odradite maksimalno mudro. Ako ste slobodni, bit ćete u prilici da uđete u vezu sa nekim ko je mnogo mlađi od vas i ta veza će morati iz nekih razloga da bude tajna.
POSAO: Obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja. Dobit ćete, naime, novu poslovnu ponudu o kojoj bi trebalo ozbiljno da razmislite. Nemojte biti sentimentalni pri donošenju odluka koje se tiču radnog mjesta – pokušajte da budete što praktičniji.
ZDRAVLJE: Povremena malaksalost.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Pazite da vas neka Djevica ili Blizanci, moguće i Rak ne preteknu i ne osvoje naklonost osobe koja vam se dopada.
POSAO: Ako budete mudri, bit ćete u stanju da naplatite svakome ono što vam duguje. No, ako ne budete dovoljno spretni, neko može da vam se žestoko suprotstavi. Budite oprezni, iako vas očekuje uspjeh i važno priznanje.
ZDRAVLJE: Moguća neka upala.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Postoji mogućnost da se, naročito ako ste muškarac, zaljubite u izrazito atraktivnu damu, a ako ste žena Strijelac, da vas zaintrigira neka Vaga ili Ovan oko kojih mnoge oblijeću. Ma kakav da vam je status, povremeno možete biti izrazito nesigurni u sebe i prilično posesivni. Budite realni!
POSAO: Očekuju vas dobre mogućnosti i prilika da unaprijedite svoje poslovne planove. Neko će vas dobro nagraditi za uloženi trud. Važno je da prihvatite nove ideje i pozitivan trend. Samo naprijed!
ZDRAVLJE: Moguće neke povrede.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: U ovom danu dobit ćete novu količinu snage i energije za nastavak rada na složenoj mreži zavođenja interesantne vam osobe, a koja se kreće u vašem društvu i još ne zna da je odabrana kao cilj vaših ljubavnih nastojanja. Budite mudri i nastojte ne stvoriti pritisak na tu osobu, jer bi to moglo biti kontraefektivno.
POSAO: Preuzmite aktivnu ulogu i planirajte niz korisnih susreta koji će vam omogućiti napredovanje u karijeri.
ZDRAVLJE: Opća slabost.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Mogu se pojaviti i neke osobe sa kojima ste svojevremeno bili u nekom neobaveznom, ali ipak strastvenom odnosu i mogu vas podsjetiti na te momente pred vašim trenutnim partnerom do koga vam je veoma stalo. Čuvajte ono što je važno!
POSAO: Predstoje vam dobre mogućnosti i naglašeni susreti ili kontakti s inostranstvom. Neko je spreman da podrži vaše ideje i zalaganje u pravcu dalje afirmacije, a potrebni su vam i pouzdani saradnici. Preuzmite aktivnu ulogu!
ZDRAVLJE: Pojačana napetost i malaksalost.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV:  Slobodne Ribe neka nađu partnere. Niste ni svjesni kako vas ljudi doživljavaju i sa koliko lakoće biste mogli da mnoge osvojite. To se u podjednakoj mjeri odnosi i na mlade i na sredovječne Ribe oba spola.
POSAO: Očekuju vas bolji uslovi i prilika da poboljšate svoja finansijska primanja. Poželjno je da razmislite o različitim vidovima profesionalnog usavršavanja. Ako se bavite edukacijom ili komunikacijama, bit ćete u prilici da napredujete. Sretno!
ZDRAVLJE: Izbjegavajte rizične situacije.

aura.ba

error: Content is protected !!