Dnevni horoskop za 28. juli 2020: BIK BRZOPLET, ŠKORPIJA SE OPSJEĆA SUVIŠNOM, STRIJELCU PONUDA ZA PARTNERSTVO…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za utortak, 28. juli 2020. godine:

OVAN
POSAO: Pojavljuje vam se odlična ideja za dalji poslovni tok. Ne želite mnogo toga da izgubite niti da zaostajete u trenutnim aktivnostima.
LJUBAV: Pojačan entuzijazam od strane partnera vas ne koči u daljem radu i ne želite da se odvajate od voljene osobe samo zbog nedovršenog posla.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

BIK
POSAO: Imate dovoljno razloga da se ozbiljno postavite u poslu kojim se bavite. Kotiranje na višoj ljestvici je vaš zadatak u narednom periodu.
LJUBAV: Poželjet ćete mnogo toga da postignete u emotivnom smislu ali smatrate da ste dosta brzopleti u svojim odlukama. Ne želite da izgubite voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije.

BLIZANCI
POSAO: Pojava nove ideje se ne kosi sa starom pa je moguće da ćete biti skloni pojačanoj poslovno aktivnosti u toku dana.
LJUBAV: Ukoliko ste se odavno već odvažili da emotivni status nije bitan, možete biti na lošem putu u realizaciji svojih namjera, jer partner vas voli, ali nailazi na otpor kod vas.
ZDRAVLJE: Pojačana kiselina u želucu.

RAK
POSAO: Niste u lošem rspoloženju i imate stav osobe koja želi mnogo toga sebi da priušti. Niste razmaženi i počet ćete da se dodatno angažujete na poslovnom segmentu.
LJUBAV: Pojačana tenzija između vas i partnera se odavno uočila. Samo je pitanje vremena da se desi i raskid, konkretno.
ZDRAVLJE: Sanjate košmare.

LAV
POSAO: Poslovna šansa koju imate je nešto na šta ste odavno već čekali. Na neke detalje ste malo lošije odreagovali ali uspjećete mnogo toga da riješite.
LJUBAV: Voljeli ste jednu osobu ali bezuspešno. Ne očajavajte jer jedna Djevica je odavno u priči sa vama, mada vi to možete često da negirate.
ZDRAVLJE: Osjećate da morate više da vežbate.

DJEVICA
POSAO: Vaša poslovna strana traži više angažovanja. Ne želite da se zarobite i pojačavate tenziju između kolega, ovaj put.
LJUBAV: Velike strasti na pomolu, pa se nećete razdvajati od partnera u većoj mjeri. Morate da budete dostupni za ono što želite da sprovedete zajedno.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

VAGA
POSAO: Ukoliko vam se pruži satisfakcija za nešto bolju soluciju u kojoj ne možete da se odlučite kako da uradite zadatak, obratite se jednom Ovnu koji ima rješenje za vas.
LJUBAV: Moguća romansa na radnom mjestu. Pazite kome pričate o svojim trenutnim emocijama. Kolegijalnost je trenutno na ispitu.
ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
POSAO: Imali ste surov stav u trenutku kada su vas otvoreno prozivali za određene propuste koje čak niste vi napravili. Osjećate se suvišno u mjestu u kome ste trenutno na funkciji.
LJUBAV: Voleli ste ranije, ali to nije ni sada prestalo. Poželjet ćete da obnovite romansu od ranije bez većeg pogovora, ovaj put.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRIJELAC
POSAO: Jak karakter vaših šefova vam daje solidan oslonac, trenutno. Moraćete da budete dovoljno fokusirani za nešto bolje partnerske poslove, koje će vam ponuditi.
LJUBAV: Ne želite da budete sami. Ukoliko se budete odlučili da izađete i provjedete ne budite skeptični ukoliko vam se cilj ne bude ispunio.
ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

JARAC
POSAO: Polje karijere vas opominje da je vrijeme da promijenite trenutnu strategiju. Pojačana tenzija kolega vas ne dotiče. Imate jasan pravac.
LJUBAV: Osjećate pojačanu dozu racionalnog i ne žalite zbog toga već se polako navikavate za nešto drugačiju ljubavnu priču.
ZDRAVLJE: Stres ne možete izbjeći.

VODOLIJA
POSAO: Sa trenutne tačke gledišta vi imate solidne aspekte za jači poslovni uspjeh. Morate da se uvijek informišete kada su u pitanju pojačane tenzije između kolega.
LJUBAV: Privlače vas ekscentrične osobe. Ukoliko ste sami nije loša ideja da se prošetate i planirate večernji izlazak.
ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
POSAO: Polje inostranstva vas podstiče na određeni tip posla kojim se vi u suštini brzo zadovoljite, ali nste isto tako spremni da mnogo toga sa namjerom preskočite.
LJUBAV: Na emotivnom planu ćete imati solidne aspekte, koji vam daju određenu satisfakciju, kada je u pitanju jedna Djevica ili Rak.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.