DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUN 2020: BIKU PRIJETI KONKURENCIJA, LAVU STIŽE POMOĆ, JARAC U STAROJ ŠEMI

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 28. juni 2020. godine:

OVAN
POSAO: Možda je došlo vrijeme da započnete nešto sasvim novo po aspektima planeta, koji vašu odluku podržavaju. Moraćete da budete dovoljno skoncentrisani na ono što vam se pruža kao dobra šansa.
LJUBAV: Ukoliko ste dovoljno prisutni kada su partnerski odnosi u pitanju, problema neće biti. Veza sa nekim od predstavnika zemljanog znaka je pomalo slabijeg intenziteta.
ZDRAVLJE: Bez problema.

BIK
POSAO: Moraćete da se povinujete trenutnoj situaciji. Nije sve tako loše ali ćete morati male korekcije u svom radu što pre da primijenite. Konkurencija je znatno napredovala i vi ćete morati pomalo da ih slijedite.
LJUBAV: Niste sami i to vam je najveća satisfakcija. Oni koji su u dugogodišnjoj vezi ne moraju da se osećaju loše, zbog partnerovih riječi koje zna da izgovori.
ZDRAVLJE: Opuštajte se uz odabranu muziku.

BLIZANCI
POSAO: Poslovna strana nije toliko loša, ali i sami ste se pripremali na jedan period zatišja koji je pomalo iritantan, kada ste vi u pitanju. Ne dozvolite da se osjećate loše zbog toga.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni ne dozvolite sebi da vas emocije povuku u pravcu loših odluka i ne baš razboritog plana. Neko vam odvlači fokus.
ZDRAVLJE: Nervoza.

RAK
POSAO: Polje privatnog biznisa je pomalo loše postavljeno i ne želite sebi da priznate poraze, koji vas sustižu. Neko je u jakoj konkurenciji, kada ste vi u pitanju i oblast kojom se bavite.
LJUBAV: Ne uspijevate da nađete dovoljno vremena da se više družite. Neko bi mogao zbog toga da vam prebacuje. Morate da budete odličan kalkulant u ovakvim stvarima.
ZDRAVLJE: Bavite se fitnesom.

LAV
POSAO: Pokušajte da se fokusirate na konkretan problem ovj put. Niste sami u situaciji u kojoj ste se našli. Pomoć od jedne Djevice vam može donijeti veći novčani priliv.
LJUBAV: Na emotivnu stranu ste se manje fokusirali. Ne morate da budete dovoljno blizu osobe na koju mislite koliko se od vas traži malo bolji pristup.
ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

DJEVICA
POSAO: Oslobodite se straha od neuspjeha. Planete su danas na vašoj strani, pa nema razloga za veću brigu. Pokažite veću dozu samopouzdanja..
LJUBAV: Ukoliko ste namjeravali da se provedete u večernjim satima, ne zaboravite da je ovo jedan stepenik više kada su vaše želje u pitanju. Imaćete dovoljno dobar razlog da se opustite u prijatnom društvu.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

VAGA
POSAO: Na nove ideje ste zaboravili, ali ih zasigurno imate na papiru i poneke spremne za realizaciju u neko dogledno vrijeme. Slijedi vam veći uspjeh u narednom periodu.
LJUBAV: Ne očajavajte ukoliko vam komunikacija nije jača strana kada su partnerski odnosi u pitanju. Morate da se povučete iz igre koja vam ne donosi nešto posebno ovaj put.
ZDRAVLJE: Radite na imunitetu.

ŠKORPIJA
POSAO: Kada je vaš posao u pitanju možete da napravite dobru reklamu za sebe ukoliko se bavite privatnim biznisom. Pokušavate da se bolje plasirate pa vam to može uspjeti iz prve ukoliko budete dovoljno požrtvovani.
LJUBAV: Ne dopuštajte da vas neko dezavuiše kada su u pitanju emotivni odnosi. Partner je pomalo loše raspoložen i ne želi dužu konverzaciju. Za sve postoji razlog.
ZDRAVLJE: Preferirate plivanje.

STRIJELAC
POSAO: Priželjkujete mnogo bolje radno mjesto i na vama je da odlučite kako da ga pronađete. Imate odlične ideje i naravno zvijezdu vodilju koja vas podržava na tom putu.
LJUBAV: Moraćete malo više da povedete računa o svom emotivnom statusu. Skloni ste većim promjenama nego obično.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC
POSAO: Pokušaćete da dođete do većeg novčanog priliva i da se suzdržite od trenutne kupovine. Bićete dovoljno štedljivi da ćete moći kasnije da ispunite svoje želje.
LJUBAV: Moguća romansa sa osobom koju već poznajete. To može biti jedan prijatelj. Niste imuni na nečije udvaranje pa ćete se u tom skladu i ponašati.
ZDRAVLJE: Problem sa krvnim pritiskom.

VODOLIJA
POSAO: Volite svoj posao i u tome uživate. Ukoliko ste u poslu, koji zahtijeva veću angažovanost to vam neće teško pasti, jer ste u suštini mnogo odgovornija osoba nego što izgledate.
LJUBAV: Pokušaćete da doprete do osobe na koju često mislite ali ne pokazujete u suštini veću dozu zainteresovanosti. Na nekom nivou ćete morati da presiječete neke stvari.
ZDRAVLJE: Pazite se stresa.

RIBE
POSAO: Imate stav da treba da se odmorite prije nego što krenete u novi ciklus rada. Bićete dovoljno brzi u promjenama, koje vam se postavljaju imperativno i ne možete da se oduprete utisku, koji trenutno imate.
Ljubav: Emocije su vam na nivou prosjeka. Pokušajte da sagledate situaciju malo drugačije nego inače, kako vi to radite. Imaćete dosta dobar stav, kada su emocije u pitanju.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.