Dnevni horoskop za 3. avgust 2021: Strijelcima potreban odmor, Bikovi traže emocionalnu podršku, Rakovi snalažljivi

Ovan
POSAO
Djelujete sumnjičavo i nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima.
LJUBAV
Izbjegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.
ZDRAVLJE
Konzumirajte više tečnosti.

Bik
POSAO
Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor.

Blizanci
POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspjehu ne treba previše pričati, već treba uspješno djelovati.
LJUBAV
Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Djelujete suviše tajanstveno.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak
POSAO
Djelujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosjećaj i na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvijek vrijedi pokušati sa nekom dobrom idejom.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Lav
POSAO
Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima.
LJUBAV
Pretjerujete sa svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Treba znati osjetiti i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu mjeru vrijednosti.
ZDRAVLJE
Posjetite stomatologa.

Djevica
POSAO
Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primijenite provjerenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi i početne komplikacije.
LJUBAV
Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom i da djelujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Više spavajte.


Vaga
POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih riječi ne donosi rješenje. Staloženo razmislite o svemu i upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.
LJUBAV
Partner za razliku od vas lakše rješava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj sjenci i da prihvatite pasivnu ulogu.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

Škorpija
POSAO
Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika, prihvatite je.
LJUBAV
Djelujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osjećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Strijelac
POSAO
Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procjenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju.
LJUBAV
Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namjere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke radosti i sreće.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Jarac
POSAO
Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika.
LJUBAV
Morate u napred poznavati osnovna ljubavna pravila prije nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.
ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.

Vodolija
POSAO
Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspjeh i neko pokušava da vam osigura određene povlastice.
LJUBAV
Dobar predosjećaj koji imate nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Ribe
POSAO
Naivno vjerujete u nečiju priču i ne provjeravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.
LJUBAV
Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

error: Content is protected !!