Dnevni horoskop za 5. avgust 2020: Ovan nemoćan pred partnerovim željama, Lav se sukobi, Strijelcu poturaju “lovačke priče”

Evo šta su vam zvijeuzde pripremile za srijedu, peti avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Ukoliko budete imali pomalo lošiji stav, kada su u pitanju određene poslovne kombinacije ne pretjerujte sa svojim trenutnim izlivima emocija.
LJUBAV: Morate da se povinujete željama partnera. Jača strana vas upozorava da je ipak potrebna određena korekcija u odnosu.
ZDRAVLJE: Želite više energije.

BIK
POSAO: Ukoliko ste imali na umu, neke detalje, oko svog biznisa da promijenite u skorije vrijeme, niste na lošem putu.
LJUBAV: Povoljnost koju imate od strane planeta koje vas opominju na veliku promjenu nije loša, koliko se od vas traži na spremniju aktivnost.
ZDRAVLJE: Predio oko grla je lošiji.

BLIZANCI
POSAO: Postavljate odlične uslove rada i ne odustajete od trenutne solucije samo da uspijete. Vaš entuzijazam prate i ostali u vašem timu.
LJUBAV: Kada su u pitanju ljetnja zavođenja, morate da priznate sebi da ste na pravom putu. Oslobođeni ste predrasuda.
ZDRAVLJE: Pojačavate trening.

RAK
POSAO: Moraćete da se snalazite za bolje partije, koje vam obećavaju dati aspekti na vašem polju finansija. Niste sami u poslovnoj priči koja vam se otvoreno postavila.
LJUBAV: Polje emocija je danas dosta pozitivno u odnosu na ono što ste sami očekivali u odnosu na raniji period.
ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
POSAO: Ne otežavajte svoj trenutni status nepotrebnim komentarima. Imaćete bolji tretman ukoliko se udružite sa kolegama na zajedničkom projektu.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Rakom moraćete da vodite računa o mogućim sukobima, koje nećete moći da zaobiđete u periodu pred nama.
ZDRAVLJE: Povoljan dan za fizičku aktivnost.

DJEVICA
POSAO: Povoljna solucija je nešto što ste oduvijek željeli. Trenutno imate takvu priliku, koju ne možete da zaobiđete u narednom periodu.
LJUBAV: Jedna Vaga je zanimjiva u vašem slučaju. Imate dosta povoljne aspekte za konkretne stvari, pa bi bilo dobro da se spremite za večernji izlazak.
ZDRAVLJE: Pojačana glavobolja.

VAGA
POSAO: Pojačana poslovna akcija vas danas očekuje. Budite spremni na nove izazove koje ne možete da izbjegnete neko vrijeme.
LJUBAV: Jača emotivna priča je ono što možete da opazite u narednom periodu. Ukoliko ste u braku, imaćete i pojačanu tenziju.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

ŠKORPIJA
POSAO: Polje inostranstva je otvoreno na pozitivniji način pa ovaj put pokušajte da se izborite za svoj tržišni dio.
LJUBAV: Ne pokušavajte da se vežete za jednog Lava, koliko možete jer neki detalji bi mogli zasigurno da vam smetaju ovaj put.
ZDRAVLJE: Pojačano lučenje hormona stresa.

STRIJELAC
POSAO: Ne pristajete na određene detalje i ne žalite se na pojedine lovačke priče. Obećanja od strane jednog Raka mogu da padnu u vodu sa razlogom.
LJUBAV: Niste svjesni nekih detalja vašeg emotivnog života sve dok ne počnete intenzivnije da ga proživljavate.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

JARAC
POSAO: Stremite konstantno većem poslovnom uspjehu i želite slavu preko noći. Ne pokazujete nestrpljivost već ćete biti dovoljno u fokusu da tako nešto i ostvarite.
LJUBAV: Kada su u priču bračni segment i neprekidna borba za vlast možda ćete imati stav neprijatne osobe i nećete odustati bez ideje da nešto dokažete partneru.
ZDRAVLJE: Nervoza.

VODOLIJA
POSAO: Ne morate da se borite za nešto više koliko se od vas traži pojačana borba za konkretnim stvarima. Imate na umu veće promjene nego inače.
LJUBAV: Ukoliko ste u dužoj vezi ne morate da se snebjevate da neke stvari konkretno i postavite na svoje mjesto. Znate da budete dovoljno fokusirani na ono što konkretno i želite.
ZDRAVLJE: Nastavljate jači trening.

RIBE
POSAO: Unosite dovoljno novina u svoj poslovni segment i u tome uživate. Bićete u neku ruku podstaknuti svojim idejama da uspijete u onome što želite.
LJUBAV: Ne otežavate stvari svom partneru, koliko se dešavaju čudne okolnosti u kojima se ne podudaraju neki trenutni potezi koje ste spremni da uradite.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.