Dnevni horoskop za 29. maj 2022.

Ovan

Dnevni horoskop vam predviđa uspjeh na poslu, ali samo ako podijelite važne informacije sa osobom koja radi s vama. Nemojte da “štedite” svoje znanje već ga podijelite i rezultati će biti još bolji. Nikako vam se ne savjetuje da danas poručujete hranu iz dostave!

Bik

Obaveze oko kuće su se nagomilale, kao da ih ima više nego ikada, i to vas frustrira jer nemate nikakvu pomoć. Dobar je dan za veće troškove, ako ste raspoloženi za neki šoping. Bikovi koji se bave akademskim aktivnostima danas će biti naročito uspješni.

Blizanci

Imate sumnje vezane za osobu s kojom radite, ali vas osjećaj vara i nemojte da reagujete kako ne biste napravili problem. Pomalo ste rasijani i kao da ne znate kako da riješite problem u ljubavi. Budite oprezni ako u okolini imate Djevice i Škorpije!

Rak

Dnevni horoskop vam predviđa novčani dobitak ove nedjelje, ako baš danas budete donijeli pametnu odluku o investiranju. Mučili su vas zglobovi ali taj problem danas nestaje, nije bio ozbiljan već se samo ne krećete dovoljno. Posao vas trenutno zaokuplja više nego ljubav.

Lav

Odličan je dan da započnete neku fizičku aktivnost, ako ste razmišljali da se pridružite nekom programu vježbanja, pravac u teretanu! Na poslu je moguće da će neko pokušati da vas izvede iz takta, ali nemojte to da dozvolite. Partneru je teško da ispuni svoj dio nekog dogovora zbog čega su moguće trzavice.

Djevica

Želite mnogo više uspjeha, ali niste baš spremni da se potrudite dvostruko više. Odredite svoje prioritete, napravite plan i krenite u realizaciju jer ćete samo tako ostvariti ciljeve. Ako razmišljate o preseljenju, danas je dobar dan za razgledanje ponude stanova.

Vaga

Partner danas nema previše razumijevanja za vas i to vam ide na živce. Probajte da se malo razdvojite, nekada upravo daljina ojačava vezu, makar i na jedan dan. Na poslu će vas iznenaditi ukazano povjerenje i ostvarivanje dublje veze sa nekom osobom koju ne poznajete dovoljno.

Škorpija

Dobre vijesti vam stižu na poslu, i moguća je i povišica. Vaša porodica vam zadaje glavobolje, dobili ste neku kritiku od starijeg člana i nikako ne možete da je oprostite. U ljubavi, potrebno vam je više nježnosti i slobodno to recite partneru.

Strijelac

Dnevni horoskop vam predviđa stres i nervozu, potrebno je da upražnjavate rituale koji vas opuštaju i dozvoljavaju vam da se fokusirate. Nekome je to joga, nekom meditacija, nekome šetnja, odaberite svoju i učinite nešto dobro za sebe. Ako se dvoumite u ljubavi, danas je dan odluke.

Jarac

Dan na poslu biće vam pun izazova, i potrebno je da se dobro pripremite. Najbolji savjet astrologa je da nikako ne “držite” sve u glavi, već da sve stavite na papir ili u neki dokument na kompjuteru kako se ne biste pogubili. U ljubavi, moguće su simpatije na radnom mjestu, neko vas gleda iz prikrajka i divi vam se!

Vodolija

Moguć je kraći put danas, i radujete mu se jer ste željni promjene sredine. Na poslu dobijate pohvale, ali bi trebalo da pripazite na finansije, negdje vam “curi” novac! U ljubavi, pokažite partneru koliko vam je stalo nekim romantičnim gestom.

Ribe

Dnevni horoskop vam predviđa višak samopouzdanja, ali to nije uvijek dobra stvar, moguće je da ćete se “zaletjeti” na neki projekat koji zapravo ne možete sami da ostvarite. Komunikacija s drugima je ključna i nemojte da se ustežete da zatražite pomoć. Uveče vam slijedi dobar provod s prijateljima!