Dnevni horoskop za 4. avgust 2022.

OVAN

Posao: Tokom čitavog dana aktivni su aspekti koji upućuju na finansijske dobitke. Saradnja sa Djevicom daje uspješan poslovni dan. Ljubav: Drugi dio dana donosi rasterećenje i bolju komunikaciju sa partenrom. Zdravlje: Bez većih promjena, dosta dobro.

BIK

Posao: Bik nije raspoložen za nagle promjene. Ne prijaju vam. Mislite da možete biti van dešavanja. Imate svoj cilj i put šta biste htjeli da radite. Ljubav: Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u letargiju. Zdravlje: Osvježite svoj život nekim sportom.

BLIZANCI

Posao: Razmišljate o privatnom poslovanju. Mislite da ćete biti boljeg raspoloženja i sreće ako nešto svoje pokrenete. Ljubav: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. Zdravlje: Provjerite krvni pritisak.

RAK

Posao: Nova ponuda posla. Vrijeme će pokazati šta je dobro za vas. Ljubav: Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Oni koji su u braku moraju da se stabilizuju i manje nervoze unose u zajednicu. Zdravlje: Ne blokirajte sami sebi energiju, nije dobro za rad organa u stomaku.

LAV

Posao: Situacija na poslu može da se iskomplikuje ukoliko uplićete emocije. Budite realniji prema saradnicima. Ljubav: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju, jer ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti. Zdravlje: Mislite na svoj vid.

DJEVICA

Posao: Intezivno druženje sa prijateljima daće razmišljanje o promjenama, ali se to neće odigrati brzo već je pokazano samo kao ideja. Ljubav: Slobodne Djevice imaće mogućnosti da se nađu u paralelnoj vezi. Duplo poznanstvo će vam se učiniti zanimljivo i veoma strasno. Zdravlje: Potrebna je regeneracija organizmu kroz fizičke vježbe.

VAGA

Posao: Treba paziti da se ne izgubi već postojeći posao, ali i novac. Morate da štedite šta god da vam se sprema u budućnosti. Ljubav: Neodlučni ste. Stalno ste u nekoj dilemi, šta da radite, da li da uđete u vezu sa jednim Strijelcem ili ne… Zdravlje: Čuvajte ekstremitete.

ŠKORPIJA

Posao: Važni kontakti sa uticajnim i moćnim osobama daju prosperitet ovom sazviježđu i put ka ostvarenjeu cilja. Uvećanje finansija u drugoj polovini dana. Ljubav: Dobar dan za ljubav. Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom. Zdravlje: Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Posao: Važan dan za sve one koji imaju poslovni sastanak sa strancima. Bilo bi poželjno da se okrenete poslovima organske hrane ili neke druge proizvodnje. Ljubav: Strijelac u braku ili vezi može da se okrene lakom i slobodnom životu, što nije dobro za zajednicu u kojoj se nalazite. Zdravlje: Temperatura.

JARAC

Posao: Pomirite racio i emociju tako što ćete biti neko ko stvara nove poslovne ideje. Dobar dan za novac. Ljubav: Dobar dan za porodicu i djecu. Srećni ste kada su vaši voljeni oko vas. Zdravlje: Smanjite obroke uveče.

VODOLIJA

Posao: Imate jaku mentalnu snagu da pokrene sve što zamislite, iskoristite bogate unutrašnje resurse. Ljubav: Partner ponekad zahtijeva previše od vas. Vi ste u prilici da dajete samo onoliko koliko vi smatrate da to treba da radite. Zdravlje: Opušteni ste. Niste na putu da imate problem sa zdravljem.

RIBE

Posao: Dobro ste spremni za posao koji vam se nudi. Vrlo ste snalažljivi. Neće biti teško da se poslovno spojite sa osobama koje traže mnogo i kvalitetno. Ljubav: Sviđa vam se jedan Lav. Mislite da možete sa njim da igrate na kartu pretjerane nježnosti, tajnovitosti. Morate da pokažete i izvjestan “agresivni” dio sebe. Više akcije. Zdravlje: Umor vas stiže.