Dnevni horoskop za 5. juli 2021: RAK PRIHVATA IZAZOV, ŠKORPIJA NE ODUSTAJE, VODOLIJA HLADNA

Evo šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, šesti juli 2021. godine:

OVAN
POSAO: Otežanja koja ste imali polako prolaze. Bićete odličnog raspoloženja ukoliko budete napravili plan svojih obaveza. Danas treba da odmorite od prethodnog rada.
LJUBAV: Volite da se “popujete” partneru i da sugerišete određene promjene koje su vam i te kako potrebne. Dovodite stvari na svoje mjesto.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
POSAO: Ne dozvoljavate velike propuste u onome što ste naumili da završite u skorije vrijeme. Provodite dan u većem razmišljanju.
LJUBAV: Oni koji se osjećaju usamljeno trebalo bi da se malo više aktiviraju na društvenom planu. Neke stvari ne možete da zaobiđete ovaj put.
ZDRAVLJE: Povremena nervoza.

BLIZANCI
POSAO: Postoji određena doza nade da ćete započeto završiti u toku narednih dana. Moraćete da budete spremni na određene kompromise.
LJUBAV: Polje ljubavi je dosta aktivno kod vas. Morate sa rezervom da prihvatite određena dešavanja, ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba.
ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu.

RAK
POSAO: Niste u lošem raspoloženju, ukoliko ste u saradnji sa jednim Jarcem. Prihvatićete određene izazove, ali isto tako i nove ugovorne obaveze.
LJUBAV: Ne odgovara vam sloboda ponašanja vašeg partnera. Kada su emocije u pitanju ne možete da se rasplinete i uzmete ono što vam pripada.
Zdravlje: Opuštajte se.

LAV
POSAO: Ne brinete oko finansija toliko koliko o novitetima, koji su vam prijeko potrebni. Imate odličan stav i ne želite da vas dezavuišu poslovi, koji vam ne donose određenu satisfakciju.
LJUBAV: Na pomolu nova ljubavna dešavanja. Ukoliko ste sami ne morate da se razmišljate oko izbora koji vam se pruža.
ZDRAVLJE: Srčani mišić može da vam bude problematičan.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko ste se zabrinuli za zaradu ne morate zadugo da očajavate u većoj mjeri, jer se od vas traži da budete dovoljno skoncentrisani na trenutnu mogućnost.
LJUBAV: Imali ste dovoljno razloga da se osjećate kao da ste u drugom planu kada su partnerski odnosi u pitanju. Imaćete odlične aspekte u narednom periodu, kada su emocije u pitanju.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

VAGA
POSAO: U suštini, vodite odličnu strategiju kada su zarada i novac u pitanju. Imate odličan stav kada su nova ulaganja u pitanju. Računajte na pozitivan ishod.
LJUBAV: Kada su emocije u pitanju, morate da budete svjesni svog potencijala. Nije sve u jednom pokušaju ukoliko vam ne uspije nešto više da dobijete.
ZDRAVLJE: Manji nazeb.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne odustajete od zacrtanog cilja, koji vam se pruža kao poveći izazov. Ukoliko ste trgovac na finansijskom tržištu, računajte na pozitivan ishod.
LJUBAV: Sami nećete ostati pa makar imali kraću avanturu ovaj put. Izlasci su vam neminovni pa se savjetuje da budete u što većem skupu ljudi.
ZDRAVLJE: Stomačni virus.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko očekujete razrješenje situacije na poslovnom planu, bilo bi dobro da budete povremeno strpljivi. Imaćete novu priliku za neko vrijeme.
LJUBAV: Ne očajavajte ukoliko ste sami i ne pokušavajte da se nešto promijeni u skorije vrijeme. Bavite se hobijem.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC
POSAO: Bićete zahvalni svojim prijateljima na usluzi koju će vam učiniti ukoliko se odlučite na konkretnu akciju. Vrijedi da pokušate nešto više kada je u pitanju finansijski segment.
LJUBAV: Partner vas u potpunosti podržava već neko vrijeme. Možda se proširi saradnja i kroz polje posla sa nekom simpatijom od ranije.
ZDRAVLJE: Nesanica.

VODOLIJA
POSAO: Nemate namjeru još uvijek nešto da pokušavate na poslovnom planu, jer smatrate da nije dobar tajming. Poštujete rad uspješnijih.
LJUBAV: Nemate namjeru da održavate vezu na daljinu i da se okrećete konkretnim problemima svog partnera. Neke stvari vas jednostavno ne dotiču.
ZDRAVLJE: Pojačavate fizičku aktivnost.

RIBE
POSAO: Volite slobodu mišljenja i rada. Želite da se osamostalite, kada su pojedine poslovne aktivnosti u pitanju. Ne možete da pobjegnete od svog tekućeg problema, pa ćete ga rješavati u većoj mjeri.
LJUBAV: Ne želite veću patetiku od strane svog partnera pa ćete biti skloni naglim promjenama ovaj put. Želite mnogo bolje za sebe pa ćete to i ostvariti.
ZDRAVLJE: Vitalni ste.