Dnevni horoskop za 29. avgust 2020: OVAN U FAZI PROMJENA, VAGA USAMLJENA, RIBE NIKAKO DA NAĐU ZAJEDNIČKI JEZIK

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 29. avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Niste morali mnogo toga da rješavate u periodu iza sebe koliko ćete morati neke detalje da sredite na svom poslovnom planu u narednom periodu.
LJUBAV: Ukapirali ste da se pojedini detalji vašeg emotivnog života ne odvijaju onako kako biste vi to željeli. Bićete skloni velikoj promjeni.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

BIK
POSAO: Pokazujete veću zainteresovanost za nešto više pažnje na svom finansijskom segmentu, jer smatrate da vrijedite mnogo više. Pokazaćete i veću poslovnu prisutnost.
LJUBAV: Volite jednu Škorpiju i ovaj put možete da očekujete nešto posebno u tom smislu. Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

BLIZANCI
POSAO: Polje inostranstva vam se solidno otvara ovaj put i vi nemate namjeru da se povinujete trenutnim aspektima sve dok ne budete sigurni u ishod svojih poslovnih mogućnosti.
LJUBAV: Niste očajni i želite da pomognete svom partneru jer uviđate mnogo lošije aspekte na trenutak koji vam se otvara pred očima. Neko će to znati da cijeni u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Nemate veći zdravstveni problem, danas.

RAK
POSAO: Ušli ste u jako dobar poslovni aranžman i želite mnogo više pa se očekuju i odlični poslovni rezultati.
LJUBAV: Uviđate da ste nekome odlična solucija za laku zabavu. Sami ćete odlučiti da li je to vaš cilj na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Psiha vam je u redu.

LAV
POSAO: Očekujete veću novčanu ponudu nego inače. Morate da budete strpljivi kada je isplata u pitanju. Neko vam može napraviti mali problem, ovaj put.
LJUBAV: Očekivanja od jedne Djevice mogu da vam se otvore nova vrata. Osjećate da se nešto posebno može desiti u periodu pred nama.
ZDRAVLJE: Tenzije koje ste imali su prolaznog karaktera.

DJEVICA
POSAO: Pokazujete veliku zainteresovanost za nešto više na svom poslovnom planu. Ne otežavajte trenutnu situaciju u kojoj se ne snalazite, jer se prepreke neće same od sebe otkloniti.
LJUBAV: Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.
ZDRAVLJE: Pazite na izbor hrane.

VAGA
POSAO: Poštujete pravila na svom radnom mjestu mada neke sitnice uporno propuštate. Budite zahvalni na onome šta možete trenutno da postignete.
LJUBAV: Nije loša ideja da se sretnete sa jednim Lavom, koji vam imponuje neko vrijeme. U suštini ste usamljeni i treba vam veća promjena na polju emocija.
ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.

ŠKORPIJA
POSAO: Pokušavate da steknete veće povjerenje kod klijenata i u tome uspijevate jer umijete sa ljudima. Pokušajte da napravite bolji poslovni plan jer imate veliku podršku planeta za nešto više.
LJUBAV: Uvideli ste odavno da se nešto veliko može očekivati pa se u tome jako dobro snalazite i nemate namjeru da se postavite otvoreno i odete. Odajete utisak osobe na koju može da se osloni.
ZDRAVLJE: Pojačano lučenje hormona.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko ste student možete imati problem sa ispitima. Budite strpljivi, pa se neće desiti nešto protiv vaše volje.
LJUBAV: Pokazujete veliku bolećivost prema osobi u vašem okruženju. Ne morate da se otvoreno postavite sve dok ne uvidite gdje vas vode osjećanja.
ZDRAVLJE: Poboljšavate imunitet.

JARAC
POSAO: Polje karijere je jako loše postavljeno pa se savjetuje da povremeno spustite loptu i počnete malo bolje da gledate na detalje, koji vam se ne dopadaju.
LJUBAV: Imate više sreće na polju ljubavi, pa samim tim usmjerite upravo na ovaj segment energiju. Osoba pored vas zavrjeđuje veću pažnju.
ZDRAVLJE: Osjećate da ste puni energije.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste trenutno nezaposleni, ne očajavajte, jer se neke konkretne stvari mogu desiti upravo danas.
LJUBAV: Poboljšavajte svoj emotivni segment, jer ćete biti dosta otvoreniji i opušteniji u komunikaciji sa ljudima.
ZDRAVLJE: Stres koji ste imali će se smanjiti.

RIBE
POSAO: Pojačana tenzija na polju posla je kod vas prolazna kategorija. Bavite se pozitivnim stvarima i ne pokušavajte da se snebijevate oko bitnih odluka, djelujte brzo.
LJUBAV: Pojačana tenzija između vas i partnera je nešto što ne možete izbjeći iz prostog razloga jer se osjeća velika razlika u stavovima, koje protežirate.
ZDRAVLJE: Pojačana psiha u večernjim satima.