Dnevni horoskop za 4. januar 2021:: BIK U SUMNJIVIM SITUACIJAMA, VAGA BI DA SE ZADUŽI, STRIJELAC RIZIKUJE

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, četvrti januar 2021. godine:

Ovan
POSAO: Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje, ali nemojte previše isticati svoj uspjeh u njihovom društvu. Držite ih u sebi i nađite način da ih realizujete.
LJUBAV: Muče vas neke dileme i najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Tražite objašnjenje, dobićete ga.
ZDRAVLJE: Više vremena posvetite odmoru.

Bik
POSAO: Nepotrebno se upetljavate u neke poslove koji uopšte ne zavise od vas. Držite se dalje od sumnjivih situacija.
LJUBAV: Potrebno je da malo više pažnje obratite na poruke koje vam partner šalje. Želi da čitate više između redova.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Blizanci
POSAO: Kritike koje vam budu upućene ne bi trebalo da shvatite kao zlonamjerne. Budite otvoreniji za saradnju i sugestije.
LJUBAV: Voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite da ga i dobije. Toliko možete da učinite za nju.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

Rak
POSAO: Ovo je izuzetno povoljan dan za neki neočekivani priliv novca. Na poslu ćete imati prijatnu atmosferu. Iskoristite je do maksimuma.
LJUBAV: Moguće je da sasvim slučajno sretnete osobu sa kojom ste nekada imali vezu. Pokrenuće se emocije i želja za obnavljanjem veze.
ZDRAVLJE: Dobro.

Lav
POSAO: Ostvarićete planove koje ste otpisali kao moguće uz pomoć osobe u znaku Bika. Finansije će se srediti i to će vam dati elan za nove poslove.
LJUBAV: Imate utisak da više dajete nego što dobijate. Razgovor sa partnerom može da riješi nedoumicu. Budite spremni za kompromis.
ZDRAVLJE: Dobro.

Djevica
POSAO: Završićete veliki posao i bićete ponosni na sebe. Veliko olakšanje i zadovoljstvo očekuje vas i u sledećim projektima koje ste zamislili.
LJUBAV: Osoba u znaku Vodolije pokušava da vam se približi. Neočekivani razgovor probudiće neka osjećanja. Na vama je da ta osjećanja kontrolišete na način na koji to srce kaže.
ZDRAVLJE: Unosite više vode.

Vaga
POSAO: Usmjerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Izbjegavajte pozajmice i zaduženja.
LJUBAV: Imate zajedničke planove i zadovoljni ste kako se situacija odvija. Riješićete neko važno pitanje za oboje, pitanje koje odavno imate.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

Škorpija
POSAO; Saradnicima mnogo znači vaše prisustvo. Koristite svoj šarm kako biste spustili tenziju na radnom mjestu. Očekujte priliv novca.
LJUBAV: Ako ste slobodni, možete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Strijelac
POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, izbjegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima koji neće biti ozbiljni.
LJUBAV: Prija vam prisustvo osobe u znaku Bika, ali ne zaboravite da je sve to prividno. Ne upuštajte se u vezu tako olako.Rizično je.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

Jarac
POSAO: Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije. Znate odakle dolazi problem.
LJUBAV: Iskoristite današnji dan onako kako vam osjećaj nalaže. Ne razmišljajte o tome šta bi bilo dobro već šta želite.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Vodolija
POSAO: Imate zanimljive ideje, ali ne možete da ostvarite baš sve što ste zamislili. Saradnici vam mogu pomoći da odlučite. Oslonite se potpuno na njih.
LJUBAV: Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ako ste slobodni, planirajte izlazak i lijepo se provedite.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Ribe
POSAO: Sve što pokušavate da objasnite je logično, ali saradnici to posmatraju iz sasvim drugog ugla. Ne dozvolite da vas to opterećuje.
LJUBAV: Upotrijebite svoje zavodničke sposobnosti i šarm kako biste skrenuli pažnju osobi koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.