Dnevni horoskop za 30. april: Bikovima ljubav na iskušenju, Rakovima prijeko potreban odmor

OVAN

POSAO: Želite li više novca, morat ćete se udružiti sa Strijelcem, Ribom ili pak nekim strancem. Pružit će vam se dosta mogućnosti za neke novčane špekulacije. Možete biti sigurni da ćete, po pitanju novca, imati više sreće nego uobičajeno. Na radnom mjestu situacija je bolja nego kod većine znakova. Imat ćete posla i više nego što želite. Nastavite da se trudite, neko će vas, prije ili kasnije nagraditi za dobre rezultate.
LJUBAV: Na ovom planu situacija se znatno mijenja nabolje, kada je “regularan” partner u pitanju. Obratite pažnju na osobe u znaku Ribe, možda samo na vas čekaju.
ZDRAVLJE: Izbalansirajte ishranu, kretanje i odmor.

BIK

POSAO: Novi ugovori i planovi vam se već smiješe. Ukoliko ste spremni na nešto novo i na usavršavanja čekaju vas dobre poslovne šanse. Ako ste zaposleni, novac od vaše profesije, najrealnije je da očekujete. Biće i mjesta za neke manje špekulacije, i imat ćete sreće po pitanju preduzetništva.
LJUBAV: Sada već razmišljate o ozbiljnijim varijantama i smirivanju.  Vaša će ljubav biti na iskušenju (povremeno) ali neka vas to ne odvede u pogrešna zaključivanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BLIZANCI

POSAO: Vaši će pretpostavljeni obratiti pažnju na vaš učinak i zaslužujete li to: nagradiće vas. Savjetujemo vam da težite da sklopite neki ugovor pa da ga, onda, realizujete i naplatite.
LJUBAV: Savjetujemo vam oprez, nemojte slijepo vjerovati partneru, ponekad nešto i provjerite, nikad se ne zna. Favoriti za vezu, u ovome mjesecu, su Ribe.
ZDRAVLJE: Morate se pričuvati stresa.

RAK

POSAO: Očekuje vas veliki napredak na poslovnom planu, ugovori, ponude čak i nove mogućnosti u inostranstvu. Moguće su i neke vrste špekulacija, novca na koji nećete morati da platite porez.
LJUBAV: Partner i prodica u vama vide jaku osobu spremnu da se izbori sa svim problemima zbog čega ste im vi jedini oslonac. Pokušajte da animirate vašu ljubav i da se povremeno prepustite onome šta vam prija: romantici. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Strijelca ili Ribe – najprije ćete je tamo naći.
ZDRAVLJE: Više spavajte i odmarajte.

LAV

POSAO: Ako vam je falila podrška, više neće: imaćete je dovoljno. Sex bi, ako ste voljni, mogao ojačati vaš psihološki potencijal i donijeti vam prijeko potrebno rasterećenje. Morate se prilagoditi promjenama u radnom okruženju ili će nadređeni početi da vam zamjeraju.
LJUBAV: U vaš ljubavni život mogao bi da ušeta princ ili princeza sa većom razlikom u godinama! Takođe, vaš ljubavni život, zbog ulaska u kolotečinu, može biti zapušten. Nemojte to dozvoliti: priđite partneru, dodirnite ga jer dodir ima moć izlječenja, ako baš hoćete i ljubavnog života.
ZDRAVLJE: Pijte čajeve protiv depresije.

DJEVICA

POSAO: Volite vaš posao, ali vas nerviraju pojedine osobe koje ističu previše materijalne stvari. Dozvoljavate sebi da sve to shvatate previše lično. Ne ulazite u konflikte. Vaš posao zahtijeva aktivan pristup i ulaganje energije bez rezervi. Ukoliko to ne učinite, ne možete očekivati maksimalni učinak.
LJUBAV: U ljubavnom odnosu ste srećni i imate osjećaj da je sve “cvijeće i proljeće”. Izaberite kome ćete, kada se budi ljubav, pokloniti vaše srce. Bitno je samo da ono ne kuca samo za vas, pogotovu što je ovo mjesec partnerstava. Ljubav mora imati prioritet, ako to do sada niste zaključili, krajnje je vrijeme.
ZDRAVLJE: Više vježbajte.

VAGA

POSAO: Ako ste nezaposleni, potrudite se malo, možda uspijete da animirate poslodavca, budući da su vam planete naklonjene.
LJUBAV: Vi ste, svakako, jedan od znakova kome ljubav, skoro podjednako, znači kao i kiseonik koji udišete. Želite li u svoje srce da primite još nekog, najprijćete ga naći na radnom mjstu i to u znacima Ovan, Strijelac ili Ribe.
ZDRAVLJE: Uradite detoksikaciju organizma.

ŠKORPIJA

POSAO: Loša finansijska situacija u vašem okruženju vas ne sprječava da i dalje vjerujete u snove. Potrebno je da na poslovne prilike i planove gledate malo realnije. Moći ćete da pokrenete, ako već niste, ili da oživite hobi koji vas ispunjava i koji vam pruža, prijeko potrebnu, psihološku ravnotežu.
LJUBAV: Nedostaje vam ljubav, razumijevanje, podrška i pažnja. U ovom periodu, osim na Ribe i Lava, pažnju obratite i na osobe u znaku/podznaku Djevice.
ZDRAVLJE: Osjećate umor.

STRIJELAC

POSAO: Neki ljudi s posla zaista vas živciraju, pa o njima ne želite razmišljati. Što dalje od njih, čak i u mislima.
LJUBAV: Ljubav dolazi po vas. Pred vama su izuzetno povoljne prilke da se upustite u burnu i strasnu ljubavnu romansu, sa partnerom koga sanjate i priželjkujete. Ovan, Vodolija ili Riba, znaci su na koje bi trebalo da obratite pažnju ako tražite „pravu ljubav“. Nemojte puno razmišljati nego se prepustite.
ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji.

JARAC

POSAO: Napori na poslu su konačno dali rezultate, a vi ste ponosni na sve što ste do sada postigli. Vaš posao nije lak, iako ga drugi smatraju lakim. Pokušajte da se nametnete nadređenima sa vrijednim radom ali se i reklamirajte: ono što se ne vidi, kao da se nije ni desilo.
LJUBAV: Dobijate konačno ono o čemu ste sanjali što je dobar pokazatelj mogućnosti da upoznate osobu od koje će vam „srce brže zakucati“. Ukoliko u vašem srcu ima mjesta za novu ljubav, potražite je u znaku Ribe ili Blizanca, mada će vam ovaj prvi znak više prijati.
ZDRAVLJE: Više vježbajte.

VODOLIJA

POSAO:  Stekli su se planetarni uslovi, zavrnite rukave i spremite se da zakrpite rupe koje vas iritiraju. Ovo je dan koji morate iskoristiti maksimalno i pokušati da zatvorite sve problematične aktivnosti (npr. investiranje) koje bi mogle da dođu u obzir u sljedećem periodu, kada će većina aktivnosti biti osuđena na propast.
LJUBAV: Proljeće budi prirodu i oživljava želju za ljubavlju, tako da vam tog elana neće faliti. Novu ljubav možete pronaći u nekom restoranu ili banci a najprije u znaku Bika ili Ribe. Ako ste zadovoljni sa svojim partnerom, da bi izbjegli monotoniju, priredite mu nešto na romantičnoj osnovi.
ZDRAVLJE: Uzdržite se od teške i masne hrane.

RIBE

POSAO: Imat ćete podršku za ono za šta se budete zalagali. Zato, zapnite iz sve snage, da uradite ono što želite, od neba ćete dobiti vjetar u jedra. Na poslovnom planu će biti dosta aktivnosti.
LJUBAV: Kad nekoga hoće, onda ga baš hoće: i ovo je polje u kome vas očekuje dobrobit: bilo od emocija stalnog ili novog partnera. Vaše je polje partnerstava povoljno aspektovano tako da vi, skoro, možete da birate koga ćete i koliko voljeti.
ZDRAVLJE: Stres i depresija ugrožavaju vaše zdravlje.

aura.ba

error: Content is protected !!