Dnevni horoskop za 4. juni: Vagama se konačno želje ispunjavaju!

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Doći ćete u razna iskušenja i imati nekoliko ponuda. Međutim, vaše namjere prema partneru nisu baš sasvim jasne. I misli su vam nečasne, priznajte. Stoga, dobro razmislite prije nego što odlučite da u život unesete promjenu koja vas može dovesti do toga da sjedite na dvije stolice.
POSAO: Očekuje vas zaista pozitivan razvoj poslovne situacije. Istina, pred vama su neki dosta zahtjevni zadaci.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Nastupa dan kada ćete osjetiti slabljenje raspoloženja za ljubav i, možda, nedostatak motivacije. No, to ne treba da vas zabrinjava. A niti vašeg partnera, ukoliko ste u braku ili vezi. U tom slučaju, nastojte se fokusirati na ono što je dobro među vama. Slobodni Bikovi, bez panike!
POSAO: Ovo je odličan dan za započinjanje novog posla ili uspjeh na već postojećem. Ako budete spremni da se u potpunosti predate poslu i pokažete određenu dozu kreativnosti, napredak je neminovan.
ZDRAVLJE: Maksimalno izbjegavajte alkohol.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Osoba iz vašeg poslovnog okruženja, koju već duže vrijeme simpatišete, zadaje vam sve više problema. Čini vam se da vam bježi korak ispred. No, ne gubite strpljenje ukoliko želite osvajati. Budite taktični, ali nastojte izgledati spontano.
POSAO: Manje teškoće, zbrke i odgode ili jednostavno neka vaša unutrašnja previranja, mogu vam ometati postizanje rezultata. No, to su samo male prepreke – znajte da iznimni rezultati neće izostati, a i odnosi sa kolegama bit će naročito ugodni. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa digestivnim traktom.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Zvijezde vam prognoziraju veoma zanimljive i pozitivne stvari. Sve što ćemo vam mi u ovih nekoliko redaka reći jeste da vas očekuje renesansa u ljubavi – i slodobne Rakove i one u vezi ili braku. Neke bi čak moglo obradovati i dijete! Uživajte!
POSAO: Najviše uspjeha možete očekivati u poslovima koji su vezani za uslužnu djelatnost i ugostiteljstvo. Ukoliko se odlučite da otputujete u inostranstvo i tamo započnete neki biznis, to može biti veoma isplativa varijanta. Sretno!
ZDRAVLJE: Bez većih promjena.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Očekujte mnogo događaja koji će vas radovati i vašu vezu ili potencijalnu vezu činiti uzbudljivom. Ti događaji će biti iznenadni i neplanirani, a upravo to će im davati posebnu čar. Uživajte u puno ljubavi koju vam prognoziraju zvijezde!
POSAO: U poslovnom okruženju, nažalost, mogu se javiti određeni problemi. Saradnici će izraziti određenu dozu ljubomore zbog uspješno obavljenih poslovnih zadataka. Ne obraćajte previše pažnje i izbjegavajte rasprave.
ZDRAVLJE: Odmarajte se.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Planete su na vašoj strani, stoga, savjetujemo da se opustite i uživate!
POSAO: Povoljna atmosfera na polju posla iz prethodnih dana se nastavlja. Ukoliko ste ostvarili napredak i udružili svoje interese sa kolegama kako smo vam i savjetovali, očekujte kvalitetnu i ugodnu saradnju i plodnu radnu atmosferu.
ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Ovaj dan bi trebao biti veoma zanimljiv i donijeti “začin” na vašem polju ljubavi. Naime, neke želje o kojima odavno razmišljate, upravo sada mogu biti ispunjene. Radujte se, jer niti slobodnim, niti vezanim predstavnicima ovog horoskopskog znaka se u narednih nekoliko dana ne piše loše.
POSAO: Situacija na poslovnom planu je dosta stabilna. Opušteno, ali pritom i uspješno ćete obavljati svoje svakodnevne poslovne dužnosti. Ni trzavica sa kolektivom neće biti. Budite bez brige!
ZDRAVLJE: Bez naročitih promjena.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Slobodne Škorpije će imati priliku da definitvno osvoje osobu do koje im je stalo. Sretno!
POSAO: Očekuje vas razgovor sa nekom osobom koja vam može biti od velike pomoći na putu do poslovnog napredovanja. Pokušat ćete da joj predstavite svoje kvalitete.
ZDRAVLJE: Više fizičke aktivnosti i rekreacije.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, uživat ćete u partnerovim zagrljajima i radovat ćete se svakom novom danu. Ukoliko ste slobodni, zračit ćete optimizmom kome rijetko ko može odoljeti. Imat ćete gomilu udvarača, a flert će biti normalna pojava za vas. Šta drugo da vam kažemo osim da uživate!
POSAO: Na poslu je stanje kakvo jeste. Možda ste zadovoljni, možda niste – šta je tu je. Pričekajte povoljniju atmosferu.
ZDRAVLJE: Bacite cigarete!

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Očekuju vas veoma prijatna dešavanja i nova sreća. Shvatit ćete kako vam je potreban osjećaj bliskosti i emotivne podrške, pa čak i onda kada samima sebi djelujete samouvjereno i sigurno. Očekujte brojna sitna iznenađenja i zadovoljstva, ali koja će vaš život učiniti potpunijim.
POSAO: Potrudite se da napravite što bolju organizaciju kada je u pitanju poslovno polje, kako ne biste imali manje probleme. Važno je da se dobro organizujete.
ZDRAVLJE: Otiđite na ljekarsku kontrolu.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Dan koji je pred nama, može biti veoma naporan za Vodolije, pogotovo one u vezama. Naime, bit ćete rastrzani između posla i partnera. Savjetujemo vam da ne ulazite u nepotrebne rasprave, jer one mogu samo pogoršati situaciju i tako vam zadati još više problema.
POSAO: Pred vama su važna dešavanja na poslovnom planu koja vam mogu donijeti napredovanje i željene promjene. Možete da očekujete pozitivnu situaciju.
ZDRAVLJE: Bez većih promjena.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Težite emotivnoj stabilnosti ali još uvijek niste pronašli osobu sa kojom možete da ostvarite svoje snove. Nemojte da se opterećujete time, ono što vam je suđeno će doći.
POSAO: Atmosfera u kojoj ćete djelovati predstavlja splet dobrih okolnosti koje uz dodatni utjecaj faktora sreće donose sjajnu priliku da se veoma uspješno ostvarite u više pravaca. Slobodno upotrijebite sve adute sa kojima raspolažete.
ZDRAVLJE: Solidno.

aura.ba

 

 

 

error: Content is protected !!