Dnevni horoskop za 28. maj

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Vaše kritike mogle bi naljutiti i povrijediti partnera, tim prije što su bez osnova. Zapravo, vaše neraspoloženje ćete prikrivati optužbama prema voljenoj osobi. Oni koji su na početku ljubavne veze bit će prilično nepredvidivi i netaktični.
POSAO:  Konačno će vas saradnici početi podržavati i odavati priznanja vašim idejama. Ipak, izbjegavajte samohvalu i neumjesne izjave. Neka vas i dalje krasi skromnost.
ZDRAVLJE: napetost i unutrašnji nemir.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Nećete imati strpljenja da saslušate savjete i primite partnerovu pomoć. Osjećaji su vam zbrkani i to isključivo zbog vašeg raspoloženja.
POSAO: Očekujte pritiske šefova i pritiske saradnika. Ipak, nemojte se predavati.  ZDRAVLJE: Nervoza i stres su vam najveći neprijatelji.


OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: I dalje će vas mučiti brige i razmišljanja o vašem partneru, jer nikako da uspijete dobiti ono što želite. Pri tome uopće niste svjesni da ste nepravedni prema voljenoj osobi.
POSAO: Nemojte se naslađivati i zavaravati trenutnim uspjesima na poslu. Mali neoprez mogao bi vas krajem skupo koštati.
ZDRAVLJE: Posvetite se zdravom načinu ishrane i rekreaciji.


BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Sa više optimizma i tolerantnosti ćete razmišljati o partneru. Svi nesporazumi su iza vas. Novo poznanstvo može se pretvoriti u ljubavnu avanturu.
POSAO: Ništa ne dobijate time ako znate za svako ogovaranje saradnika ili ako se raspitujete za njihove privatne probleme.
ZDRAVLJE: Zbog nesanice počnite uzimati čajeve i preparate na biljnoj bazi.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Pred vama je dan nježnosti i topline sa voljenom osobom, u kojem ćete uživati prisjećajući se starih i nezaboravnih uspomena. Neka ćete stara mjesta zajedno posjetiti i uživati na njima kao i ranije. Osim strasti i ljubavi vezivat će vas i odlično razumijevanje.
POSAO: U poslu ćete i dalje biti “u oblacima”, jer ćete imati nekoliko zanimljivih ponuda. Čak i oni koji traže posao bit će u prilici da biraju. Ipak, budite oprezni, jer bi vam se vaša lakomislenost mogla obiti o glavu. Bilo bi bolje da razmišljate o promjeni u postojećem radnom okruženju.
ZDRAVLJE: Pokušajte zadržati unutrašnji mir.


RAK (22. – 6. – 22.7.)

LJUBAV: Iako će vaše raspoloženje biti promjenljivo i nepredvidivo, u ovom danu ćete biti centar svijeta u očima i srcu vašeg partnera. Koliko god bili nervozni, neraspoloženi, vedri ili šutljivi, on će za sve nalaziti opravdanje i nastojati da vam udovolji. Bespotrebno se opterećujete analizama o vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Nezaposleni će tražiti poslovni angažman, a zaposleni o napredovanju u poslu. Ipak, očekuje vas dosta poteškoća.
ZDRAVLJE: Hronične bolesti bi se mogle probuditi. Pripazite na organe za disanje.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Pred vama je veoma buran ljubavni život, praćen nepredviđenim situacijama i prijatnim iznenađenjima. Ipak, ne srljajte, jer ne znate dovoljno o osobi koja će vas oboriti s nogu nakon prvog susreta.
POSAO: Pred vama je sjajan poslovni dan, sva vrata će vam biti otvorena. Konačno ćete se osloboditi problema i starih obaveza. Vaše organizacijske sposobnosti će doći do punog izražaja. Umjesto autoriteta i zapovjednog tona, sada ćete većinu poslovnih obaveza i kontakata ostvarivati uz pomoć šarma. ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV:  Savjetujemo da ne komplicirate odnose i ne testirate ljubav i povjerenje partnera.
POSAO: Moguće su manje kritike na račun vašeg posla i angažmana, ali one neće smanjiti vašu energiju i odlučnost. Kod svojih pretpostavljenih borit ćete se za više samostalnosti i veću autonomiju.
ZDRAVLJE: Energiju usmjerite na pozitivne stvari.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Prihvatite insistiranje partnera da otvoreno razgovarate o onome što ste saznali i što vas muči.
POSAO: Vučete dosta neriješenih poslovnih obaveza i zato prionite na posao.
ZDRAVLJE: Njegujte optimizam i pozitivne misli.


ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: U ovom danu ćete imati malo vremena za partnera, ali to njemu kao da neće smetati. Bit će dovoljno da mu povremeno posvetite bar nekoliko trenutaka pažnje. Partner razumije vaše poslovne probleme i bit će mu dovoljna i vaša nježna riječ ili blagi osmijeh.
POSAO: Poslovna svakodnevnica bit će ispunjena velikim radnim poletom i vašim dobrim raspoloženjem. Savjet prijatelja ili bliskog saradnika nemojte zanemariti.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svome zdravlju. Opasnost sa problemima mjehura ili pluća.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Zbog ponosa ili tvrdoglavosti nećete htjeti priznati svoje greške, a to će vas samo udaljavati od voljene osobe. Nemojte gubiti strpljenje, čuvajte se naglih odluka.
POSAO: Radit ćete neumorno i danonoćno, a to bi moglo biti uzrok nekih grešaka i propusta u poslu. Mogući su i problemi sa saradnicima. Vaše nestrpljenje ili pretjeran utjecaj na radnu okolinu nije najbolji način da ubrzate rad. Neka vaši saradnici sami riješe pojedine probleme, jer ćete tako imati najmanje nesporazuma.
ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u mišićima.


JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo koje bi moglo prerasti u skladnu ljubavnu vezu. Međutim, vi nećete biti zadovoljni. Moguć je i utjecaj prijatelja na ovo poznanstvo i ljubav. Zato dobro razmislite da li je bitnije vaše zadovoljstvo ili mišljenje drugih. O osobi koja vas privlači neka sve kaže vaše srce, nikako vaši prijatelji ili rodbina.
POSAO: Pred vama je povoljan i dinamičan poslovni dan. I sami ćete biti iznenađeni radnim elanom i uspjesima. Sada ste na početku većih promjena koje mogu imati dugoročan utjecaj na vašu karijeru. Pronađite vremena i motivacije za učenje i usavršavanje jer će vam to otvoriti mogućnosti za napredovanje u poslu. ZDRAVLJE: Vježbajte strpljenje i upornost.

aura.ba

 

error: Content is protected !!