Dnevni horoskop za 28. oktobar 2020: OVAN UMORAN, VAGA SE NADMUDRUJE, VODOLIJA U NEZAHVALNOJ POZIIJI

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za srijedu, 28. oktobar 2020. godine:

OVAN
POSAO: Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osjetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

BIK
POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posjedujete i druge osobine.
LJUBAV: Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE: Prekontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI
POSAO: Djelujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
LJUBAV: Važno je da učinite ono što osjećate jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RAK
POSAO: Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu
LJUBAV: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako ste u vezi, opustite se, shvatite da imate dobrog partnera kraj sebe.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

LAV
POSAO: Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtjevima.
LJUBAV: Postajete sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba djeluje zadovoljno bez dobrog povoda.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

DJEVICA
POSAO: Neko pokušava da vas navede na svoje rješenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vješto izbjegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV: Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.
ZDRAVLJE: Nesanica.

VAGA
POSAO: Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umjesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
LJUBAV: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamjerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

ŠKORPIJA
POSAO: Umijete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Budite malo opušteniji, ne dajte nervozi da vas pobijedi.
LJUBAV: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Trgnite se, budite malo pozitivniji, to će pre svega vama pomoći…
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

STRIJELAC
POSAO: Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Djelujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i umije da vas oraspoloži. Blago vama sa takvim partnerom!
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

JARAC
POSAO: Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Izbjegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Svako od nas ih čini, zar ne?
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA
POSAO: Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rješenja, ali neko od saradnika djeluje efikasnije. Ne brinite se, biće i boljih perioda.
LJUBAV: Partner ima različite primjedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite savjet, kritiku, pomoći će vam!
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

RIBE
POSAO: Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte riječi koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbjegavajte impulsivne reakcije.
LJUBAV: Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procjenjujete subjektivno.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.