Dnevni horoskop za 31. juli: Ribama potrebna samoća, Ovnu smirenost

OVAN (21.3. – 20.4.)

POSAO: Teško se prilagođavate poslu, svaku obavezu doživljavate kao veliki teret. Ne zatvarajte oči pred poslovnim problemima, posebno ako čekate odluke poslodavca ili procjenu vašeg dosadašnjeg rada. Pogodnosti koje očekujete ili željeno napredovanje neće se ostvariti bez vašeg dodatnog zalaganja.
LJUBAV: Uznemireni ste zbog odnosa sa partnerom, ali i zbog svojih osjećaja. Sumnjate u iskrenost u vašem odnosu ili pokušavate nešto sakriti od voljene osobe. Možda je najbolje da izbjegnete razgovor o problemima u vašem odnosu, barem ovu sedmicu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se moguće psihičke rastrojenosti.

BIK (21.4. – 21.5.)

POSAO: Uočavate neke prilike u poslovnom okruženju koje možete okrenuti u svoju korist. Samo ako ostanete taktični i ne pretjerate u pokazivanju ambicija, možete ostvariti svoje planove. Odnosi sa saradnicima su ugodni, pa ne izazivajte probleme prevelikim zahtjevima.
LJUBAV: U ljubavi i u odnosu sa prijateljima ostanite veseli i pristupačni. Poklonite svoju pažnju i vrijeme bez razmišljanja, zauzvrat ćete dobiti puno iskrenih osjećaja.
ZDRAVLJE: Nervoza i nesanica.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

POSAO: Napravite plan svojih troškova, pronađite stavke na kojima možete uštedjeti i oduprite se želji da trošite na nepotrebne stvari.
LJUBAV: Nemojte zaboraviti da nekoliko jednostavnih riječi može riješiti mnogo neizvjesnosti u svim vašim odnosima. Jasno izrecite svoje namjere i planove, pa se nećete osjećati opterećeni očekivanjima osoba iz svoje blizine.
ZDRAVLJE: Smanjite duhan.

RAK (22.6. – 22.7.)

POSAO:

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi kažu za vas. Pokušajte da se fokusirate na sebe. Riješite nesporazume brzo, ne otaljavajte ništa.LJUBAV: Preispitujte svoje odnose, razmišljajte o svojoj ljubavnoj vezi i o događajima koji su utjecali na vaš život. Ako ste nezadovoljni odnosom sa partnerom, pokušajte dokučiti prave razloge zbog kojih između vas postoji distanca. Sada ste motivirani i želite potaknuti promjene koje će olakšati vaš odnos.
ZDRAVLJE: Nedostatak energije nadoknadite pravilnom ishranom, dovoljno spavajte i ne iscrpljujte se fizički.

LAV (23.7. – 22.8.)

POSAO: . Ako ste u sredini koja vam nije naklonjena, pokušat ćete dokazati svoje znanje i sposobnosti
LJUBAV: U vašem životu postoje osobe koje vas razumiju i koje odobravaju vaš način razmišljanja, ali problem nastaje jer s njima niste u poslovnim odnosima. Čak i ako ste upravu, potisnite svoj ponos i ego, prilagodite se okolnostima. Osoba do koje vam je stalo neće to dugo trpiti.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

POSAO: Kuloarske priče o otkazima ili premještajima unijet će dosta nemira i nesigurnosti. Zato je najbolje da saznate prave informacije direktno od poslodavca. Nemojte previše razmišljati o neprovjerenim pričama saradnika. Zabrinutost za radno mjesto je nepotrebna!
LJUBAV: Možda niste u potpunosti svjesni pozitivnih promjena koje su se desile u vašem ljubavnom životu. Pokažite svoje osjećaje osobi koju volite. Nježnost i pažnja sa vaše strane će poboljšati i učvrstiti vaš odnos.
ZDRAVLJE: Nesanica.

VAGA (23.9. – 22.10.)

POSAO:Važno vam je da se vidite sa starim prijateljima. Može da se javi i neka osoba iz prošlosti koja može da vam bude od pomoći na poslu. Odlična je saradnja sa kolegama.

LJUBAV: Pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu daju vam krila. Osjećat ćete se voljeno i zadovoljno, a to je primjetno u vašem ponašanju i izgledu. Istaknite svoj šarm i postavite se samopouzdano u svakoj situaciji. Bit ćete začuđeni koliko stvari možete riješiti i pokrenuti u smjeru koji vam odgovara.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

POSAO: Još uvijek se ne osjećate odmorno niti spremno za radne napore. Nemojte se pretrpavati obavezama, u ovom periodu odradite samo važne stvari, a sve slobodne trenutke posvetite sebi, porodici i partneru. Sada su naglašeni intenzivni odnosi sa svim osobama koje volite.
LJUBAV: Prisjetite se svih dobrih trenutaka u ljubavnom životu, obnovite dobre navike koje su vas povezivale sa partnerom i vašem odnosu davale začin posebnosti i romantike.
ZDRAVLJE: Moguće su stomačne tegobe.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

POSAO: Ako neko u radnoj sredini potcjenjuje vaše sposobnosti i uložene napore, ostanite suzdržani i odmjereni. Nemojte dozvoliti da to u vama probudi želju za raspravom i dokazivanjem jer nećete previše postići.
LJUBAV: Bračni, porodični i emotivni odnosi traže puno vaše pažnje i strpljenja. Nemojte očekivati da se partner i ukućani bave vašim problemima. Razmislite o tome na koji način vi možete pridonijeti skladu.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće

JARAC (22.12. – 20.1.)

POSAO:  Bilo bi dobro da izbjegnete sve što radite rutinirano i da pronađete nove načine koji vam donose zadovoljstvo i opuštenost u svakodnevnom životu i poslu.
LJUBAV: Odustanite od prevelike želje za planinarenjem i kontrolom događaja. Sebi dozvolite više slobode i spontanosti nego inače. To vam može donijeti ugodne i zanimljive trenutke u društvenom i ljubavnom životu, ali i odličan pristup u poslu. Partnera ćete iznenaditi svojim direktnim ljubavnim izjavama i velikom potrebom za nježnostima. Pokažite svoju romantičnu stranu!
ZDRAVLJE: Opasnost povreda nogu.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

POSAO:  Pred vama je mnogo obaveza, pa se dobro pripremite i organizujte. Pazite šta obećavate šefovima, saradnicima ili poslovnim partnerima.
LJUBAV: Raspoloženje vam se mijenja iz trenutka u trenutak. Povremeno ste puni samopouzdanja i nestrpljivo želite ostvariti sve svoje planove, a povremeno sumnjate u svaki svoj postupak. To će biti najviše izraženo u ljubavnom životu, a ako partner nema dovoljno strpljenja za vaše hirove, možete postati destruktivni.
ZDRAVLJE: Prekontrolirajte pritisak, moguća je i zubobolja.

RIBE (19.2. – 20.3.)

POSAO: Potrebno vam je malo mira i osame da razmislite o svojoj situaciji i donesete odluke o svojim slijedećim potezima. Imate osjećaj da ste u bezizlaznoj situaciji na poslu, nikome više ne vjerujete. Neće ta neizvjesnost potrajati još dugo.
LJUBAV: U želji da brzo riješite ljubavne probleme, možete postati neoprezni i pomalo lakomisleni. Nemojte zbog trenutnih poteškoća olako odustajati od stvari oko kojih se dugo trudite. Sada je potrebno da zadržite čvrst stav i odlučnost u svim životnim područjima. Partner je sada objektivniji od vas, pa saslušajte njegove prijedloge.
ZDRAVLJE: Snagu potražite u različitim tehnikama opuštanja ili u kreativnim poslovima.

aura.ba

error: Content is protected !!