Dnevni horoskop za 3. juni 2022.

OVAN

Posao: Ovan treće dekade ima potrebu da mijenja posao. Morate uvažavati savjet jednog dominantnog Lava. Ljubav: Budite optimista, kraći put, izlazak na večeru može vam podići raspoloženje. Zdravlje: Dosta dobro. Optimistično se osjećate.

BIK

Posao: Tiho nastupate. Niste otvoreno agresivni, ali ste potajno osoba koja ima tenziju skrivenu u sebi. Novac ne očekujte tokom dana. Ljubav: Koliko posla, toliko i ljubavi u toku dana. Zdravlje: Opušteno razmišljajte, bez stresa.

BLIZANCI

Posao: Dobar odnos sa svima koji su u vašem okruženju. Planirajte velike projekte. Saradnja sa inostranim partnerima. Ljubav: Puni ste zadovoljstva. Ovo je jedan od ljepših dana u mjesecu. Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Svjesni ste svoje energije, tako da ćete biti preopterećeni tokom dana. Rad vas ipak pored svega ispunjava. Ljubav: Funkcionišete dobro samo ako imate puno ljubavi i erotike. Partner je dovoljno pronicljiv da vas razumije i pruži vam užitak. Zdravlje: Problem sa grlom.

LAV

Posao: Niste svjesni svojih slabosti. Često okrivljujete druge. Nije dobro da tako radite, jer gubite klijente. Razmislite. Ljubav: Ljubav vam je pomalo strana u današnjem danu. Mislite na novac. Zdravlje: Pritisak, cirkulacija osjetljivo polje.

DJEVICA

Posao: Vi se nervirate za sve i svašta. Rješavajte bitnije stvari od tih detalja koji vas iscrpljuju. Novac vam stiže preko osobe u znaku Raka. Ljubav: Putovanje sa partnerom je aktuelno i potrebno je da se ka tome usmjeravate. Zdravlje: Previše se bavite nebitnim stvarima. Sebi gradite nervozu.

VAGA

Posao: Pozitivna komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja za ono što radite i ulažete svoje napore. Prijatelji su tu da vam takođe pruže ruku i saslušaju. Ljubav: Na trenutak emocije će biti poljuljane, ali kratkim potezima vi ćete ih vratiti tamo gdje im je mesto. Zdravlje: Aritmija. Visok pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Individualnost danas uzima maha. Želite da svi vide da vi to možete i sposobni ste za to. Ljubav: Preuzeli ste igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Da li se to dopada partneru, nije vas briga. Zdravlje: Bolovi u kučmi.

STRIJELAC

Posao: Puno energije koje želite da podijelite sa saradnicima. Poštujete njihove napore i nagrađujete ih. Ljubav: Partnerski odnosi su danas prijatni. Prisutno je davanja dobra komunikacija. Lična sreća je važna. Zdravlje: Povremeni bolovi u kičmi. Istezanje je rješenje.

JARAC

Posao: Birajte ljude sa kojima želite da radite. Najbolje neko iz zemljanog sazviježđa, posebno Djevica dobra za novčane transakcije. Ljubav: Promijenite partnera, ukoliko nije dobar, to je bar sada najlakše. Zdravlje: Dosta se dobro osjećate.

VODOLIJA

Posao: Skloni ste situaciji koja je neobična za druge. Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Pratite svoju intuiciju. Ljubav: Volite situacije u ljubavi koje su pune strasti. Ponekad je partner pasivan, kao danas, na primjer. To vam smeta.
Zdravlje: Osjećaj da vam nešto fali, ali šta?

RIBE

Posao: Veća količina novca je u igri. Ulagali ste dosta, ali novac vam kasni. Nije potrebno da previše brinete. Imate dobar dan za poslovne transakcije. Ljubav: Brinete o svemu, pa i o partneru koji je neraspoložen. Oboje ste se udaljili zbog pretjeranog posla.
Zdravlje: Problem žuči.