DNEVNI HOROSKOP ZA 4.JULI 2020: Oban se zatvara u sebe, Djevica na vrhuncu, Strijelac bez emocija…

Saznajte astro prognozu za subotu, četvrti juli 2020. godine:

OVAN
POSAO: Ponašanje vašeg poslovnog partnera je neprihvatljivo. Skloni ste promjenama što se poslovne sredine tiče. Volite slobodu.
LJUBAV: Oni koji su usamljeni ne treba da se zatvaraju u sebe. Postoji šansa da se u narednom period nešto konkretno desi na ovom segment.
ZDRAVLJE: Osjećate jači pritisak.

BIK
POSAO: Ono što ste odavno htjeli da završite, trenutno se opet povlači kao glavno pitanje vašeg poslovnog segmenta. Bit ćete dovoljno skoncentrisani na ove promjene.
LJUBAV: Niste u mogućnosti da se suprostavite svome partneru, koliko ste trenutno u poziciji da ne možete nešto bolje za sebe da birate.
ZDRAVLJE: Mogući problemi u vratnom dijelu kičme.

BLIZANCI
POSAO: Niste trenutno u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sve je to prolaznog karaktera. Računajte na pomoć jednog Bika ili Raka.
LJUBAV: Isuviše ste zatvoreni na polju emocija. Do vas je teško doprijeti. Možda partner prestane da obraća pažnju na vas usljed ovakve situacije.
ZDRAVLJE: Povremeno ste skloni depresiji.

RAK
POSAO: Niste pomišljali na neke lošije aspekte ovaj put. Pokušajte da se okrenete novim stvarima, jer ste se pomalo opustili u rutini koja vas zamara.
LJUBAV: Polje emocija vam je dosta dobro naglašeno. Možete se osjećati dosta opuštenije, nego inače. Poželjet ćete možda nekog novog pored sebe.
ZDRAVLJE: Povremena glavobolja.

LAV
POSAO: Volite dominantan položaj i u tome uživate. Neko može da vam bude jači rival, nego inače. Bilo bi dobro da se povremeno povučete iz poslovnih aktivnosti.
LJUBAV: Mislite na jednu osobu od ranije, nikako vam ne izlazi iz glave. Zbog nje ćete biti hladni i prema osobama koje vam se nabacuju.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

DJEVICA
POSAO: Na vrhuncu ste uspjeha. Jupiter vam šalje dosta povoljne signale za put kojim ste krenuli. Nećete ništa ostaviti nedovršeno i, naravno, ići ćete do najsitnijih detalja.
LJUBAV: Vaše emotivno znanje je na kratko nepovoljno. To se dešava samo u trenutku vase slabosti ukoliko vam se pojavi neko nov.
ZDRAVLJE: Digestivni problemi.

VAGA
POSAO: Polje finansija ne stoji toliko loše. Znate da plivate u onome što trenutno imate da ponudite i, naravno, da zaradite na toj akciji.
LJUBAV: Niste zainteresovani u većoj mjeri za jednu Djevicu koja vam se povremeno udvara. Volite više predstavnike vazdušnog elementa.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

ŠKORPIJA
POSAO: Oni koji se bave špekulacijama nisu loše postavljeni uz svom poslovnom asmbijentu. Polje novca vam je dosta bitno u narednom periodu.
LJUBAV: Dosta strastvena situacija je naglašena u narednom periodu, pa ćete teško ostati sami, što važi za slobodne predstavnike ovog znaka.
ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

STRIJELAC
POSAO: Polje inostranstva vam je dosta otvoreno. Oni koji su prvi put odlučili da naprave veći iskorak imaju šansu da to i pokažu u najboljem trenutku.
LJUBAV: Ne pokazujete veću dozu emocija, već želite da se više otvorite kao prijatelj prema osobi koju volite.
ZDRAVLJE: Pazite se infekcija.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste ozbiljan igrač, imat ćete fer igru sa osobom koja je jako dugo u poslu kojim se vi bavite. Možda vam neko i ne prija u većoj mjeri kroz saradnju. Ali, to se ne odražava na vaše finansije.
LJUBAV: Ne želite da ulazite u vezu tek tako, jer ste u suštini neko ko je dovoljno u emotivnoj priči da se i ne pretjeruje sa emocijama.
ZDRAVLJE: Uzimajte dovoljno kalcijuma

VODOLIJA:
POSAO: Ukoliko imate trenutno finansijske probleme, ne pokušavajte da ih brzo rješavate jer situacija u kojoj ste trenutno nije na zavidnom nivou i traži dosta odricanja.
LJUBAV: Ne pomaže vam to što je partner uz vas jer uviđate dozu odsutnosti u vezi koju trenutno imate. Možda bi bilo dobro da neke stvari na vrijeme prelomite.
ZDRAVLJE: Stres,

RIBE
POSAO: Vaše polje posla nalaže veće anagažovanje, pa i veći broj ljudi sa kojima morate da radite. Ukoliko ste uvidjeli dobro poslovnu šansu bit ćete spremni da uključite veći broj saradnika.
LJUBAV: Ne obraćate pažnju na sitna nipodaštavanje od strane partnera. Smatrate da je to, ipak, prolaznog karaktera.
ZDRAVLJE: Sve je uredu.