Dnevni horoskop za 28. novembar 2020: RAK U DILEMI, ŠKORPIJU POGAĐA NEPRAVDA, VODOLIJA PRETJERUJE

Evo šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 28. novembar 2020. godine:

Ovan
POSAO: Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrijebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namjere.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji djeluju neubjedljivo. Iskrenost je ključ za vrata dobre veze!
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

Bik
POSAO: Djelujete samouvjereno i imate dobar predosjećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da slijedite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo.
LJUBAV: Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE: Odlično.

Blizanci
POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje kriterijume i zahtjeve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspješnim rezultatima.
LJUBAV: Skloni ste pretjerivanju u ponašanju. Preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumijevanje i emotivna podrška.
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste.

Rak
POSAO: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: Osjećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju.
LJUBAV: Djelujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosjećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro.

Djevica
POSAO: Djelujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
LJUBAV: Važno je da učinite ono što osjećate i to će vam donijeti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Vaga
POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posjedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.
LJUBAV: Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Škorpija
POSAO: Pogađa vas nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umiješni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.
LJUBAV: Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Strijelac
POSAO: Raspolažete sa ubjedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Nemojte očekivati pretjeranu podršku u svojoj okolini.
LJUBAV: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

Jarac
POSAO: Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima. Ipak, nema razloga da vas neko optužuje za neuspjeh u poslovnim pregovorima.
LJUBAV: Čini vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u vašem emotivnom dometu.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

Vodolija
POSAO: Pretjerujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Očekuju vas negativni komentari ili primjedbe zbog određenih postupaka.
LJUBAV: Nesporazumi koji vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Opustite se.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

Ribe
POSAO: Mnoge okolnosti će početi da se mijenjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike za pozitivnu promjenu i napredak.
LJUBAV: Ponekad postavljate velike zahtjeve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osjećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.