Dnevni horoskop za 3. juli 2018: Ovnovi, oprez u saobraćaju, Raku rivali “podmeću” nogu, Vaga priznaje partneru da nije savršena…

Danas je utorak, 3. juli/srpanj 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Bik ima burne misli, Blizanac se zaljubljuje u Bika, Lav preuzima lidersku poziciju, Djevica sa polovičnim uspjehom, Škorpija razmišlja o idejama koje joj stižu od zanimljive osobe, Strijelac direktan i konkretan, Jarca očekuje prijatno iznenađenje, Vodolija pod stresom, Tivama opet stižu lažna obećanja

OVAN
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, morate da budete spremni na veći finansijski izazov koji će vam se u skoroj budućnosti, naravno, isplatiti. Pomoć saradnika je nešto, na što možete u narednom periodu da računate.
LJUBAV: Oni koji su zauzeti neće očajavati, bit će otvoreniji prema partneru. Pokušavate da spustite ego kada je partnerski odnos u pitanju.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

BIK
POSAO: Imate burne misle i ne želite nešto da izostavite ukoliko smatrate da je to baš bitno. Neko ne želi da vam smeta pa će se i povući, ali na kratko. Saradnici žele duži odmor.
LJUBAV: Dovoljno ste uigrani u šemi koja vam se nudi. Budite u top formi kao uvijek jer ste u prethodnom periodu imali dosta teškoča. Prošla su ta loša vremena, preboljeli ste sve. Krenite naprijed.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI
POSAO: Neko vam nudi proširenje saradnje, pa bi ste mogli da se otvoreno postavite kada su poslovni segmenti i finansijska problematika u pitanju.
LJUBAV: Zaljubljeni ste u Bika i ne morate da se stidite onoga što trenutno osjećate. Aspekti vas podržavaju u namjeri koju imate.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

RAK
POSAO: Imate odlično rješenje poslovnih problema, ali i rivale koji ne žele vaš lični uspjeh. Na svakom koraku vam “podmeću” nogu. Morat ćete jedno vrijeme da se prilagođavate situaciji koja vam se postavlja.
LJUBAV: Vaša senzibilna priroda je nešto što vas vuče u veću pobjedu nad sobom i imate motiv da zauzmete jači stav po pitanju nekoga od ranije.
ZDRAVLJE: Stomak vam je slaba strana.

LAV
POSAO: Ukoliko ste u privatnom poslu, ne zaboravite da donesete na vrijeme pravu odluku. Vaš smisao za biznis je vaše pravo da se postavite kao lider aktivnosti koju sprovodite.
LJUBAV: Ne namjeravate da se dezavuišete partnerom koji vas ne zaslužuje u većoj mjeri. Morate da budets spremni na jaču odluku.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

DJEVICA
POSAO: Imali ste namjeru da dosta toga do sada završite, ali ste polovično u tome uspjeli. Trenutno ste puni energije, pa bi bilo dobro da počnete sa konkretnijim radom.
LJUBAV: Kada je u pitanju ovaj segment, ne očajavajte u samoći, već se dovoljno otvoreno postavite u narednom periodu i pokušajte da za sebe napravite bolji ambijent.
ZDRAVLJE: Pazite na izbor hrane.

VAGA
POSAO: Ne morate da ostajete po strani koliko ste možda sami loše raspoloženi kada je u pitanju konkretno izlaganje studije koju ste priveli kraju.
LJUBAV: Ne morate da budete doslovno otvoreni na nekom segmentu u toj mjeri koja vas stavlja u drugi red. Priznajte parteru da, ipak, niste savršeni.
ZDRAVLJE: Problemi sa štitnom žlijezdom.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne očajavajte zbog izgubljenog vremena koje vam je bilo potrebno da završite mnogo toga iz vaše fioke. Bit će vremena i za nešto konkretnije detalje.
LJUBAV: Ne volite da se miješate u tuđe emotivne veze, ali vas jedna osoba konstantno opsjeda svojim idejama. Budite otvoreniji i povucite se iz trenutne pozicije.
ZDRAVLJE: Nemate veće zdravstvene probleme.

STRIJELAC
POSAO: Nemate namjeru da se okrenete od konkretnih zaduženja i odete u drugu krajnost, u neko vrstu letargije. Ne ustručavajte se da kažete ono što mislite.
LJUBAV: Neko je na vašoj strani i pokušava da vas dezavuiše u pravcu koji vam ne odgiovara. Morate da buidete dovoljno otvoreni za prijatnu komunikaciju.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

JARAC
POSAO: Karijera koju jurite već duže vrijeme je vaša najveća satisfakcija u životu. Ne pokušavate da se opuštate, jer ste se predali novim poslovnim izazovima.
LJUBAV: Budite otvoreni prema prijatelju koji je dovoljno prisutan u vašem emotivnom životu, i to u većoj mjeri. Slijedi vam prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je problematična.

VODOLIJA
POSAO: Polje posla kod vas je u većoj mjeri pod stresom. Ne pokušavajte da se ustručavate od posla, pa i sa ovakvim aspektima.
LJUBAV: Niste sami i na to ste već neko vrijeme računali. Nemate namjeru da se povučete iz emotivne igre i da se osjećate uskraćeno za nešto više.
ZDRAVLJE: Stres.

RIBE
POSAO: Ukoliko spadate u one Ribe koje ne drži mjesto u matičnoj državi, ne okrećite se za nekim od ranije ko vam je obećavao mnogo toga, a malo ispunio.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne očajavajte i pokušajte da se dovoljno opustite usljed izazova koji vam se protežiraju u narednom perioodu.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom.