Dnevni horoskop za 30. mart 2022.

Ovan

Vrijeme je da razmislite o promjeni posla ili započinjanju sopstvenog biznisa. Takođe, bilo bi mudro da se malo više družite sa ljudima koji su iz istog poslofne sfere, imaćete koristi. Odredite šta su vam prioriteti što se tiče finansija i radite na ostvarenju ciljeva. Neke situacije koje vam nisu bile jasne u ljubavi, sada će dobiti objašnjenje.

Bik

Bik danas reorganizuje život, promjene će uticati na sva polja. Očekuje ih nova etapa u prijateljstvu, karijeri, poslu, obrazovanju, odnosima… Ovo iziskuje veliki napor, ali uporni Bikovi će istrajati. Odnos sa partnerom je sve bolji ali vi i dalje sumnjate u njegove iskrene namjere.

Blizanci

Blizance očekuje nestabilna finansijska situacija, moguće je da će im se neki planovi u koje su polagali nade izjaloviti. Nisu isključene poteškoće sa transferom novca iz inostranstva, nepredvidive situacije sa prijateljima. Postoje problemi i u komunikaciji sa partnerom.

Rak

Ne uspijevate da obavite sve poslove, vrijeme vam klizi kroz prste i uvijek vam “samo malo” nedostaje. Potrebno vam je da se bolje organizujete, a u tome vam može pomoći savjet prijatelja. Očekuju vas i nedoumice na polju ljubavi. Da li ste zaista zadovoljni u vezi? Nije kasno za iskrene razgovore.

Lav

Posvetite više pažnje novom zaduženju koje ste dobili na poslu. Ako sve odradite kako treba, smiješi vam se povišica, pa čak i unapređenje. Sjetni ste i stalno vam se misli vraćaju na jednu bivšu ljubav. Zadovoljite radoznalost i javite joj se. Provjerite gvožđe.

Djevica

Odličan dan za realizaciju projekata koji ste započeli tokom zime. Sve kockice su se sklopile i na vama je da preuzmete ulogu lidera. Nemojte da popustite pod pritiskom, još uvijek niste spremni za radikalne promjene u vezi, koliko god da su vaša osjećanja čista.

Vaga

Već neko vrijeme ste tema broj jedan u kolektivu, čini se da svi znaju sve o vašem privatnom životu, a to vam utiče na samopouzdanje. Čućete dosta tračeva, a sve potiče od jedne ženske osobe. S njom bi trebalo da raščistite račune. Imunitet vam je oslabljen.

Škorpija

Razmišljate o promjeni posla, osjećate veliki zamor i nezadovoljstvo. Još uvijek nije vrijeme za radikalne promjene. Prihvatite poziv prijatelja za druženje, prijaće vam promjena, a i velike su šanse da upoznate veoma zanimljivu osobu s kojom biste mogli da uđete u romansu.

Strijelac

Izuzetno ste dobro organizovani na poslu, nema situacije koju ne uspijevate da riješite. U privatnom životu, ipak, nije sve baš najbolje. Partner se osjeća zapostavljeno i to s razlogom. Nađite vremena za ljubav, možda niste svjesni ali to vas pokreće. Povedite računa o ishrani, slabo se hranite.

Jarac

Danas ne bi trebalo da kupujete, sklapate poslove, pregovarate, a nije pravi trenutak ni za nova poznanstva. Najbolje je da se okružite dobro poznati ljudima, prijateljima i porodicom. Partner vam sprema iznenađenje. Muči vas glavobolja.

Vodolija

Vodolije očekuje dan pun uzbuđenja i izazova. Imate jak argument u svojim rukama, važno je da ga pravilno upotrebite, izbjegavajte pritisak, budite staloženi i sve će se riješti na najbolji način. Razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Odvažite se na taj korak.

Ribe

Danas zvijezde savjetuju Ribama da izbjegavaju putovanja, kao i veće finansijske transakcije. Vodi vas intuicija, a njen glas se najbolje čuje u miru i tišini. ne dozvolite da propustite priliku za sreću. Čuvejte se nazeba, dobro se obucite.