Dnevni horoskop za 30. juni 2021: Ribe spremne za izazove, Škorpijama prija društvo Blizanaca

Ovan

POSAO
Brinete se za posao pa Vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, te napravite novi plan, pa počnite da ga sprovodite u djelo već od sutra.

LJUBAV
Slobodni Ovnovi su danas posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete ili ne obećate previše.

ZDRAVLJE
Osjećate se iscrpljeno.


Bik

POSAO
Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, djeluje Vam da Vas non stop neko blokira.

LJUBAV
Riješili ste sreću da potražite sami. Zauzeti Bikovi će danas biti veoma pažljivi i kreativni, njihovi partneri će uživati u svakom trenutku sa njima.

ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

 
Blizanci

POSAO
Cijeli dan Vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vrijeme. Budite vrijedni, razmišljajte o onome što bi moglo da pojača  vaše poslovne uspjehe.

LJUBAV
Privlači Vas energija osobe iz Vaše neposredne blizine, ali Vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov ali i na nove igre.

ZDRAVLJE
Odlično.


Rak

POSAO
Spremni ste na kompromis i diplomatsko rješenje. Međutim, sve ide previše sporo za Vas. Danas ste puni energije, i ne dozvoljavate da Vas iko guši… Radite ono što najbolje znate.

LJUBAV
Danas Vam je partner nevjerovatno privlačan. Ako ste slobodni, danas ćete osvajati, pa što više komunicirajte sa osobama suprotnog pola, na nekoga ćete sigurno ostaviti dobar utisak.

ZDRAVLJE
Bolovi u zgobovima.

Lav

POSAO
Danas dajete od sebe maksimum,ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka riječ vam djeluje isuviše krupna. Danas tražite bar zahvalnost za svoj trud i nastavite da se trudite..

LJUBAV
Partner Vas posmatra sa divljenjem. Slobodni Lavovi su danas spremni da pokažu sebe u najboljem svjetlu, te osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

Djevica

POSAO
Na poslovnom planu nove prilike i nove promjene, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima: Ribe i Blizanci, baš naprotiv mogli bi vam napakostiti danas.

LJUBAV
Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas, nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promijenite.

ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

Vaga

POSAO
Previše je prostodušnosti za Vas u predhodnom periodu bilo, pa ćete do kraja dana biti spremni da okrenete glavu. Već sutra stiže novi dan i sa njim nove prilike.

LJUBAV
Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Provedite mirno veče sa partnerom, zagrljeni u šetnji ili u krevetu.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa pritiskom.

 
Škorpija

POSAO
Danas ste velikodušni, prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbjegavajte osobe rođene u znaku Škorpije, prijaju Vam osobe u znaku Blizanaca.

LJUBAV
Slobodne Škorpije će danas osjećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo. Zauzete Škorpije će uživati u toplini doma i voljene osobe.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.


Strijelac

POSAO
Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok Vas niko ne sputava, osjećate pravo blagostanje. Budite pažljivi i ne pričajte ono što vas niko ne pita.

LJUBAV
Danas ste jako lijepi, i sebi i drugima, i osjećate se nekako slobodno. Partner Vas obožava, dok će slobodni Strijelci danas biti na meti posmatrača. Pokažite se u najboljem svjetlu.

ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

 
Jarac

POSAO
Spremni ste da idete u susret novom poslovnom poduhvatu. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih prethodnih napora.

LJUBAV
Partner Vam je vjeran, ali pomalo gubi strpljenje. Moraćete da unesete malo živosti u vašu vezu. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savjet, naročito ne ljubavni.

ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

Vodolija

POSAO
Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unaprijed brinuti jer možete donijeti pogrešan zaključak. Rasprave Vam danas neće nikakvu korist donijeti, imajte malo strpljenja.

LJUBAV
Na ljubavnom planu preveliki broj prebrzih misli. Vaš partner očekuje više osjećanja. Slobodne Vodolije će danas biti spremne na akciju, zato mrdnite iz kuće, družite se, komunicirajte.

ZDRAVLJE
Odlično.

 
Ribe

POSAO
Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da Vas je u pretekloj nedjelji nervirala, a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list.

LJUBAV
Zasigurno osjećate novi upliv energije koji Vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda Vas koleba, stara ljubav Vas isprobava. Ribe koje su u vezi danas će provesti miran dan.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

error: Content is protected !!