Dnevni horoskop za 31. maj: Bikovi destruktivni, Vodolije pesimistične

VODOLIJA (21. 1. – 18. 2.)

LJUBAV: Zbog velikih i napetih poslovnih obaveza mogući su učestali nesporazumi sa voljenom osobom. Otvoreno će vam kazati da sumnja u vaše poslovne obaveze. Nemojte biti previše iskreni u svojim razgovorima sa partnerom.
POSAO: Iako imate izraženu želju za mirnom i sređenom radnom sredinom, vjerovatno ćete mnogo vremena provoditi u kontaktu sa saradnicima ili poslovnim partnerima.
ZDRAVLJE: Obuzimat će vas malodušnost i pesimizam.

RIBE (19. 2. – 20. 3.)

LJUBAV: Pokažite više povjerenja u vašem odnosu i nemojte se povlačiti u sebe. Nemojte dozvoliti da vas to udalji od osobe koju volite, savladajte duhove prošlosti.
POSAO: Izbjegavajte konflikte sa pretpostavljenim, to bi moglo znatno ugroziti vaše dosadašnje zalaganje i napore. Čak iako mislite da su njihove odluke loše, pronađite način da to ne utječe na vas. Svoje prave želje nemojte jasno pokazati, jer ćete naići na otpore.
ZDRAVLJE: Pojačana napetost zbog pritisaka iz poslovne sredine.

OVAN (21. 3. – 20. 4.)

LJUBAV: Bit ćete u prilici da saznate za nečiju zainteresovanost za vas, i to će vam jako goditi. Ipak, nemojte previše govoriti o svojim ljubavnim planovima i odnosima. Možda još ne znate dovoljno o osobi koja vas osvaja ili ne možete saznati njene prave motive. Prijatelji vam žele najbolje, poslušajte njihove savjete.
POSAO: Nemojte biti previše direktni u kritikama, jer se možete nepotrebno zamjeriti. Obavljajte one poslove u kojima se ne trebate oslanjati na pomoć drugih.
ZDRAVLJE: Bez značajnijih promjena.

BIK (21. 4. – 21. 5.)

LJUBAV: Opustite se, nemojte insistirati na svojim stavovima već se pokušajte barem malo prilagoditi partneru. Svoju pažnju usmjerite na zajedničke planove i želje, pokušajte sarađivati, a ne otežavati manje probleme i napetosti.
POSAO: Neizvjesnost zbog nekih novih okolnosti u poslu potpuno će popustiti, a vi ćete početi uživati u prednostima novonastale situacije. Sada je posebno povoljan trenutak za početak dugoročnih poslova, za temeljitu reorganizaciju posla ili za nove projekte. Sve što sada započnete ima vrlo dobre izglede za siguran i trajan uspjeh.
ZDRAVLJE: Bit ćete prilično destruktivni.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Konačno dolazi do poboljšanja vaših ljubavnih odnosa. Bit ćete otvoreniji prema partneru i daleko lakše ćete izražavati svoje osjećaje. U vaš ljubavni život dolaze trenuci veselja, zadovoljstva i sreće.
POSAO: Postepeno opuštanje i smanjenje poslovnih opterećenja povoljno će utjecati na vaše raspoloženje. Nećete biti izloženi napetostima i stresovima, pa ćete se lakše suočavati sa manjim poteškoćama na poslu.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte stres.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

LJUBAV: Nažalost, uvjerit ćete se da previše očekujete od partnera ili voljene osobe. Pronađite pravu mjeru u svom izražavanju osjećaja i nemojte biti tvrdoglavi.
POSAO: I dalje će se od vas zahtijevati veća dinamika. Sada je povoljno vrijeme da završite većinu poslova i da razmislite o odmoru. U poslu budite temeljitiji i nemojte se previše izlagati riziku.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora i sna.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Pomalo ćete biti egoisti prema partneru, jer ćete sve vrijeme željeti da vam posveti maksimalnu pažnju.Partnera možete pomalo zbunjivati silinom svojih osjećaja.
POSAO: Sada je potrebno da se dobro organizirate i da pokažete svoje poslovne sposobnosti. Uz veću angažiranost i aktivnost možete postići znatne uspjehe koji će vam s vremenom učvrstiti pozicije u radnoj okolini.
ZDRAVLJE: Puni ste energije, dobrog raspoloženja i entuzijazma

DJEVICA (23. 8. – 22. 9.)

LJUBAV: Napetost u ljubavnom životu prevladajte opuštenijim ponašanjem i humorom. Povremeno ćete izgubiti objektivnost prema voljenoj osobi i bit ćete skloni neopravdanim sumnjama. Nemojte takva svoja razmišljanja pretvarati u svađe.
POSAO: Sada možete napraviti vrlo realne poslovne procjene, a zbog vaših dobrih odluka poslovi će se odvijati neometano. Okupirat će vas nove ideje i planovi u vezi posla, ali trenutna situacija nije posebno povoljna za nove početke.
ZDRAVLJE: Pokušajte naći bar malo vremena za odmor.

VAGA (23. 9. – 22. 10.)

LJUBAV: Do sada ste se prilagođavali partneru i dozvoljavali da on odlučuje o svim važnijim stvarima u vašem odnosu, ali sada ćete biti direktniji i zahtijevat ćete da se poštuju vaše potrebe. To će pozitivno utjecati na vaš emotivni život.
POSAO: Postavite granice do kojih ćete na sebe preuzeti poslovne obaveze i nemojte dozvoliti da drugi iskorištavaju vaše slobodno vrijeme. Povremeno ćete osjećati priličan pritisak iz radne sredine ili od pretpostavljenih, ali nemojte popustiti zbog straha i slabosti.
ZDRAVLJE: Postoji povećana mogućnost ozljeđivanja ili premora.

ŠKORPIJA (23. 10. – 21. 11.)

LJUBAV: Vaše ljubavne želje su trenutno previše idealističke, želite da partner čita vaše misli i ispunjava vaše želje prije nego vi bilo šta kažete. To vam stvara nepotrebno nezadovoljstvo.
POSAO: Veće napetosti u poslu i dalje su moguće. Najbolje je da prihvatite situaciju bez mnogo uznemiravanja i da razradite taktiku za slijedeće razdoblje.
ZDRAVLJE: Iscrpljenost i malaksalost.

STRIJELAC (22. 11. – 21. 12.)

LJUBAV: Vaše nestrpljenje i želje da se sve dogodi istog trenutka kada vi na to pomislite sigurno vašeg partnera izbacuje iz takta.
POSAO: Previše lahko će vas obeshrabrivati beznačajni problemi, a vaše reakcije će biti dramatične. Odlučnost i energičnost u poslu neće vam biti izrazita pa se oslonite na poznate okolnosti.
ZDRAVLJE: Opasnost od gojaznosti ili posljedica gojaznosti.

JARAC (22. 12. – 20. 1.)

LJUBAV:  Ukoliko ste u braku, primjećujete pozitivne promjene kod partnera. Ako ste slobodni, očekuje vas novo zanimljivo poznanstvo. Prvi ćete prići toj osobi i započeti komunikaciju.
POSAO: Prolazite kroz fazu pesimizma i uveličanja poslovnih briga. Morat ćete uložiti mnogo energije da prevladate neke poslovne probleme.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom i živcima.

aura.ba

error: Content is protected !!