Dnevni horoskop za 18. juli 2022: LAV NERVOZAN, DJEVICA NAIVNA, JARAC POD PRITISKOM

Evo šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, 18.  juli/srpanj 2022. godine: 

OVAN
POSAO: Pojačavate tempo rada i ne dopuštate da vas nešto ponese u drugom pravcu. Volite saradnju sa jednom Djevicom i Bikom. Danas ste puni entuzijazma.
LJUBAV: ne napušta vas osjećaj sreće na ovom segm,emntu I dovolkno ste stekli poštovanja kod partnera da vas nešto ponese u pravcu pobjede u emotivnom smislu.
ZDRAVLJE: Odlično

BIK
POSAO: Niste sami u poslu koji vas okupira u toku cijelog dana. Morate da budete uporniji kada su vaše želje trenutno prisutne u glavi, pa se angažujte da ih ispunite u cjelosti.
LJUBAV: Partner vas podržava u svemu. Osjećate veću satisfakciju nego obično. Ukoliko ste planirali zajednički izlazak, ne odustajte od činjenice da to morate ispuniti.
ZDRAVLJE: Pojačana razdražljivost na klimatske promjene.

BLIZANCI
POSAO: Pomalo ste kruti u priči sa drugim ljudima i oni mogu da koriste vaše zalaganje kao izgovor kod svojih obaveza. Budite u drugačijem ambijentu jer ne vrijedi da vas neko razvlači bez cilja.
LJUBAV: Isuviše ste zaljubljeni u svog partnera, tako da nećete pristati na flert osobe koja vam se odavno otvoreno postavila.
ZDRAVLJE: Volite sportske aktivnosti.

RAK
POSAO: Pokušaj da nadjačate konkurenciju neće vam se danas isplatiti. Morate da ostanete dosljedni svojim željama, ali i da ne odvlačite svoju enrgiju na loše partije.
LJUBAV: Postupate potpuno ispravno sa partnerom. Možda vam se učini da ste preoštri u komunikaciji, ali ne i na lošem putu.
ZDRAVLJE: Solidno

LAV
POSAO: Ne morate da se udružujete u poslovnom smislu sa osobom koju ne poznajete. Bit ćete dovoljno otvoreni za posebne aranžmane, ali se snebivate oko činjenica da neke stvari nisu dobro došle.
LJUBAV: Imate jasan stav na ovom polju. Ne želite da se otvoreno postavite prema partneru iz određenih razloga od ranije.
ZDRAVLJE: Nervoza.

DJEVICA
POSAO: Isuviše se rasipate na nekoliko segmeneta pa ne možete da stignete nešto konkretno od toga da završite. Ne odustajete od činjenice da ćete uspjeti.
LJUBAV: Neko bi mogao da vam sugeriše da ste pomalo naivni u vezi partnera. Ukoliko ste u vezi sa jednim Lavom možete da imate do neke granice jasniju situaciju.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

VAGA
POSAO: Ne želite da se previše dajete na polju posla iz prostog razloga jer se na tom mjestu ne vidite u skorije vrijeme. Bit će dodatnih izazova, ali na njih ćete pričekati.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete biti iznenađeni partnerovim stavom oko zajednilčkih detalja. Potrebno vam je malo više strpljenja.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste neko ko ne smatra da su se neki detalji dovoljno promijenili ići ćete inercijom poslovnih zaduženja od ranije. Uglavnom, niste skloni promjenama.
LJUBAV: Nalazite načina da se vidite sa osobom koja vam je oduvijek draga. Moguča je tajna ljubavna veza sa zauzetom osobom.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko imate pretenzije prema inostranom polju možete biti pomalo razočarani i ne pokušavajte da se tu integrišete u većoj mjeri.
LJUBAV: Volite nove izazove, ali isto tako i pojedine provode po žurkama na otvorenom. Danas ćete imati sličan stav povodom toga.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC
POSAO: Želite mnogo vremena da provedeta na zadacima koji su vam simpatičniji, nego nešto sasvim novo i inovativno. Volite provjerene stvari.
LJUBAV: Imate namjeru da se oslobodite stega partnera i da učestvujete malo više u društvenom životu. Postoji određena doza ljubomore od strane partnera.
ZDRAVLJE: Osjećate psihički pritisak.

VODOLIJA
POSAO: Možda se niste dovoljno dobro snašli na novim zaduženjima, ali zaisgurno se očekuju mnogo bolji rezultati u skorije vrijeme.
LJUBAV: Poželjeli ste mnogi bolji ambijent od onoga koji trenutno imate pa se sugeriše određena doza opuštanja uz osobu koja vam nešto znači.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Ne odustajete od cilja kojim ste se vodili već duže vrijeme. Imali ste na umu mnogo bolji ambijent nego ranije, pa se oslobodite pritiska koji trenutno osjećate
LJUBAV: Utisak od jedne Djevice ne možete da zaboravite. Ovo bi mogla da bude osoba na koju često mislite i želite na tom polju nešto kontreniju situaciju.
ZDRAVLJE: Bez promjena.