Dnevni horoskop za 30. avgust 2022: RAK ŽELI DA IZGLADI NESPORAZUME, DJEVICA PRIKIRIVA NEUSPJEH, STRIJELAC GUBITNIK ZBOG PONOSA

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 30. avgust 2022. godine:

OVAN
POSAO: Ukoliko ne razumijete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvjesno. Prije ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju vama na štetu.
LJUBAV:Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

BIK
POSAO: Delujete neraspoloženo jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI
POSAO: Pristojnost vam nalaže da ostanete suzdržani pred jednom starijom osobom kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.
LJUBAV: Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namjere, budite diskretniji i suzdržani u rekacijama.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

RAK
POSAO: Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni i nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime. Procijenite kada treba da preuzmete kontrolu.
LJUBAV: Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

LAV
POSAO: Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku.
LJUBAV: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osjetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

DJEVICA
POSAO: Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspjeh ili psihološku nespremnost i da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da se neko poziva na vaša obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vrijeme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

VAGA
POSAO: U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika. Važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savjet i izbjegavajte popularne instant recepte.
LJUBAV: Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promijeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

ŠKORPIJA
POSAO: Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Zato, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa povjerenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

STRIJELAC
POSAO: Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.
LJUBAV: Voljena osoba u duhu dobrih namjera pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži nekim novim i zanimljivim idejama.
ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
POSAO: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Zato nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze.
LJUBAV:Važno je da djelujete dovoljno ubjedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

VODOLIJA
POSAO:Neko ne odgovara na vaše zahtjeve i to dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu.
LJUBAV: Neko vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja. Potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

RIBE
POSAO: Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate samo iz ružicaste perspektive.
LJUBAV: Neko vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.