Dnevni horoskop za 4. maj 2022.

OVAN

Posao: Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Ostanite na onome što već imate.

Ljubav: Partner dobro razumije vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje vas zbližavaju.

Zdravlje: Prijaće vam izlazak iz kuće.

BIK

Posao: Nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rješenju. Vi volite ustaljenost, ali morate da se mijenjate.

Ljubav: Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj mjeri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Budite iskreni u svemu.

Zdravlje: Potrebna vam je koncentracija.

BLIZANCI

Posao: Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da vam se suprotstavi.

Ljubav: Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Mislite da on sve može sam. Zdravlje: Potrebno je da se malo opustite.

RAK

Posao: Razmišljate o privatnom poslu. To vam donosi jedini pravi put poslovanja.

Ljubav: Mjesec u znaku Ribe vašem sazviježđu u aspektu od Urana donosi porodične nemire. Niste u dobrom odnosu sa partnerom. Neka prođe ovaj dan, sutra je bolje.

Zdravlje: Osjtetljiv stomak, crijeva.

LAV

Posao: Ne bavite se daljim prognozama. Usresredite se na ono što je pred vama. Potrebno je da se dodatno angažujete da biste imali rezultate. Ljubav: Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. Zdravlje: Dobro se osjećate.

DJEVICA

Posao: Vaše ideje mogu trenutno biti rizične. Ostavite za neki drugi dan od nedjelje. Nije vrijeme da se bavite novitetima. Ljubav: Partner će vam dokazati vjernost i ljubav. Niste ni sumnjali u njegovu iskrenost. Vjerujete da će uvijek biti tako. Zdravlje: Dobro se osjećate.

VAGA

Posao: Neko usporava vaše nove ideje i planove. Mada, danas se nećete poslom i obavezama previše baviti.

Ljubav: Preduzmite inicijativu ukoliko želite da partner bude efiksaniji. Povukli ste se previše u sebe.

Zdravlje: Izbjegavajte uznemiravanja.

ŠKORPIJA

Posao: Suočavate se sa problemom finansija. Razmišljate o tome kako ćete zarađivati tokom naredne sedmice.

Ljubav: Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko vaše ponašanje procjenjuje na pogrešan način.

Zdravlje: Pored svega se dobro osjećate.

STRIJELAC

Posao: Nikako ne pričajte o svojim poslovnim namjerama. Čuvajte svoje ideje za sebe. Vas je lako prevariti.

Ljubav: Vi ste optimista. Ponekad, mislite da će sve teći kao med i mlijeko, ali nije tako. Manje se postavite naivno. Zdravlje: Prijaće vam relakacija, dobar kozmetički tretman.

JARAC

Posao: Mijenjate mišljenje često o nekim poslovnim prilikama. Ne volite previše da se bavite važnim pitanjima kada tome nije vrijeme.

Ljubav: Partner dobro razumije vaše emotivne namjere, koje za sada mudro prećutkujete. Oni koji su slobodni imaju susret sa jednom Vagom.

Zdravlje: Obratite pažnju na kičmu.

VODOLIJA

Posao: Vjerujete svojoj unutrašnjoj intuiciji. Možete doći do velikih ciljeva. Novac pred kraj dana.

Ljubav: Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osjećate. Stalo vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini.

Zdravlje: Čuvajte donji dio leđa.

RIBE

Posao: U prilici ste da završite posao koji vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist.

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje.

Zdravlje: Potrebna vam je dobra njega.