Dnevni horoskop za 28. oktobar 2021: RAK STRPLJIVO ČEKA, ŠKORPIJA POVLAČI MUDAR POTEZ, RIBE PRIHVATAJU NAGODBU

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, 28. oktobar 2021. godine

OVAN
POSAO: Umjesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim neistomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.
LJUBAV: Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i zna često da negoduje. Jedan iskren razgovor bi vam puno pomogao.
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste.

BIK
POSAO: Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji.
LJUBAV: Nema potrebe da potiskujete svoja osjećanja ili namjere pred bliskom osobom. Baš zato što ste bliski, ništa ne smije da se potiskuje.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cijenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savjet.
LJUBAV: Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Ako ste sami danas bi mogao da bude zanimljiv dan za vas.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

RAK
POSAO: Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih događaja i strpljivo čekate na bolje uslove. Budite strpljivi, doći će vaših 5 minuta.
LJUBAV: Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Sačuvajte ono što imate. Volite i budite voljeni.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

LAV
POSAO: Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primjećujete da to donosi i određene posljedice na završne rezultate. Tvrdoglavost i posao, to nikako ne ide zajedno.
LJUBAV: Važno je da učinite ono što zaista osjećate i što ce vam donijeti izvjesno olakšanje. Samci danas treba da se okrenu sebi, da ne misle na ljubav.
ZDRAVLJE: Kontrolišite krvnu sliku.

DJEVICA
POSAO: Izbjegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili pretjeranu razmetljivost pred svojim saradnicima. To vam neće donijeti ništa dobro.
LJUBAV: Preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Partner ne primjećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Opustite se.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posjedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte vaše ličnosti.
LJUBAV: Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namjere. Sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

ŠKORPIJA
POSAO: Dovoljno ste umješni da prevaziđete neke iznenadne komplikacije, samo je važno da povučete dobar potez. Povucite ga.
LJUBAV: Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, partner djeluje mrzovoljno dok sluša vaše primjedbe. Pustite ga malo na miru.
ZDRAVLJE; Kontrolišite pritisak.

STRIJELAC
POSAO: Pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspjeh. Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji.
LJUBAV: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

JARAC
POSAO: Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu. Umijete da se zateknete na pravom mestu, tako će biti i danas.
LJUBAV: Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako niste u vezi, sada vam sleduje jedan ljepši period.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

VODOLIJA
POSAO: Nemojte očekivati veliku podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno završite posao koji ste započeli, oslonite se samo na sebe, ne na druge.
LJUBAV: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Ne dozvolite da išta utiče na vas, pa čak i stvari za koje znate da su tačne.
ZDRAVLJE; Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi. Nema potrebe da podcjenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje vas zbližavaju.
ZDRAVLJE: Prolazna napetost.