Dnevni horoskop za 3. juli 2021: Ovnovi zabrinuti, Jarčevi sretni, Rakovi neraspoloženi

Ovan

POSAO
Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno povjerenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima.

LJUBAV
Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.

ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.

Bik

POSAO
Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rješenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak.

LJUBAV
Znate kako da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasjenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Blizanci

POSAO
Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspjeh. Neko može da Vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.

LJUBAV
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu.

ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

Rak

POSAO
Nečije riječi produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtjevima.

LJUBAV
Primjećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 
Lav

POSAO
Djelujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.

LJUBAV
Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumijevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osjećanjima.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.


Djevica

POSAO
Prihvatite nove ideje sa namjerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmjerava na kreativno izražavanje i pravilno djelovanje. Pokažite da imate dovoljno povjerenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.

LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmijehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osjećate.

ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

 
Vaga

POSAO
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uvjeri u svoje dobre namjere, ali jasno Vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju.

LJUBAV
Pokušajte bolje da razumijete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve Vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.

ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

 
Škorpija

POSAO
Djelujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rješavate svoje osnovne probleme.

LJUBAV
Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosjećate dobar rasplet za oboje.

ZDRAVLJE
Izražena napetost.


Strijelac

POSAO
Pretjerujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da odgovarate po sličnom principu.

LJUBAV
Razmislite o »varijanti pomirenja« sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje Vas povezuju.

ZDRAVLJE
Muči Vas nesanica.

Jarac

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savjet i promijenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.

LJUBAV
Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osjećate u nečijoj blizini. Djelujete spokojno kada osjećate nečiju privrženost.

ZDRAVLJE
Odlično.

 
Vodolija

POSAO
Rano je da očekujete neke konkretne promjene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

LJUBAV
Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 
Ribe

POSAO
Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbjegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV
Povremeno djelujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.