Dnevni horoskop za 31. juli 2020: BLIZANCI, OPREZNO U SAOBRAĆAJU, VAGA ODBOJNA, STRIJELAC PRESTROG…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za petak, 31. juli 2020. godine:

OVAN
POSAO: Niste se loše ponijeli, ukoliko ste odbili nečije druženje. Imali ste na umu mnogo toga da rješite ali niste uspjeli u vremenskom okviru koji ste htjeli da ispoštujete. Ostaje da rješite svoje obaveze neki drugi put.
LJUBAV: Ništa loše niste mislili kada ste samo bili iskreni prema osobi na koju često mislite. Bićete pomalo u centru pažnje.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

BIK
POSAO: Smatrate da ste donijeli ispravnu odluku i ne žalite se na trenutnu problematiku finansijske prirode. Mislite da je došlo vrijeme da se nešto konkretno desi na vašem finansijskom polju.
LJUBAV: Po prirodi umijete mnogo toga da postavite na pravo mjesto kada je u pitanju vaš emotivni segment. Uporno se udvarate osobi na koju često mislite.
ZDRAVLJE: Skloni ste povredama.

BLIZANCI
POSAO: Osjećate da još nije vrijeme za pokretanje konkretnijih akcija na vašem polju posla. Potrebno je da se određeni problemi dovoljno krčkaju prije odluke na koju treba da utičete sa većim apetitom.
LJUBAV: Morate da budete otvoreni prema sebi na prvom mjestu a onda i partenru koji vas željno isčekuje. Budite fleksibilniji po prirodi.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

RAK
POSAO: Niste preležali dječije boginje, figurativno rečeno. Poneka opaska vaših kolega nije bila zlonamerna koliko je bila ljekovita da ste poslušali na vrijeme ono što su vam poručivali.
LJUBAV: Imate utisak da se stvari ne odvijaju onako kako ste zamilsili pa se u tom duhu očekuju pojačane tenzije na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

LAV
POSAO: Odličan stav protežirate i dobijate na vremenu kada su vaša zaduženja u pitanju. Možete biti dovoljno otvoreni prema svojim saradnicima, koji će vas zasigurno podržati u namjerama koje imate.
LJUBAV: Imate dovoljno vremena da se odlučite sa kim ćete provesti posliejpodnevne sate. Spremite se večernji izlazak.
ZDRAVLJE: Pojačajte trening.

DJEVICA
POSAO: Pokazujete veću zainteresovanost za nešto potpuno novo i tim pravcem djelujete u random okruženju. Morate da budete svesni da stavri ne izgledaju iz vašeg ugla identično iz ugla vaših saradnika.
LJUBAV: Ukoliko mislite na jednog Raka ne propustite priliku da se okrenete i kažete svoje mišljenje. Osoba do koje vam je stalo može biti otvorenija nego inače.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe u toku dana.

VAGA
POSAO: Snažno ste zadržavali poziciju na kojoj ste trenutno pa u toj mjeri se očekuje da ćete djelovati istom mjerom i u narednom periodu.
LJUBAV: Imate stav da vas partner posmatra iz čudnog ugla koji nije zavidan. Mislite da ste pod većim pritiskom nego obično, pa ćete biti odbojnog stava.
ZDRAVLJE: Predio grla vam je slabije postavljen.

ŠKORPIJA
POSAO: Imali ste i lošije dane, ali se naravno ne predajete u onome što ste konkretno zacrtali kao jači cilj u toku dana. Nemate vremena za kraće rasprave sa kolegama, koji ne žele da vas doslovno slijede.
LJUBAV: Strastvena veza na vidiku ukoliko ste sami. Jedan Bik već neko vrijeme ne skida pogled sa vas, pa se preputite svojoj intuiciji, ovaj put.
ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

STRIJELAC
POSAO: Nije loša ideja kojom se vodite već neko vrijeme utoliko bolje ukoliko ste novi na poslu kojim se bavite. Ne propuštajte pomoć od iskusnijih kolega.
LJUBAV: Postavili ste se pomalo naredbodavno i to umije da smeta u odnosu sa partnerom koji vam pravi odličan ambijent ali vi ne umijete u neku ruku mnogo toga trenutno da cijenite.
ZDRAVLJE: Poboljšavajte svoj imunitet.

JARAC
POSAO: Poslovni segment vam pravi određeni problem kada su rokovi završetka u pitanju. Niste se dovoljno posvetili svojim obavezama na vrijeme pa trenutno ispaštate.
LJUBAV: Nise se loše ostavili prema partneru u onoj mjeri u kojoj ste i sami očekivali da će dati veći efekat. Voljeli biste da se više družite ali obaveze vas pritiskaju.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA
POSAO: Volite da se bavite izdavaštvom pa ćete u toku dana pokušti da pripremite ambijent u kojem ćete dovoljno energije trošiti u periodu koji slijedi.
LJUBAV: Romansa u kojoj ste trenutno vam se ne dopada. Morate da se odlučnije postavite i ne paničite kada su problematične situacije u pitanju.
ZDRAVLJE: Budite u fit formi.

RIBE
POSAO: Niste loše postupili, kada ste odlučili da se otvoreno postavite prema svojim šefovima, kako bi dobili na vremenu. A vremena je sve manje.
LJUBAV: Stara ljubavna romansa na pomolu. Ne dozvolite da prođete kroz isti haos, koji ste već prevazišli.
ZDRAVLJE: Meditirajte.