Dnevni horoskop za 4. oktobar 2022.

OVAN

POSAO: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah. LJUBAV: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan. ZDRAVLJE: Temperatura.

BIK

POSAO: Danas možete da predahnete, jer ste obavili veliki dio zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam donijeti korist. LJUBAV: Već duže vrijeme partner ima ispade koji vam nisu jasni. ZDRAVLJE: Jedite umjereno.

BLIZANCI

POSAO: Imate sve realne adute za napredak, ali realizacija će morati da sačeka neki bolji trenutak. LJUBAV: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve bolje razvija. ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK

POSAO: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju. LJUBAV: Dopadate se jednoj Djevici već duže vrijeme. Odgovorite joj na udvaranje. ZDRAVLJE: Nemate razloga za brigu.

LAV

POSAO: Ako radite u prosvjeti, možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posljedica. LJUBAV: Izluđuje vas partnerova malodušnost. ZDRAVLJE: Gojaznost.

DJEVICA

POSAO: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savjet jednog uspješnog Jarca. LJUBAV: Nemojte tražiti problem gdje ga nema. Budite malo popustljiviji prema partneru. ZDRAVLJE: Nema potrebe za brigom.

VAGA

POSAO: Razmišljate o dodatnoj edukaciji kako biste napredovali na radnom mjestu. LJUBAV: Dosadilo vam je da budete na drugom mjestu. Zahtijevate razrješenje od osobe sa kojom ste dugo u konfuznom odnosu. ZDRAVLJE: Posvetite se njezi kože.

ŠKORPIJA

POSAO: Vrijedno radite iako nije neophodno. Sačuvajte snagu za predstojeće dane. LJUBAV: Gorite od strasti za osobom koju ste nedavno upoznali. Danas je odličan dan da joj priđete. ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola, cigarete.

STRIJELAC

POSAO: Odličan dan za trgovinu, ugostiteljstvo. Saradnja sa Lavom ili Ovnom donosi uspjeh među ljudima iz vaše branše. LJUBAV: Opet ste na meti ogovaranja. Nije ni čudo, jer se hvalite pred pogrešnim ljudima. ZDRAVLJE: Dobro. Ne razmišljate o tome.

JARAC

POSAO: Iskoristite današnji dan za osmišljavanje strategije o osvajanja tržišta. Vi ste u tome najbolji. LJUBAV: Ljubav stara zaborava nema. Danas ste izrazito nostalgični. ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

VODOLIJA

POSAO: Danas je izuzetno naporan dan. Srećom po vas bićete adekvatno nagrađeni za uložen trud. LJUBAV: Brinete se za partnera, jer vam ne djeluje srećno. Ugodite mu, iznenadite ga… ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Sanjarite o velikim uspjesima u današnjem danu. Nemojte da vas realnost ubrzo spusti na zemlju. Neće vam se dopasti. LJUBAV: Imate nerealnu predstavu o osobi u koju ste zaljubljeni. ZDRAVLJE: Bol u predjelu stomaka.