Dnevni horoskop za 3. avgust 2022.

OVAN

Posao: Ukoliko imate putovanje, kontakt sa osobama iz znaka Bik i Vaga, donijeće uspjeh posebno ako su vezani za inostranstvo. Ljubav: Ovnovi koji su slobodni poželjeće da budu u svom domu u krugu svojih prijatelja. Uživate sa ljudima koje volite.
Zdravlje: Razmišljate o posjeti ljekara tokom nedjelje, čisto preventivno.

BIK

Posao: Novac i dobitak mogu da uslijede ukoliko prihvatite saradnju sa bivšim kolegama. Novac vam neće biti problem ako čak i drugome pozajmljujete. Ljubav: Bićete u prilici da promijenite svoj emotivni status. Moguć povratak osobe iz prošlosti. Zdravlje: Pad imuniteta.

BLIZANCI

Posao: Više razmišljate o poslu nego što stvarno radite. Morate da se okrenete nekim realnijim ostvarenjima. Ljubav: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu, pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK

Posao: Danas muški Rakovi imaju više sreće u poslovanju od žena iz istog sazviježđa. To žene ne bi trebalo da obeshrabri. Ljubav: Emotivnost prenaglašena, ali strah za opstanak veze ili braka. Rakovi moraju da ojačaju mentalno. Zdravlje: Potiskivanje emocija.

LAV

Posao: Razgovor sa jednom muškom osobom iz znaka Škorpija može da vam promijeni posao ili poboljša saradnju sa još par saradnika koji su u opticaju. Ljubav: Slobodni Lavovi su skloni idealizaciji pa je moguća samoća. Vjerovatno ćete tražiti društvo prijatelja. Zdravlje: Stopala osjetljiva.

DJEVICA

Posao: Djevice ne smiju biti brzoplete već sigurne u svoje znanje i kvalitete. Više razmišljati o dugoročnim planovima. Ljubav: Pazite na razočarenje. Često vam se dešava da partner nije iskren do kraja, sklon lažima, prevrtljivosti. Zdravlje: Dosta se dobro osjećate uprkos lošem emotivnom statusu.

VAGA

Posao: Veliki optimizam i nadahnutost prate Vagu kroz poslovnu saradnju. Finansijske špekulacije su moguće. Ljubav: Dileme, neodlučnost. Posebno ako ste sami i niste u vezi ili braku moraćete da napravite izvjesni presijek u emotivnom životu. Zdravlje: Pretjerana gojaznost.

ŠKORPIJA

Posao: Dan koji je više opisan kroz komunikaciju sa osobama koje vam mogu pomoći oko daljih planova. Ljubav: Neko je zaljubljen u vas. Ako ste u braku, vezi, morate da prihvatite osobu koja živi sa vama sa svim vrlinama i manama. Zdravlje: Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko radite u nekom turističkom kompleksu, očekujte jako dinamičan dan. Ljubav: Emotivno ste vezani za osobu koja je poslovno jača od vas. Morate da se pomirite sa činjenicom da nekada i druga strana mora biti snažnija. Spustite nivo sujete. Zdravlje: Manje alkohola, noćnog života.

JARAC

Posao: Vi imate jasne planove ukoliko želite da se pokrenete tokom avgusta nešto novo. Danas bi mogli da pozovete nekog starog saradnika i posavjetujete se. Ljubav: Poznanstvo, ako ste slobodni. Ovo je osoba sa kojom komunicirate duži period. Moguća ozbiljna veza. Zdravlje: Dobar imunitet.

VODOLIJA

Posao: Novac vam stiže preko rodbinskih konekcija. Razmišljate o odlasku u neku drugu zemlju. Ljubav: Kroz posao stičete nova poznanstva. Vodolija u braku često želi da izađe iz kućnih obaveza. Zdravlje: Preosjetljivost na promjenu temperature u vazduhu.

RIBE

Posao: Poslovna saradnja sa osobama koje imaju jake poslovne veze. Možete ostvariti dobar kontakt sa Vagom ili Vodolijom. Ljubav: Ukoliko ste slobodni imate prijatelja koji je zaljubljen u vas. Vjerovatno je to osoba iz znaka Škorpije.
Zdravlje: Oprezno pri hodu, mogućnost pada.