Dnevni horoskop za 4. juni 2018: Blizance privlači osoba iz prošlosti, Vodoliji će savjet starije osobe dobro doći, Strijelac mora da pokloni jedan dio novca…

Danas je ponedjeljak, 4. juni/lipanj 2018. godine. Evo šta vam zvijezde najavljuju: Ovnu se smiješi ljubavno poznanstvo preko poslovnih aranžmana, Bik strahuje za finansije, Rak na cjedilu, ljubavna veza Lava još nije za javnu scenu, Djevici jedna osoba ne izlazi iz glave, Vagi na poslu ništa teško ne pada, Škorpija oprezna, popravlja se finansijska situacija za Jarca, Ribe raspoložene za svađu

OVAN:
POSAO: Trenutno niste u mogućnosti da birate sa kim možete da radite, koliko se od vas traži da budete prilagodljivi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Budite strpljivi u nastupu koji imate
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni partera možete da upoznate preko poslovnog polja. Imate odličan dan pred sobom kad su u pitanju emocije
ZDRAVLJE: Grlo vam je slaba tačka

BIK
POSAO: Ne morate da se plašite izdataka i ulaganja koja se od vas traže, jer ko ne rizikuje ne može ni da dođe do solidnog profita. Poželite sebi ono najljepše jer planete vam mogu ispuniti želju koju imate.
LJUBAV: Isuviše ste opkupirani osobom rođenom u znaku Djevice. Nemate namjeru da učinite prvi korak jer smatrate da će sve da vas prođe.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura

BLIZANCI
POSAO: Ne očajavajte jer u suštini imate odličnu saradnju sa poslovnim saradnicima od ranije. Ovdje se potencira na provjerenim poslovnim akcijama koje treba samo osvježiti konkretnim zalaganjima na segmentima koje ste propustili.
LJUBAV: Već duže vrijeme vas privlači osoba iz prošlosti koja vam ne izlazi iz misli. Našli ste se savim slučajno i ne možete da još uvijek realizujete svoj odnos.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica

RAK
POSAO: Posljednje što bi vam palo na pamet jeste da odustanete od svog konkretnog cilja. Niste sami na cjedilu već morate da trpite cijelu reorganizaciju koja vam se postavlja kao nezaobilazna situacija.
LJUBAV: Budite otvoreni sami prema voljenoj osobi, a ostali svijet ne mora da vas vidi zajedno. Jedino tako ćete sačuvati vezu koju trenutno imate.
ZDRAVLJE: Povremeno kontrolišite pritisak

LAV
POSAO: Nije vam cilj samo finansijska samostalnost. Vi ste danas prinuđeni da se oslobodite nekih tereta koji vam stvaraju mnogo lošu energiju, a na nju niste računali.
LJUBAV: Imali ste solidnu priliku kada su emocije u pitanju. Ne otežavajte partneru svoje želje da veza bude javna. Budite strpljivi.
ZDRAVLJE: Provjerite holesterol u krvi.

DJEVICA
POSAO: Namjera vam je da se dobro zabavite na putu do rješenja problema i postavljenih ciljeva. Ne očajavajte ukoliko budete imali probleme tehničke prirode. jer Uran zna da vam donese tako nešto.
LJUBAV: Ljubav sa osobom od ranije nije nemoguća. Imate dovoljno mašte kada je ta osoba u pitanju. Neko vam iz glave ne izlazi.
ZDRAVLJE: Problemi sa krvnim pritiskom

VAGA
POSAO: Ideje koje ste imali od ranije, trenutno možete da realizujete sd lakoćom. Više nemate probleme zbog kojih se saplićete, kao što je bila papirologija. Volite svoj posao, pa vam ništa teško ne pada.
LJUBAV:Ukoliko budete osjećali pritisak u glavi budite u skladu sa sobom i sa svojim potrebamas Odlučite se konkretno na prvi korak bez većeg razmišljanja.
ZDRAVLJE: Niste u lošem položaju

ŠKORPIJA
POSAO: Ne morate da se odričete jednog dijela svojih finansijskih prihoda, jer ste neko ko je u suštini napravio solidnu bazu kada je u pitanju privatni posao. Ne očajavajte jer nemate previse loš stav kada su iznenađenja u pitanju.
LJUBAV: Budite oprezni kada je izbor partnera u pitanju, jer privlačite pomalo karmičku priču. Niste sami u ovoj priči, ali dug iz prethodne inkarnacije mora da se vrati.
ZDRAVLJE: Pazite na kosti i cirkukaciju

STRIJELAC
POSAO: Bićete ovih dana u prilici koja se rijetko kada dešava, pa je naravno i iskoristite. Možda čete morate jedan dio novca da poklonite, pa računajte na tu vrstu izdatka.
LJUBAV: Ne možete nekoga izbacite iz glave i to vam na neki način pomalo prija. Bićete pomalo u sjenci kada je emotivni život u pitanju, jer ste skloni tajnim ljubavnim vezama.
ZDRAVLJE: Manje psihičke blokade

JARAC
POSAO: Vaša finansijska situacija se popravlja sa više strana i nemate mnogo gubitaka. Pokušajte da izaberete odličnu soluciju kada je zarada u pitanju u vezi početnog kapitala koji ste spremni da date.
LJUBAV: Pokušajte da se povremeno povučete od rasprave s partnerom ukoliko ste duže u braku ili vezi, jer može da se desi jako loša energija koja ne vodi konstruktivnom cilju.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom

VODOLIJA
POSAO: Još jedno vrijeme ste pod nekom vrstom poslovnog stresa, koji će vam se tek krajem ove sedmice isplatiti. Period koji je pred vama iskoristite da završite ono što ste već davno započeli.
LJUBAV: Ukoliko još niste odlučili kada bi mogli da uđete u brak ili vjeridbu to možete da učinite tokom naredne sedmice bez većeg izgovora. Poslušajte savjet starijih osoba
ZDRAVLJE: Potreban vam je po neki vitamin

RIBE
POSAO: Nešto ste propustili, pa ste trenutno u konfuziji koja traži da se u ovoj retrogradnosti spremite na dodatno rješavanje zadataka. Biće pomalo tapkanja u mjestu, ali rezultat neće izostati.
LJUBAV: Kada su Ribe u pitanju nećete biti raspoloženi za saradnju, ni za izlaske koliko za svađu u kojoj možete nekoga da povrijedite.
ZDRAVLJE: Nesanica