Dnevni horoskop za 30. mart/ožujak

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Vraćaju se stare nedovoljno ispitane teme. Morat ćete razlučiti o čemu se to zapravo radi ili će vas druga strana uvući u svijet emocionalnih analiza.
POSAO: Izbjegavajte takmičarsku atmosferu ili rivalstvo u odnosu sa saradnicima. Predstoji vam aktivna uloga u javnom životu, obratite pažnju na susrete koji će vam omogućiti napredovanje na različitim nivoima.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično!

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Možda će na dnevni red isplivati stari problem za koji ćete ustanoviti da nije riješen. Morat ćete još i čekati i poraditi na svome ljubavnom životu. Sretno!
POSAO: Dobra procjena i organizovanost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Posvetite pažnju različitim sadržajima koji mogu da unaprijede vaš poslovni ili društveni položaj.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Ljudi i događaji nizat će se tako da nećete uvijek imati priliku za ostvarivanje svojih dobrih namjera. Štaviše, mogli biste doživjeti i kritiku, svađu ili povod za svađu, a na koju biste vi lako mogli nezgodno reagirati. Budite promišljeni, strpljivi i tolerantni.
POSAO: Važno je da riješite neka imovinska ili statusna pitanja. Uspješne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak.
ZDRAVLJE: Umaranje i nervoza.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: U vedrom duhu počet ćete postavljati sve više ljubavnih pitanja na koja nećete odmah moći naći odgovore. Čeprkat ćete da otkrijete šta je zapravo posrijedi, ali više nećete biti tako dobre volje.
POSAO: Nastoete da završite sve važnije poslovne zadatke i obaveze.
ZDRAVLJE: Akutni problemi sa žuči ili jetrom.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Ljubavne analize neće vam davati mira i nastojat ćete dati sve od sebe da nađete rješenje kako biti sretan.
POSAO: Moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas natjerati da prihvatite i neke dopunske poslove. Potrebno je da prihvatite određeni stepen poslovnog rizika, kao osnovni uslov za dalje napredovanje i uvećanu zaradu. Budite spretni.
ZDRAVLJE: Opće poboljšanje zdravlja!

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Odolite iskušenju burnih rasprava pod svaku cijenu i kontrolirajte svoje poteze!
POSAO: Postoji mogućnost da unaprijedite svoju poziciju na poslovnoj ljestvici. Neko će vas nagraditi za uloženi trud. Važno je da ostvarite nove poslovne kontakte ili da prihvatite savremene ideje i pozitivan trend u svojoj profesionalnoj orijentaciji.
ZDRAVLJE: Napetost i nervoza.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Period pred vama možete slobodno nazvati vremenom ljubavnih inventura koje će ovaj put zadirati malo dublje. Počet ćete s temom povjerenja i sigurnosti između vas i vaše najdraže osobe i sve ćete više analizirati i preispitivati svoje osjećaje i svoj emotivni svijet. Sve bi vam to moglo pojačati ljubav. Uživajte!
POSAO: Očekuju vas korisni susreti koji otvaraju nove mogućnosti u poslovnom izražavanju.
ZDRAVLJE: U dobroj kondiciji.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Kad ste krenuli u ljubavna čeprkanja, očekivali ste malo brže odgovore. Ono što će se dogoditi bit će samo putokazi, a tek za one intuitivnije i odgovori na postavljena ljubavna pitanja.
POSAO: Obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja. Većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspješan način zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju. Samo naprijed!
ZDRAVLJE: Odlično psihičko i tjelesno stanje!

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: U duši ćete “kuhati” i postavljati sebi niz pitanja povezanih s emotivnim životom. Možda ćete biti otvoreniji i spremniji sva ta svoja iskušenja podijeliti sa svojim dragim prijateljima.
POSAO: U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu, kao i da riješite neka imovinska ili investiciona pitanja.
ZDRAVLJE: Moguće upale ili groznice.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Imat ćete određena pitanja, ali vas ona neće mučiti pretjerano. Koristit ćete maštu da nadomjestite eventualnu prazninu ili blagu prolaznu otuđenost.
POSAO: Obratite pažnju na korisne susrete ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži vaše ideje. Sačuvajte optimističan pristup i jasnu viziju o svojim ciljevima, i zapamtite – zapažen uspjeh podrazumijeva izvjesno žrtvovanje!
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se sasvim dobro.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Stvari će krenuti bolje po vas. Neki će zaista pokušati da isprobaju nešto sasvim novo u svojoj vezi.
POSAO: Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmjerite na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju.
ZDRAVLJE: Manji problemi s grlom.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV:  Ograničite svoja ljubavna ispitivanja i ne čačkajte tamo gdje ne trebate.
POSAO: Potrebno je da uspostavite bolju selekciju i nove kriterijume vrijednosti. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje. Sretno!
ZDRAVLJE: Bit ćete promjenljivog raspoloženja.

(aura.ba)

error: Content is protected !!