Dnevni horoskop za 29. decembar 2020: BIKA NE RAZUMIJU, LAV PRAVI SELEKCIJU, JARAC MIJENJA STRATEGIJU

Sazanjte šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 29. decembar 2020. godine:

OVAN
POSAO: Prilično ste samouvjereni i znate da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primjećujete. Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija.
LJUBAV: Emotivna lagodnost koju osjećate kod svog partnera podstiče Vas na sumnjičavost i na preispitivanje zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: U dobroj ste formi.

BIK
POSAO: Imate utisak da okolina ne razumije u potpunosti detalje koje iznosite u vezi poslovnih aktivnosti i da će se to odraziti na zajedničke interese. Rješenje postoji, ali morate da odaberete varijantu koja Vam se manje dopada.
LJUBAV: Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove dogadje posmatrate sa više optimizma.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

BLIZANCI
POSAO: Posjedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da mijenjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako Vam neko ponudi primamljivu mogućnost.
LJUBAV: Dopadaju Vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila »igre«. Umijete da se zaustavite u kritičnom trenutku.
ZDRAVLJE: Više vremena posvetite relaksaciji.

RAK
POSAO: Stalo Vam je da ostvarite sve svoje ciljeve i spremni ste na odredjene ustupke zarad dugoročnijih poslovnih interesa. Važno je da iskombinujete različite mogućnosti kako biste ostvarili najbolje rezultate.
LJUBAV: Emocije Vas navode na neobičan izbor, potrebno Vam je da čujete još nečije mišljenje prije nego što donesete svoju odluku. Osjećate emotivni nemir.
ZDRAVLJE: Napetost.

LAV
POSAO: Znate da napravite dobru selekciju obaveza i saradnika, ali ponekad splet okolnosti na poslovnom polju ne zavi od Vaše volje ili uticaja. Važno je da se uspješno prilagodjavate na nove situacije u skladu sa svojim interesima.
LJUBAV: Spremni ste za odredjeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove.
ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA
POSAO: Poučeni dobrim iskustvom prilagodjavate svoju stategiju poslovnog ponašanja i jasno definišete nove ciljeve. Sve je moguće ostvariti kada se napravi dobar organizacioni plan u dogovoru sa pouzdanim saradnicima.
LJUBAV: Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Umijete da usrećite one koje volite.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

VAGA
POSAO: Imate dobru procjenu poslovnih mogućnosti što Vam olakšava kompletno planiranje i da sprovedete uspješnu akciju. Važno je da pravilno koordinirate različite saradnike u skladu sa njihovim sposobnostima i zajedničkim interesima.
LJUBAV: Ne uspijevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osjećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Pravilna poslovna organizacija može da Vas poštedi od dodatnih obaveza i neprijatnosti. Ono što Vam izgleda jednostavno nije uvijek i najbolje rješenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije.
LJUBAV: Sve bi bilo bolje kada biste osjetili nečiju emotivnu naklonost. U svom tipičnom maniru prije biste se povukli u stranu, nego da zatražite ono što Vam pripada.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

STRIJELAC
POSAO: Lakše Vam je da rješavate neke iznenadne poslovne situacije ili nove probleme, nego da se bavite ustaljenim protokolom. Ne treba da zanemarite nečije stručno mišljenje kada je riječ o osjetljivim poslovnim temama.
LJUBAV; Nerazumijevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće Vas novi dogadjaji koje niste očekivali. Uvijek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost.
ZDRAVLJE: Potreban Vam je odmor.

JARAC
POSAO: Splet novih okolnosti na poslovnom polju mijenja Vašu orijentaciju i prvobitnu procjenu. Učinite ono što je nizbježno u dogovoru sa bliskim saradnicima. Ne treba da forsirate individualni stil u rizičnim situacijama.
LJUBAV: Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno vidjenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve Vaše potrebe i očekivanja.
ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA
POSAO: U susretu sa saradnicima ponekad treba da postavite ultimativna pravila kako bi okolina ozbiljnije shvatila Vaše poslovne namjere. Upornost donosi pozitivan efekat u situacijama kada postoje podijeljena mišljenja.
LJUBAV: Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primjećuje Vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

RIBE
POSAO: Sučeljavanje ponekad donosi više koristi nego što se to moglo pretpostaviti u uvodnoj fazi. Važno je da balansirate izmedju različitih opcija koje predlažu Vaši saradnici.
LJUBAV: U odnosu sa partnerom znate da dočarate neku »drugačiju stvarnost« ili situaciju koja više odgovara Vašim potrebama.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.