Dnevni horoskop za 28. juni 2021: BIK UBIRE PLODOVA SVOGA RADA, LAV DONOSI VAŽNU ODLUKU, JARAC PREOSJETLJIV

Evo šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, 28. juni 2021. godine:

OVAN
POSAO: Imate šansu da svoje ideje sprovedete u djelo. Imaćete podršku osobe u znaku Jarca koja je veoma cijenjena. Danas ćete biti umorni, ne radite previše.
LJUBAV: Ljubavni život krenuo je uzlaznom linijom. Veza koju ste započeli sasvim sigurno može da preraste u nešto značajnije. Puno sreće.
ZDRAVLJE: Počnite sa nekim aktivnostima.

BIK
POSAO: U proteklom periodu ste vrijedno radili, a sada samo ubirate plodove. Možete otići na zasluženi odmor. Danas ne radite ništa!
LJUBAV: Naglašena strastvenost vuče vas ponovo u neku avanturu. Oni koji su u vezi nisu zainteresovani za velike promjene.
ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

BLIZANCI
POSAO: Niste zadovoljni poslovnom situacijom i krivite druge za svoj neuspjeh. Pokušajte da budete objektivni i razmislite šta vam je raditi u narednom periodu.
LJUBAV: Djelujete odsutno i voljena osoba pokazuje zabrinutost. Nemojte dozvoliti da bilo šta utiče na vaš ljubavni život.
ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
POSAO: Sve vam polazi za rukom, a imaćete sjajnu komunikaciju i sa nadređenima. Zadovoljni ste i što se finansijske situacije.
LJUBAV: Ukoliko imate neke namjere o tome da unapredite emotivnu vezu, važno je da partnera obavijestite o tome. Slobodni rakovi će imati zanimljiv vikend.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

LAV
POSAO: Pred vama je sjajna prilika koja će vam kroz izazove donijeti veliki uspjeh. Važno je da budete potpuno opušteni.
LJUBAV: Nemojte odugovlačiti sa donošenjem važne odluke jer voljena osoba može izgubiti strpljenje. Sve što vam je na umu mora biti i na drugu!
ZDRAVLJE: Šetnja će vam prijati.

DJEVICA
POSAO: Vaša inteligencija će doći do izražaja. Na vrijeme ćete izbjeći eventualne probleme ili poteškoće. Danas nije dan za akciju, odmorite se.
LJUBAV: Uspijećete da se izborite za dominantniju poziciju u emotivnoj vezi i bićete zadovoljni daljim tokom odnosa. Samci neka što više idu napolje za vikend, moguć zanimljiv susret.
ZDRAVLJE: Osjećate se odlično.

VAGA
POSAO: Niste dobro organizovani, a ideje koje imate nikako ne možete da sprovedete u djelo. Potražite pomoć bliskog saradnika.
LJUBAV: Na veoma lak način možete da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vam se već neko vrijeme dopada. Ne propustite priliku za razgovor.
ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

ŠKORPIJA
POSAO: Ako razmišljate o promjeni posla, mogli biste u narednom periodu da dobijete ponudu oko koje se nikako ne treba dvoumiti.
LJUBAV: Partner je izuzetno tolerantan prema vama i trudite se da to ne zlopotrebite. Imate sreće više nego obično. Usamljene Škorpije neka se što više druže tokom vikenda.
ZDRAVLJE: Izbalansirajte ishranu.

STRIJELAC
POSAO: Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promjenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje.
LJUBAV: Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare. Zaljubljeni StrIJelci uživaju sa svojim partnerima.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

JARAC
POSAO: Pred vama je posao koji obećava. Možete se snaći u bilo kakvoj situaciji, a sve obaveze završavate sa nevjerovatnom lakoćom.
LJUBAV: Preosjetljivi ste i nemate realnu sliku o voljenoj osobi. Bilo bi dobro da se preispitate, jer u vama je problem, a taj problem se lako može rješiti.
ZDRAVLJE: Osjećate se umorno.

VODOLIJA
POSAO: Vaša okolina primjećuje da ste previše okupirani i ne stižete ništa da završite. Imaćete njihovu podršku. Danas se malo više posvetite prijateljima iz radnog okruženja.
LJUBAV: Partnera zapostavljate zbog brojnih poslovnih obaveza, a zamjerali ste mu na mnogo manjim greškama. Odmorite i provedite se sa partnerom!
ZDRAVLJE: Ne ignorišite tegobe koje imate, već posjetite ljekara.

RIBE
POSAO: Puni ste pozitivne energije i niste svjesni da je to dobar preduslov za dobru zaradu. Bićete prezadovoljni rezultatima.
LJUBAV: Osoba koju do sada niste primjećivali može vam se uvući pod kožu. Niste ni primjetili da ste sve češće u njenoj blizini.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte hladne napitke.