Dnevni horoskop za 30. juli: Strijelcu potrebna motivacija, Djevici dijeta!

OVAN

LJUBAV: Pred vama je prilika da napokon popravite odnose sa osobom o kojoj već neko vrijeme razmišljate.
POSAO: Naravno da će vam odmor koristiti, ali vrativši se na posao vrlo brzo shvaćate da je propuštena prilika za lijepu zaradu. Upravo sada, kako bi postigli željene rezultate, morate biti posebno pažljivi.
ZDRAVLJE: Potreban vam je predah.

BIK

LJUBAV: U emocionalnim odnosima očekujte određeni mir i zadovoljstvo. Skloni ste uživanju. Nije vam lako da odradite sve kako ste zamislili.
POSAO: Područje poslova i financija uglavnom su pozitivni tokom prvog dijela dana. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mjestu.
ZDRAVLJE: Zatišje pred buru. Bit će svega, pripremite se.

BLIZANCI

LJUBAV: Što se tiče osobnih odnosa, situacija će biti uglavnom nepromjenjiva. U jednu ruku to je i dobro, za značajne promjene uvijek ima vremena, jer je pametno o njima razmisliti i odrediti vlastite prioritete. S druge strane, neki odnos možda mora prvo dozrjeti da bi se donijela konačna odluka, što i kako dalje. Ukoliko ste u potrazi za srodnom dušom strpite se još malo, jer bit će prilika.
POSAO: S jedne strane planete vam daruju neovisnost i svu moguću slobodu odlučivanja, a s druge strane postavljaju pred vas mnoštvo nejasnoća. To je posebno izraženo kroz pitanje posla i financija.
ZDRAVLJE: Vama je upravo sada idealno vrijeme za posjet zubaru.

RAK

LJUBAV: U osobnim odnosima pokažite oprez i iskoristite intuitivne sposobnosti. Razmišljat ćete da li ste dali previše, a za uzvrat dobili nedovoljno. Nemojte gubiti živce, pogotovo ukoliko se i neke osobe sa strane, miješaju u vašu vezu, ocjenjujući je negativnom.
POSAO: U poslovnom smislu možete početi aktivnije planirati buduće poslovne ili financijske poteze. Ionako već neko vrijeme želite promjenu. Samo do sada možda niste imali konkretnu želju ili je uzrok bio nedostatak vremena. Dakle, ne biste se trebali plašiti promjena.
ZDRAVLJE: Pokušajte da uskladite misli i osjećanja.

LAV

LJUBAV: Pokušavate da ubijedite partnera da bi trebalo da prihvati vašu ideju u vezi sa odlaskom u inostranstvo, bar na kratko. Partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću djelujete vrlo ubjedljivo. Planete vam nisu baš na raspolaganju.
POSAO: Stalo vam je da budete zapaženi i vješto koristite najjače adute kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Vjerujete da ste spremni da se pridružite novom timu, ali prethodno se raspitajte o saradnicima da ne biste doživjeli razočaranje.
ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

DJEVICA

LJUBAV: Imat ćete dovoljno empatije da osjetite i osjećaje i raspoloženja vašeg stalnog partnera. Samim time možete na vrijeme korigirati svoje raspoloženje. Tako da ćete sa sigurnošću znati što se od vas očekuje. Pokušajte biti manje kritični, a više susretljivi.
POSAO: Što se tiče financija i poslovnog dijela života, morat ćete se malo više potruditi tokom ovog dana. Ukoliko ste zaposlenik nećete imati ozbiljnijih briga. Osim što ćete morati pripaziti na osobnu potrošnju.
ZDRAVLJE: Vrijeme je za dijetu.

VAGA

LJUBAV: Pažljivo sa odavanjem vama bitnih informacija sa prijateljima ili poznatima. To što vi u osnovi nemate što za kriti, barem ne nešto posebno ozbiljno, neće spriječiti nekoga da nadoda svoju verziju vaše priče. A tada sve kao lavina krene u sasvim neočekivanom pravcu. Trajne veze ne bi trebale imati posebnih nesuglasica.
POSAO: Pitanje financija donosi vam iznenađujuće mogućnosti. Najvažnije je da su poprilično realne i ostvarive. No, to do sada već i sami znate.
ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pokažite partneru da se može osloniti na vas, te da vas se ne mora podsjećati na već dogovoreno. Posebno će se cijeniti inicijativa, ukoliko je sami pokažete, za nešto malo drugačije, a tako svojstveno vama. Sve u svemu – stabilno.
POSAO: Preuzmite odgovornost za svoj dio posla, iako će biti pokušaja da vas se zasipa raznim zadacima, koji nisu baš u opisu vašeg posla. Razmislite što biste mogli odbiti, a na što ćete ipak morati pristati. Odgovornost je pojam koji se cijeni u poslovnom svijetu, i tu nema baš mnogo mjesta za eskiviranje. Tako da pažljivo donesite procjenu što možete, a šta ne.
ZDRAVLJE: Konačno možete odahnuti.

STRIJELAC

LJUBAV: Odlično vam sve ide. Potrudite se da date sve od sebe da budite otvoreni i da budete skloni saradnji sa drugima. Zadovoljni ste sobom i svim što ste postigli.

POSAO:

Bilo bi dobro da se potrudite da ne budete previše emotivni danas. Budite vrijedni i završite sve obaveze koje imate danas. Nemate dovoljno energije za rad i potrebna vam je motivacija.

ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše uraditi test kojim bi provjerili gustinu kostiju.

JARAC

LJUBAV: Možda će da vam bude malo teško da se povežete sa drugima. Zato bi bilo najbolje da se okružite samo bliskim osobama.
POSAO: Po pitanju poslovanja i financija nigdje ne morate žuriti. Posebno u vezi financija, naime nagrada vas neće zaobići. S tim da je moguće i javno priznanje vaših sposobnosti. Fino se smjestite i opustite se, te razmislite.
ZDRAVLJE: Teškoće sa hroničnim problemima.

VODOLIJA

LJUBAV: Pokazat ćete mnoge od svojih sposobnosti. Ukoliko ste i dalje u potrazi za srodnom dušom, manja je vjerojatnost da ćete moći ostati sami. Naravno, to uključuje druženje, komunikaciju, zabavu jer vas planetarna situacija potiče upravo u tom smjeru. Velika je vjerojatnost da ćete poboljšati svoju posebnost da li kroz izgled ili kroz stil. No ne zaboravite, ništa što se ne treba dogoditi, neće se dogoditi.
POSAO: Trebalo bi da porazmislite o štednji. Nije baš idealan dan za trošenje novca ni neku veću kupovinu. Potrudite se da ne zapostavljate privatni život zbog previše obaveza.
ZDRAVLJE: Nije nikad bilo bolje!

RIBE

LJUBAV: Osobni odnosi bit će mirniji i postojaniji. Situacija će biti takva da ćete lako uči u svoje prirodno stanje, svoj unutarnji svijet prepun emocija. Pa ukoliko ste skloni bilo kojem obliku umjetničkog izražavanja svakako se posvetite stvaranju. I sami ćete se iznenaditi kako vam ide lako i od ruke.
POSAO: Možda neće da vam bude lako da se koncentrišete na detalje, jer ste potpuno rasijani. Maštoviti ste i imate dosta planova. Razmislite koji su vaši prioriteti. Prolaskom dana i vaši osporavatelji morat će vam priznati, da ste bili u pravu.
ZDRAVLJE: Nervoza i razdražljivost vas prate poput sjene!

aura.ba

error: Content is protected !!