Dnevni horoskop za 29. juli: Ribi poslovni uspjeh, Vodoliji cvjeta na ljubavnom polju

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Lako se odlučujete za ulazak u vezu, znatiželje radi. Ali ste isto tako spremni da što prije izađete iz neke takve veze, nego što ste ušli.
POSAO: Ukoliko ste nezadovoljni trenutnom situacijom, nestrpljenje i nervoza vas samo usporavaju. Oslobodite se ovakvih osjećanja, vjerujte više u sebe. Imate vi dovoljno snage da se izborite i pokrenete ove divne uticaje koji vas svestrano podržavaju.
ZDRAVLJE: Prva polovina dana bi vam mogla donijeti glavobolje.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Početak dana bi mogao donijeti neosnovanu ljubomoru. Ako uspijete ovakva dešavanja da premostite na razuman način, nadajte se prelijepim dešavanjima u ljubavnim vezama koje traju.
POSAO: Inostranstvo i putovanja biće glavna tema. Pored poslovnih kontakata i službenog puta, tu su i putovanja iz zadovoljstva.
ZDRAVLJE: Dobro zdravlje i lijepo raspoloženje, ugroziće svaki vid pretjerivanja.


BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Nezadovoljstvo porodice izazvano izborom partnera, postepeno popušta. Ne trudite se da dokazujete njegove kvalitete. Dopustite da se sam dokaže i postaće miljenik u vašoj porodici.
POSAO: Sukobi koji su izazvani nečijom kritikom, mogli bi vas dovesti u veći problem. Ako vam se desi ovakva situacija, ne reagujte odmah. Razmislite, ipak je sve dobronamjerno rečeno.
ZDRAVLJE: Samo budite uporni i izdržljivi ako ste odlučili da ostavite alkohol ili cigarete.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Data vam je druga šansa, gdje bi sasvim drugačije gledali bivšeg partnera. Veze sa partnerima iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba, su prava stvar za vas. Ovaj odnos bi mogao prerasti u trajnu vezu sa obiljem emocija.
POSAO: Neko ko vam je već nešto obećao, a nije ispunio, sada bi vas mogao obradovati pozitivnim vijestima. Sami se dobro osjećate i zadovoljni ste sobom. Sve ono čemu se posvetite donijeće vam uspjeh do koga dolazite na lakši način. Vraćaju vam se i neke prilike koje ste propustili.
ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje i stabilno zdravlje. Odmjerenost u slatkišima, vam se preporučuje.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Ljubav se pokreće u trenu, ali isto tako neočekivano dolazi do razdvajanja. Avanturistički ste raspoloženi. Sve ono što je drugačije, neobično, a vama zabavno, privući će vas. Sjajan početak veze u koju ste olako ušli, pri tome doživeli euforiju sreće, neočekivano će se ugasiti.
POSAO: U vama se sve pokrenulo i nemate namjeru da odustajete. Jaka potreba za dokazivanjem, donosi rješavanje bitnih pitanja iz prošlosti.
ZDRAVLJE: Prekontrolišite krvnu sliku.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Dobro se osjećate u vezi i najradije ne biste da mijenjate ništa. Iako želite neko novo partnerstvo, nemate volju za to.
POSAO: Odlično se osjećate danas. Imate višak energije. Ne nervirajte se previše nego pokušajte da se fokusirate na rad.

ZDRAVLJE: Moglo bi doći do blaže povrede.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Možda ste nesigurni po pitanju veze u kojoj ste. Niste sigurni u kom pravcu želite da se veza razvija. Skloni ste flertu, ali sve može da ostane na tome.

POSAO: Novac je taj koji vas stimuliše i pokreće. Saradnja sa mlađim, ali i znatno starijim osobama, napraviće pravi finansijski preokret. Prisutni su manji, a češći prilivi, ali i jedan vrlo značajan za vas.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi, ali i manjoj povredi.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Nezadovoljstvo u tajnim vezama ubrzano raste, kako kod vas, tako i kod vašeg partnera. Gledajte kako da smirite kompletnu situaciju, kako bi spriječili duže razdvajanje, pa čak i definitivni rastanak.
POSAO:  Sve ono što ste pokušavali da pokrenete u prethodna dva mjeseca, sada pokrećete i vrlo brzo realizujete. Bitni ciljevi su potpuno ostvarivi.
ZDRAVLJE: Mogući su svi vidovi alergijskih reakcija. Ukoliko izbjegnete ovakve pojave, odlično ćete se osjećati.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Danas ćete se možda suočiti sa izborom. Veoma ste zbunjeni opcijama koje trenutno imate. Pomalo ste pod stresom.

POSAO: Obnavljanjem odnosa sa osobom koja vam je nekada bila izuzetno bliska i pouzdana, omogućava vam bitna ostvarenja. Tu bi mogli doći do informacije koja bi vas pokrenula ili dobijate neočekivano dobru poslovnu ponudu.
ZDRAVLJE: Prati vas vitalnost i dobro raspoloženje. Ne pretjerujte u hrani ili piću.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV:Budite podrška partneru. Veoma ste napeti, ali nemojte da mislite samo na sebe. Moguć je flert.

POSAO: Sve zavisi od vas samih. Većinu pripadnika ovog sazviježđa, pokreće velika želja za dokazivanjem i uspjehom. I sami osjećate da se mjenjaju odnosi u poslovnom okruženju, a vi ste tu negdje bitni.
ZDRAVLJE: Imate potrebu da se okrenete zdravijem načinu života.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Poslovni kontakt koji je već pokrenuo simpatije, tokom dana učvršćuje vaš odnos i sigurnim stazama vodi u ljubavnu priču. Većina vas će baš danas doći do ostvarenja ljubavnog sna. Sami ste otvoreniji za izlaske i sve druge vidove razonode i zabave.
POSAO: Uz podršku starog prijatelja, saradnika ili vama bliske starije osobe koja je na položaju, uspjeh će biti veći i stabilniji. Osobe koje vam bilo šta olako obećavaju, nisu u mogućnosti da to uspješno sprovedu do kraja. Od ovakve osobe bi mogli očekivati samo privremeno rješenje.
ZDRAVLJE: Mogla bi vas mučiti nesanica.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Nije sve tako strašno kako vam trenutno izgleda. Uskoro, već za koji dan, sve će se promijeniti na bolje. Data vam je druga šansa, koju ne bi trebali da propustite. Tu su i veze koje su prekinute prije par mjeseci. Najljepša ostvarenja možete doživjeti sa Vodenim znacima: Rak, Škorpija i Ribe.
POSAO: U svim poslovnim dešavanjima, gdje ste otvoreniji i iskreni, bićete i uspješniji. Sami imate potrebu da dođete u prvi plan, da učestvujete u bitnim poslovnim dešavanjima.
ZDRAVLJE: Radite na kondiciji. Bolje ćete se osjećati, a sve ono što vas očekuje iznijećete do kraja.

aura.ba

error: Content is protected !!