Dnevni horoskop za 30. maj 2018: Ovan će naletjeti na “ženu zmiju”, Raku manji konflikti na poslu, Strijelcu poslovna ponuda od starog prijatelja

Evo šta zvijezde najavljuju za srijedu 30. maja/svibnja 2018. godine: Bik miješa nostalgiju i zaljubljenost, Blizanci ulaze u nova poznanstva, Lav emotivno stabilan, Djevica smirena, Vaga u napornom periodu, Škorpija na mukama zbog osobe koja nije za nju, Jarca zavodi jedna Riba, zbog nje gubi pamet, Vodoliji osoba iz prošlosti nudi poslovne aranžmane, Ribe uporne u namjeri da sve izvedu na čistac

OVAN
POSAO: Prije podne ćete rješavati neke zaostale poslovne obaveze. Veoma je važno sa kim ćete danas sve stupiti u kontakt. Mopgućnost razočarenja u jednu izuzetno prijatnu sagovornicu, ali zmiju.
LJUBAV: Od večernjih sati ćete imati potrebu za tim da budete sa partnerom. Posvetite mu se. Ako ste slobodni postoji mogućnost da se neko novo poznanstvo razvije u nešto više.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa promjenom pritiska ili sa sinusima.

BIK
POSAO: Ako ste u nekom momentu miješali poslovne kontakte sa privatnim, tokom današnjeg dana možete spojiti lijepo i korisno tako što ćete te važne kontakte obnoviti.
LJUBAV: Pojavljuje se osoba iz prošlosti koja Vam je nekad bila važna. Ne miješajte nostalgiju i zaljubljenost.
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa urogenitalnim traktom.

BLIZANCI
POSAO: Drugi dio dana je daleko povoljniji od prijepodnevnih sati. Možda je bolje da se ne opterećujete previše i da ne preuzimate na sebe ono što realno ne možete da postignete.
LJUBAV: Možete privući pažnju neke atraktivne Vage sa kojom možete provesti veoma prijatne trenutke. U večernjim satima izađite negdje, na javnim mjestima su moguća važna poznanstva.
ZDRAVLJE: Alergije

RAK
POSAO: Na sebe nećete preuzeti previše obaveza. Možete imati manji konflikt ili nesporazum u radnom okruženju.
LJUBAV: Voljenu osobu želite samo za sebe ali niste ni svoje karte pokazali do kraja. Ne očekujte da ona samo nasluti šta želite, pokažite joj.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom.

LAV
POSAO: Zadovoljni ste proteklim dešavanjima i sada hladne glave pravite nove planove. Dan je povoljan za poslovne sastanke.
LJUBAV: Emotivno ste stabilniji, imate potrebu za kontaktom. Izvedite voljenu osobu na neku lijepu večeru ili izložbu, provedite veče u javnosti zajedno.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa očima, vidom.

DJEVICA
POSAO: U prvoj polovini dana ćete riješiti zaostale obaveze i konačno ćete se osjećati mirno. Očekujete neki novac, ali to Vam neće danas stići.
LJUBAV: Osjećaj melanholije polako prolazi. Sagledajte sve ono lijepo što imate u životu! Može da Vas zaintrigira neka Vodolija svojim stavom, poklonite joj pažnju.
ZDRAVLJE: Osjetljivost grla, čuvajte se prehlada.

VAGA
POSAO: Imate osjećaj da Vas naporan period tek čeka. Neizvjesna je situacija, vjerovatno neke stvari ne zavise od Vas. Pokušajte da malo skrenete misli sa posla.
LJUBAV: Imate potrebu da sa partnerom uživate i da se na taj način opustite. Ako ste slobodni, nemojte da propustite priliku da izađete negdje večeras.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervozom.

ŠKORPIJA
POSAO: Iako nema večih problema, niste mirni. Dan je povoljan za slučaj da ste na poslovnom putu. Nemojte da se preopterećujete.
LJUBAV: Može Vam se svidjeti neko ko je zauzet ili vraćate misli na svoje bivše ljubavi. Pokrenite se i krenite u akciju, pretjerano razmišljanje o toj osobi, a ona ipak nije za Vas!
ZDRAVLJE: Nesanica, vodite računa da ne dehidrirate.

STRIJELAC
POSAO: Sjetili ste se prijatelja koji bi mogao da Vam pomogne oko posla. Ne oklijevajte nego mu se javite. Saradnja će biti na obostranu korist.
LJUBAV: Želite da se krećete, izlazite… Ako ste u braku to partneru može smetati. Pozovite ga u zajednički provod i riješićete problem. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu iskusiti razne avanture.
ZDRAVLJE: Generalno bez većih problema.

JARAC
POSAO: Razmišljate o velikim poslovima sa strancima ili velikim kompanijama. Napravite plan i nešto od toga može i da se ostvari.
LJUBAV: Možete dobiti mnogo pažnje i ljubavi od neke Ribe. Zavešće Vas nježnostima i nećete ni primijetiti trenutak u kome ste se potpuno prepustili.
ZDRAVLJE: Manji bolovi u leđima, što je Vaš hroničan problem.

VODOLIJA
POSAO: Možete dobiti neku neočekivanu ponudu ili će se pojaviti osoba iz prošlosti na koju ste možda i zaboravili, a može Vam biti od koristi. Saradnja sa Djevicom ili Blizancem može biti uspešna.
LJUBAV: Trebalo bi da ljubav cvjeta, ako ste u vezi! Ako ste slobodni, imate šansu gdje god se okrenete. Ne oklijevajte nego priđite onoj koja vam se dopada!
ZDRAVLJE: Danas se dobro osjećate.

RIBE
POSAO: Vaše nezadovoljstvo Vam ne da mira i imate potrebu da neke stvari mijenjate. Makar bili i jedini koji radi, daćete sve od sebe da neke stvari riješite.
LJUBAV: Ako niste riješili neke odnose iz prošlosti, to vam se sada može vratiti kao bumerang. Imaćete nepristojnu ponudu od Strijelca.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žlijezdama u predjelu vrata.