Dnevni horoskop za 29. april: Škorpijama i Vagama hitno potreban odmor!

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Neočekivano dolazite do susreta sa osobom koja će pokazati da joj je veoma stalo do vas. Uživaćete u zajedništvu i romantičnim trenucima.
POSAO: Dobićete primamljivu poslovnu ponudu koja će u vama probuditi želju za ozbiljnim promjenama. Za sada ste još u fazi premišljanja i pregovora. Drugi primjećuju vaše kvalitete i to vas podstiče da sa više entuzijazma obavljate svakodnevne zadatke.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su najvjerovatnije uzrokovani vašim lošim navikama.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Nova veza je na pomolu. Riječ je o osobi kao stvorenoj za vas. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.
POSAO: Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili sa onima koji su vam obećali neku vrstu pomoći. Ako ste sigurni u svoje sposobnosti, ne oklijevajte. Dobićete priliku da se maksimalno istaknete na poslu i poboljšate status.
ZDRAVLJE: Osjećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali. Više se odmarajte.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Osoba u znaku Škorpije vas je potpuno očarala. Olako prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore. Ako ste sami, razmislite koliko su tome doprinijeli vaši previsoki kriterijumi.
POSAO: Pažljivo preispitajte sve dobre i loše strane nove poslovne ponude koja bi mogla iz korijena da vam promeni život. Ne žurite sa donošenjem konačne odluke.
ZDRAVLJE: U stanju ste da pomjerate planine.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Ljubomorne scene predstavljaju sastavni dio ljubavne igre. Ako vam se dopada jedna Djevica ili neki Jarac, učinite prvi korak. Ukoliko ste u vezi dužoj od tri godine, nema razloga za brigu.
POSAO: Potrudite se da sa saradnicima izgradite dobre odnose kako bi kasnije mogli da se oslonite na njih u kritičnim situacijama. Budite otvoreniji, nema razloga za pretjeranu opreznost. Suviše ste sumnjičavi, iako i sami znate da takvo ponašanje nikuda ne vodi. Budite štedljiviji.
ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Partner očekuje podršku i poštovanje. Ako ste sami, bićete na meti obožavalaca. Vrijeme je da se odlučite kom carstvu ćete se prikloniti. Uživajte u igri.
POSAO:  Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Čitav period je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem.
ZDRAVLJE: Više šetajte.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Očekuju vas nezaboravni trenuci sa osobom u znaku Strijelca. Obuzdajte euforiju. Ako je partner rođen u nekom zemljanom znaku, već duže vrijeme ne uspijevate da uspostavite dobru komunikaciju. Polako gubite strpljenje.
POSAO:  Nije pogodno vrijeme za donošenje važnih odluka kao ni za radikalne promjene. Budite strpljivi.
ZDRAVLJE: Ako ste pušač, razmislite o odvikavanju od nikotina.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Izgradili ste čvrstu i stabilnu vezu i sada uživate u zajedništvu. Niko vas ne može razdvojiti. Ako ste sami, moguća je nova veza sa vatrenim Ovnom. Prihvatite izazov.
POSAO: Ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu, naročito sa Lavom, Jarcem ili Škorpijom, napravite prvi korak i ponudite im saradnju. Srećne okolnosti vam idu na ruku.
ZDRAVLJE: Odmarajte se što više.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Ponekad djelujete veoma uporno i stalo vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namjere, čak i po cijenu da vas neko povremeno osporava. Ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu.
POSAO: Kako vam se nerijetko događa da vas krivo shvataju, trebate posvetiti veliku pažnju svim aspektima svoje komunikacije s kolegama i partnerima, jer postoji velika mogućnost da se problemi pojave niotkuda, inspirisani nekom pogrešno protumačenom gestom ili rečenicom.
ZDRAVLJE: Odmor, i samo odmor!

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Privlače vas partneri koji su, u suštini, dovoljno ostvareni. Nemate namjeru da se bavite onim sitnim stvarima koje vas deprimiraju, kao što su svakodnevna rutina.
POSAO: Niste baš raspoloženi za rad. Već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Vrijeme je da se probudite, zasučete rukave i punom parom krenete u nove radne pobjede. Ako vam to ne odgovara, bilo bi najbolje da sada iskoristite odmor.
ZDRAVLJE: Povremeno se izolujte. Treba vam mir.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Na polju emocija se uviđa mala netrpeljivost, kada je partner u pitanju i njegove ideje. Bićete u nekoj vrsti konflikta za koji ste znali da će da dođe na red. Ali, sve će to brzo proći.
POSAO: Potrebno je da postavite stvari na svoje mjesto. Imate odličnu bazu od koje ćete da krenete. Dobar temelj vam pruža više nego što ste očekivali. Ne odustajete od ideje kojom se vodite pa se očekuje i da ćete uspjeti u svojoj namjeri. Novca će naravno biti, ali za neko vrijeme.
ZDRAVLJE: Sve bolje i bolje.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Na nov način pristupate ljubavi. Stalo vam je da uspostavite harmonične odnose sa bližnjima. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih. Ovo je sjajan period za sve Vodolije.
POSAO: Nervira vas nemar i aljkavost saradnika. Sve vam smeta posljednih dana. Najbolje bi bilo da pronađete neki posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir. Pošto ste svjesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirajte se.
ZDRAVLJE: Provjerite hormone štitne žlijezde.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Potrudite se da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primijetili koliko ste se u posljednje vrijeme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće nevolje.
POSAO: Inertni ste, skloni da više pričate nego radite. Niste zadovoljni poslom koji trenutno obavljate. Maštate o nečem primamljivijem. Potrudite se da nađete ono što vam odgovara.
ZDRAVLJE: Strahove prikrivate osmijehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Koga zapravo varate, ako ne sami sebe?

(aura.ba)

error: Content is protected !!