Dnevni horoskop za 3. avgust 2020: OVNU SE NEĆE ISPLATITI , LAV U SUKOBU, VODOLIJA OPRAŠTA…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za treći avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Ono o čemu ste razmišljali kao soluciji da zaradite dovoljno novca vam se možda neće odmah isplatiti, jer se traži malo više strpljenja.
LJUBAV: Uvidjeli ste da vas partner iritira svojim stavom, pa ćete da budete skloni razmiricama oko sitnica.
ZDRAVLJE: Prošetajte i bavite se više sobom.

BIK
POSAO: Nije loša ideja da se dobro postavite u narednom periodu na polju posla, jer stavom koji trenutno imate ne možete mnogo toga postići bez većeg angažovanja.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku nećete biti lošeg rapoloženja, ali ste skloni velikoj promjeni. Odavno već nešto ne štima kao što bi inače trebalo.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

BLIZANCI
POSAO: Koliko vremena budete uložili u toj mjeri ćete imati više strpljenja za ono što dolazi kao kruna vašeg uspjeha.
LJUBAV: Imali ste namjeru da se potrudite da dosegnete zvijezde, ali niste u tome uspjeli iz određenog razloga. Možda sve ovo nije loša ideja, ukoliko se pridružite uspješnom partneru.
ZDRAVLJE: Solarni leksus vam je lošije postavljen.

RAK
POSAO: Uviđate mnogo bolji stav kod kolega kada su određene promjene u pitanju, ali ne i kod sebe jači stav za ono što vam se sprema kao izazov dana.
LJUBAV: Ne odustajete od osobe na koju često mislite, ali isto tako ne želite da se otvoreno postavljate pred osobom, koja vas ne voli u većoj mjeri.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

LAV
POSAO: Nove investicije su nešto što vi želite već odavno, ali se ne ustručavate da ih u većoj mjeri i primjenite. Volite određenu slobodu.
LJUBAV: Pojačava se sukob između vas i osobe suprotnog pola. Partner je pomalo neumoljiv za vaše potrebe.
ZDRAVLJE: Nemate ozbiljnih problema.

DJEVICA
POSAO: Isuviše ste iskreni prema kolegama koje vas ne podržavaju u namjerama. Osjeća se poveća doza ljubomore.
LJUBAV: Volite flert i igre zavođenja, ali koliko se u tome zaista i snalazite je veliko pitanje. Partner je pomalo škrt na emocijama kojih ste željni.
ZDRAVLJE: Pojačavajte unos vitamina.

VAGA
POSAO: Snaga koju vi imate vas podržava u onome u čemu želite da postignete malo veći uspjeh. Oblast kojom se bavite iziskuje veliku dozu angažovanja.
LJUBAV: Želite mnogo vše za sebe ovaj put i u toj namjeri ne možete biti načisto ukoliko nemate otvorenu saradnju sa drugom stranom.
ZDRAVLJE: Predio bubrega vam je lošiji danas.

ŠKORPIJA
POSAO: Pojačavate tempo rada i ne odustajete od cilja, koji vam se pruža kao solidna solucija za jaču zaradu.
LJUBAV: Moraćete da otvorite karte pred partnerom, jer se uviđa određena doza skepticizma ovaj put u povjerenju, koje vam nije jača strana. Imate aktivno polje neprijatelja.
ZDRAVLJE: Tegobe kod hroničnih bolesnika mogu biti učestale.

STRIJELAC
POSAO: Planirate malo veću svotu novca, ali i ne da se dezavuišete nepotrebnim stvarima oko sitnica koje vam odvlače fokus.
LJUBAV: Nipodaštavate sve što se nađe u vašem poslovnom ambijentu bez većeg razloga. Pokušajte da donesete pravilnu odluku ovaj put.
ZDRAVLJE: Solidno, danas.

JARAC
POSAO: Propuštate bitna dešavanja zarad sopstvenih želja, koje ne možete da ispunite trenutno. Morate da ostanete dosledni svojih namjera.
LJUBAV: Imate utisak da vas partner ne želi u većoj mjeri kao ranije. Volite i vi slobodu ali se osjeća i granica preko koje ne želite da pređete.
ZDRAVLJE: Pojačana glavobolja.

VODOLIJA
POSAO: Pokušavate da se dovoljno naoružate znanjem, koje vam je dato kao solucija za jači uspjeh na polju finansija.
LJUBAV: Imali ste i lošijih dana, pa se nećete ustručavati ni ovaj put da pređete preko nekih bitnih stvari u svom životu, bez pojačanih tenzija.
ZDRAVLJE: Imali ste i boljih dana.

RIBE
POSAO: Isuviše se angažujete na onim segmentima gdje uočavate malo lošiju sliku kada su u pitanju novčani prilivi. Ostajete ipak dosledni svojim obavezama.
LJUBAV: Mislite na jednu osobu koja vam je isuviše draga da se propuste bitne stvari. Imate namjeru da se sretnete i popričate o zajedničkim temama.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.