Dnevni horoskop za 29. maj 2021: BIK PUN ENTUZIJAZMA, VAGA BRINE TUĐU BRIGU, JARAC U PRIPRAVNOSTI

Evo šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 29. maj 2021. godine:

OVAN
Posao: Danas osjećate veliku slobodu i ne morate da se povinujete drugim ljudima sve dok ne uvidite da se neke bitne stvari ne dese u skorije vrijeme. Morate da se otvorite na segmentu posla dovoljno dobro i da budete u dobrom stavu trenutno, koji vam se protežira da bi mogli da se postavite u boljem svijetlu.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne dozvoljavajte nekome da vam sruši snove samo zbog toga što se neke stvari trenutno ne dopuštaju, kada je u pitanju zauzeta osoba.
Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

BIK
Posao: Pokazujete više entuzijazma nego obično. Morate da vodite računa kome se otvoreno izjašnjavate jer nisu vam svi prijatelji. Morate da vodite računa i o svojim finansijama jer uviđate mnogo lošiji tretman kroz vrijeme i ne dozvoljavate sebi veći propust u svakom slučaju.
Ljubav: Ostajete dosljedni starom partneru i nećete imati emotivne zalete sa drugom osobom. Morate da se povremeno distancirate od nekih neprijatnosti ali za kratko.
Zdravlje: Solidno ovaj put.

BLIZANAC
Posao: Nećete žaliti za propuštenim stvarima koje ste imali u toku prethodnog perioda, morate da ostanete u onom ambijentu u kome ste trenutno. Moraćete mnogo više da se povinujete trenutnoj situaciji nego što ste mislili. Pokušajte da se domognete bolje solucije ovaj put.
Ljubav: Na neke segmente ne morate da računate jer su se stvari drastično promijenile. Pokušajte da budete dosljedni svojim emocijama jer ne morate da se opraštate od trenutne situacije.
Zdravlje: Neki problemi od ranije mogu da se ponove.

RAK
Posao: Volite da dominirate sa svojom pojavom kako na poslu tako i na bilo kom ambijentu koji trenutno možete da imate. Bićete uspješni u onome što trenutno imate kroz polje finansija, jer neke stvari možete malo drugačije da povežete ovaj put.
Ljubav: Imate na koga da se oslonite bez izuzetka ovaj put. Ukoliko su to jedna Djevica ili drugi Rak ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam ne pričinjavaju veće zadovoljstvo.
Zdravlje: Nemate većih problema.

LAV
Posao: Situacija u kojoj ste trenutno može da vam predstavlja veće opterećenje trenutno. Ipak vas nešto čuva i vi na to ne morate da obraćate pažnju i na ta otežanja koja trenutno imate. Morate da budete dosljedni oko svojih obaveza ali ne po cijenu iscrpljivanja.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Djevicu ili Blizanca, možete biti sretne ruke ovaj put. Vaše trenutno emotivno stanje može da se promijeni na bolje.
Zdravlje: Srčana aritmija.

DJEVICA
Posao: Ukoliko ste planirali saradnju sa jednom Škorpijom ne dopuštite sebi loše zapažanje, koje vam donosi malo lošije raspoloženje. Ne pokušavajte da se oslonite na saradnike u većoj mjeri nego budite malo fleksibilniji u onome što ste naumili.
Ljubav: Vaš emotivni život je pomalo uzmrdan nekim lošim uticajem planeta koje vam ne donose nešto spektakularno. Morate da se oslonite na partnera u većoj mjeri ali ne želite to.
Zdravlje: Digestivni trakt je u problemu.

VAGA
Posao: Volite da vodite tuđu brigu i ne želite da se bavite svojim temama. Morate da se povinujete datoj situaciji kroz zadatke koji vam se dostavljaju na duže vrijeme. Morate da se dobro informišete oko onoga što trenutno imate kao loše iskustvo.
Ljubav: Ukoliko se radi o jednom Strijelcu ne zaboravite da je ovo avanturistička duša koja vas gleda kao na potrošnu robu. Nije na odmet da se neke stvari kriju a da budu prilično očigledne.
Zdravlje: Grlo vas boli.

ŠKORPIJA
Posao: Ne želite da propuštate stvari koje niste stigli da završite. Neko iz vašeg okruženja je spreman da se požrtvovano prikloni vašem stavu ali vi ne dozvoljavate baš takav tretman. Uviđate mnogo dobre poslovne prilike ali ćete ih uzeti u obzir za neko vrijeme.
Ljubav: Niste očekivali veći izliv emocija i želite nešto konkretno da pokrenete u svom emotivnom životu. Pokušaj da se oslobodite nekoga od ranije, može da vam uspije u narednom periodu.
Zdravlje: Možete da imate povišenu temperaturu.

STRIJELAC
Posao: Vaša poslovna strana je dosta dobro inkorporirana od strane vaših kolega na koje ste do nedavno i računali. Imate na koga da se oslonite i to je vaša najveća blagodet u kojoj možete da računate da ćete mnogo postići u narednom periodu.
Ljubav: Ne želite da se kockate sa nečijim emocijama koliko se sugeriše fer stav kada su muško-ženski odnosi u pitanju.
Zdravlje: Nemate veće probleme.

JARAC
Posao: Uvijek ste u pripravnosti kada su nove ideje u pitanju. Imaćete dosta izazovan dan na koji možete da računate sa većim poštovanjem ukoliko vam se pridruži i jedna Škorpija kao saradnik ili desna ruka. Nećete žaliti za nečim što je prolaznog karaktera.
Ljubav: Prilagođavate se povremenim promjenama partnera. Držali ste s jednog plana a onda se spremite za nešto sasvim novo ovaj put.
Zdravlje: Imaćete odličan dan pred sobom.

VODOLIJA
Posao: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo ne morate da se snebivate kada je vaša konkretna odluka u pitanju. Morate da se držite starih metoda ali sa izmijenjenim planom. Sve ono što ste moglli a niste uradili biće vam dostavljeno na tacni.
Ljubav: Ukoliko ste se posvađali sa partnerom slijedi i pomirenje na koje niste računali. Morate da budete u fokusu i dosta skoncentrisani na ono što želite da uradite na polju ljubavi.
Zdravlje: Koljena su vam slaba.

RIBA
Posao: Imali ste dovoljno vremena da razvijete svoje ideje ali kao da niste do kraja uspjeli u tome. Dio mora da se završi trenutno. Ukoliko imate nerazjašnjenu situaciju trenutno je riješite jer vam aspekti daju odličnu energiju danas.
Ljubav: Vaša emotivna strana je dovoljno dobra ovaj put da ne morate da se upuštate u veće rasprave nego što su bile. Pokušajte da izgladite odnose.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima