Dnevni horoskop za 30. april 2022: RAK NEAKTIVAN, ŠKORPIJA RIZIKUJE, RIBE NESTRPLJIVE

Evo šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 30. april 2022. godine:

OVAN
Posao: Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.
Ljubav: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.
Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

BIK
Posao: Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
Ljubav: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke ovih dana.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
Posao: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
Ljubav: Puno lijepih trenutaka naći ćete u zagrljaju voljene osobe. Život je lijep, pa zato treba maksimalno uživati u svakom trenutku.
Zdravlje: Odlično.

RAK
Posao: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
Ljubav: Inertni ste i nedovoljno aktivni. Morate da se pokrenete da biste imali ljubavni život kakav zaslužujete. Okolnosti su na vašoj strani.
Zdravlje: Hronične tegobe.

LAV
Posao: Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.
Ljubav: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a da više radite, jer u protivnom možete pokvariti lijep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

DJEVICA
Posao: Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.
Ljubav: Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lijepe trenutke nebitnim sitnicama.
Zdravlje: Počnite da se bavite sportom.

VAGA
Posao: Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.
Ljubav: Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepuštite se svojim osjećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
Zdravlje: Važno je da se opuštite.

ŠKORPIJA
Posao: Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Vidjećete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
Ljubav: Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lijepih trenutaka i radosti u narednih par dana.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
Posao: Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno, kao i da svi oko vas budu zadovoljni.
Ljubav: Pretjerujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
Zdravlje: Problemi sa grlom.

JARAC
Posao: Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
Ljubav: Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogriješili u procjeni.
Zdravlje: Uzimajte vitamine.

VODOLIJA
Posao: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Sposobnost da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
Ljubav: Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

RIBE
Posao: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
Ljubav: Potrebno vam je malo topline. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladnjeli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
Zdravlje: Moguća alergija.