Dnevni horoskop za 5. avgust 2022.

OVAN

Posao: Potrebno je puno toga da razriješite. Tražili ste nečiju pomoć. Ljubav: Slobodni Ovan imaće neku vezu koja nije baš dobra, jer daje partnera koji zna da bude dosta samoživ i težak za komunikaciju. Zdravlje: Napor na poslu.

BIK

Posao: Pretjerana kritika. Smeta vam tuđa površnost, volite preciznost. Kad bolje razmislite, shvatate da ste se uzalud nervirali. Ljubav: Neko ko vam se udvara nije prijatan za vaše mišljenje. Želite novo poznanstvo. A možda se odlučite i na samoću. Zdravlje: Kontrolišite nervozu.

BLIZANCI

Posao: Moguće su sitne neugodnosti, ukoliko želite da otputujete. Ako je inostranstvo, čuvajte novac i isprave. Ljubav: Sve što se dogodi poželjećete da podijelite sa drugima. Razmislite da možda partner nije zaslužan za sve što vam se dešava u životu. Zdravlje: Pritisak varira.

RAK

Posao: Poslovne aktivnosti potrebno je svesti na razumnu mjeru. Razlozi za stanje koje nije dobro, samo su subjektivni i zavisi od konkretne situacije. Ljubav: Rakovi koji nisu u vezi ili braku, imaju predispozicije za nova iskušenja, poznanstva, ali isto tako i velike izazove. Zdravlje: Ukoliko osjećate malaksalost, javite se doktoru.

LAV

Posao: Objektivno težak dan. Morate da se stabilizujete ukoliko želite da napredujete. Ljubav: Razmišljate o vjernosti partnera. Vi ste dovoljno šarmantni da voljena osoba zaboravi na druge. Zdravlje: Osjetljiv digestivni trakt.

DJEVICA

Posao: Jarac vam je dobar savjetnik. Pomoću Lava umnožavate novac. Novac ulažete u mali privatan biznis. Dobar dan za novi početak, šta god da radite. Ljubav: Djevicu u braku muči novac. Česte svađe sa partnerom zbog finansijskog statusa. Zdravlje: Nećete patiti od nervoze tokom dana, ali sami sebi namećete stres bez potrebe.

VAGA

Posao: Podržavate toleranciju i strpljenje, na taj način funkcionišete. U protivnom, nervoza će postati neminovna posljedica. Ljubav: Potrebno vam je više od razumijevanja, više od pažnje. Volite da volite tako da ste uvijek u potrazi za ljubavlju. Zdravlje: Čuvajte kičmu.

ŠKORPIJA

Posao: Novac leži u poslovima povezanim sa tečnostima ili hranom. Možda ste ugostitelj, trgovac, ako niste dobro bi bilo da radite poslove toga tipa. Ljubav: Možete računati na dobar period ukoliko ste slobodni. Zapravo svi koji nemaju neku stabilnost onda mogu da očekuju ako ništa, bolji provod. Zdravlje: Zdravlje narušava porodični problem.

STRIJELAC

Posao: Razmišljate o novom poslovnom projektu, niste opušteni. Nervozni ste i tražite da svi oko vas budu poput sjenke. Ljubav: Emotivno ćete biti pritisnuti od strane jedne muške Škorpije ukoliko ste žena Strijelac. Ako ste muškarac Strijelac, onda vas očekuje apsolutna sloboda. Zdravlje: Stres pred vama.

JARAC

Posao: Većina Jarčeva ovog racionalnog zemljanog znaka nema problema sa novcem. Potrebno vam je još više posla. Previše ste ambiciozni. Ljubav: Emotivno se osjećate napušteno. Da li ste uopšte vi napušteni ili ste možda nekoga ostavili. Važno je biti iskren i realan i priznati šta se zapravo dešava u vašoj duši i srcu. Zdravlje: Bolje se osjećate.

VODOLIJA

Posao: Dinamične Vodolije, pune strasti i energije, ne miruju. Sve su oči usmjerene na vas. Postavlja se pitanje dokle će to da traje. Ljubav: Poznanstvo sa starijom osobom od vas. Volite situacije koje su neobične. Zdravlje: Osjetljivo grlo.

RIBE

Posao: Ribe koje rade u ustanovama zatvorenog tipa ili su okrenute temama koje traže duhovni rad, imaće uspjeha. Ljubav: Emotivno ste vezani za osobu iz prošlosti. Vi se ne viđate sa tom osobom, ali vam je stalno u mislima. Zdravlje: Dobro se osjećate.